OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Här kommer en liten uppdatering från förra veckan. Som jag skrivit tidigare så tog jag och Lilleman en riktig ”mamma son” dag till sjöss på Viking Line. En kryssning för bara oss två. Inga måsten, ingen stress, inget nät och extremt välbehövligt för oss båda just nu! Vi kom ombord och jag tog en morgonkaffe uppe på däck. Ludvig var exalterad och njöt av utsikten! Magiskt vackert! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gick sedan in för att äta buffè, det fanns GALET mycket gott att välja på. Min lilla kille valde det mesta! Det roliga är att han verkligen kan äta som en vuxen man! hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter frukosten så började första familjeaktiviteten med tramp-bil! Trevliga och omtänksamma lekledare stod på plats, visade hur man skulle göra och köra och hjälpte alla förväntansfulla ungar igång! Det är ju ändå en speciell känsla att köra tramp-bil uppe på båtdäck med skinande sol =) Ludvig var överlycklig! Jag fick kliva av banan och sätta mig bredvid och titta på. Jag log. Mitt i allt mitt elände så försöker jag att vara stark inför Lilleman. Jag är livrädd att han ska känna av hur jag mår. Nu mår han som en sol, han var glad, lycklig och väldigt stolt! -Titta på mig mamma! =) Åhhh min lilla kille! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen tog vi hissen ner till Däck 9 till Ville Viking! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Där vi båda busade för fullt. Hoppkuddar, lekland och annat skoj! Perfekt för både mindre och större barn! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen tog vi en siesta i solstolen. En perfekt mysig liten plats där vi smet undan till då och då… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ludvig busade även i lekplatsen precis intill baren där jag själv satt och drack latte och åt glass =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla in denna killen! Skitiga barn, lyckliga barn 😉 -Eller? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här lilla lortgrisen kastade sig över mig och pussade mig så jag var minst lika kladdig som han! hahah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ludvig älskade att stå längst bak på båten och titta ut över havet! Känslan, vinden och det fantastiska vädret som vi hade! =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen kom vi iland, bytte båt och begav oss tillbaka mot Stockholm igen… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gick på Amorella. Bytet gick snabbt, smidigt och enkelt… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Där spelade vi minigolf i mörkret. JAG vann 😉 Varför tar min vinnarskalle över? Ludvig var så sur på mig att han var påväg att ”lacka ur” och jag fick ge med mig och ”missa med flit” hehe! Sen gick vi vidare mot lunchbuffén..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desserten blev Ludvigs favorit! =) Det fanns även där extremt mycket att välja på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Efter maten gick vi till våran hytt. Vi hade Nämligen shoppat på taxfree där Ludvig bytt ut sitt lördags godis mot lego =) Ludvig byggde lego och jag somnade i TVÅ timmar! Mina sömnproblem tar ut sin rätt. Jag tror denna dagen gjorde gott för oss båda. Egentid, lek, bus, god mat, roliga aktiviteter, havsluft, sol, och extra sömn! Vi var bara iväg på en endags kryssning… men det kändes som om vi varit iväg jätte länge. Vi upplevde så mycket på så kort tid! WOW! kan varmt rekommendera denna typen av utflykt för familj och barn =) Eller göra som jag åka ensam med barn =) läs mer om utbudet på Viking Line här! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en kort uppdatering av en lång, händelserik härlig dag till sjöss! Tack ”Ville Viking” för denna gång! -På återseende! Kramar

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (28)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.