image

Godmorgon! Jag är verkligen rörd över ditt engagemang! Jag är fortfarande chockad över hur många som har en erfarenhet av ångest! Jag fick en present från en bloggläsare igår. Två böcker och ett privat meddelande, TACK! <3

blev så förvånad, hittade det på min bil utanför där jag bor….. 🙂image

Inatt har jag sovit oroligt igen. Vaknat, vridigt och Vänt. Men jag har inte haft någon ”riktig” panikångest attack! Jag har ångest, och är nervös inför veckan. Jag är vemodig inför mitt beslut. Men samtidigt så börjat tiden rinna ut och det är dags att få ett avslut på detta!

En tidig men mysig frukost, med mitt <3 innan vi börjar bila ner mot Öland. Ingen stress nu, jag tar allting i MIN takt. 

Denna veckan gäller det! Fullt fokus, tuffa beslut, men en extrem vilja från min sida. Jag ska fixa detta!imageimage En morgonkaffe i trädgården innan våran roadtripp!

Nu mot butiken, My’s Blommor! Där våran åriga Lagerrensning pågår för fullt! 50% på ALLT!

-Vi syns kanske där? 

-Ny vecka, nya möjligheter!

kram

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (47)
 • Bea

  Kör försiktigt ner! Öland tar emot dig o lilleman med strålande solsken. All lycka o styrka i ditt tuffa beslut vad det än handlar om så kommer det förhoppningsvis kännas skönt när beslutet är definitivt taget. Kram fina My

 • Kristine H

  Många styrkekramar så att du orkar med denna veckan, att du klarar av att fatta det stora beslutet och att du får må bra <3

 • Ullis

  Kör försiktigt och var rädd om dig!

 • Sussie

  Hej fina My
  Måste bara berätta, har själv haft ångest i nästan två år. Nu hann det aldrig gå så långt så jag fick panikångest men jag pressade mig och åkte till ett jobb där jag inte trivdes så till slut så trodde jag att jag alltid skulle ha ångesten jag levde med.
  Så en dag beslutade jag mig för att säga upp mig, tänkte att sämre kan det inte bli.
  Och jag är sååå glad idag att jag tog beslutet för det var arbetet som gjorde mig dålig..
  Jag var så lättad när jag skrev på papperet, klumpen i magen och bröstet försvann..
  Så du ska se att bara du kommer över den där tröskeln du ska över nu så kommer allt att lätta..
  Kram Sussie

 • Bea

  Kör försiktigt ner! Öland tar emot dig o lilleman med strålande solsken. All lycka o styrka i ditt tuffa beslut vad det än handlar om så kommer det förhoppningsvis kännas skönt när beslutet är definitivt taget. Kram fina My

 • Terece

  Kör försiktigt vännen! Puss

 • Kristine H

  Många styrkekramar så att du orkar med denna veckan, att du klarar av att fatta det stora beslutet och att du får må bra <3

 • Mariegbg

  Lycka till!❤️

 • Ullis

  Kör försiktigt och var rädd om dig!

 • Sussie

  Hej fina My
  Måste bara berätta, har själv haft ångest i nästan två år. Nu hann det aldrig gå så långt så jag fick panikångest men jag pressade mig och åkte till ett jobb där jag inte trivdes så till slut så trodde jag att jag alltid skulle ha ångesten jag levde med.
  Så en dag beslutade jag mig för att säga upp mig, tänkte att sämre kan det inte bli.
  Och jag är sååå glad idag att jag tog beslutet för det var arbetet som gjorde mig dålig..
  Jag var så lättad när jag skrev på papperet, klumpen i magen och bröstet försvann..
  Så du ska se att bara du kommer över den där tröskeln du ska över nu så kommer allt att lätta..
  Kram Sussie

 • Terece

  Kör försiktigt vännen! Puss

 • Mariegbg

  Lycka till!❤️

 • alexandra

  Ja snälla My, ta hand om dig själv och lille hjärtat.. Ingen stress, negativa tankar, och låt beslutat ta den tid du behöver… Du kommer känna dig så stark, fri och lättare i sinnet efteråt, tro mig! Förstår att du upplever ett hemsk kval och ångest nu, men det blir så mycket bättre… Det är du värd! Lider med dig och alla som lider av svår ångest… När jag var ung i Sverige för cirka 15 år sedan BAD jag om psykoterapi, då husläkaren ville skriva ut ångestdämpande, fick en fantastisk terapeut via Landstinget som jag såg nästan i 6 år.. Ingen medicin (men mkt av orsaken av mitt lidande berodde på min uppväxt med morsan som är psykisk sjuk, pappa frånvarande etc) Nu vid 40 har jag inte haft ångest de senaste 10-15 åren tack vare terapin (och allt härligt i livet som ger en mening likt min E, mina vänner, pappa, naturen, djuren, barnen har inga egna men är rik på barnakärlek ändå;-) Kram!

 • Maria

  Ny dag nya möjligheter och du är kapten på din skuta….. vad klatshigt och fint va? Men det stämmer ju så bra. Ta hand om dig. Kram

 • alexandra

  Ja snälla My, ta hand om dig själv och lille hjärtat.. Ingen stress, negativa tankar, och låt beslutat ta den tid du behöver… Du kommer känna dig så stark, fri och lättare i sinnet efteråt, tro mig! Förstår att du upplever ett hemsk kval och ångest nu, men det blir så mycket bättre… Det är du värd! Lider med dig och alla som lider av svår ångest… När jag var ung i Sverige för cirka 15 år sedan BAD jag om psykoterapi, då husläkaren ville skriva ut ångestdämpande, fick en fantastisk terapeut via Landstinget som jag såg nästan i 6 år.. Ingen medicin (men mkt av orsaken av mitt lidande berodde på min uppväxt med morsan som är psykisk sjuk, pappa frånvarande etc) Nu vid 40 har jag inte haft ångest de senaste 10-15 åren tack vare terapin (och allt härligt i livet som ger en mening likt min E, mina vänner, pappa, naturen, djuren, barnen har inga egna men är rik på barnakärlek ändå;-) Kram!

 • Maria

  Ny dag nya möjligheter och du är kapten på din skuta….. vad klatshigt och fint va? Men det stämmer ju så bra. Ta hand om dig. Kram

 • Nathalie

  Ta hand om dig fina du, vad du än beslutar så kommer det bli bra ? <3
  Vi kanske springer på varandra på Hotell Skansen eller på My's blommor. Mamma och jag ska dit på onsdag på en mor & dotter- spa-weekend.
  Varma Kramar Nathalie

 • Kristiina

  Hej. Känner igen mig i ditt mående. Har varit sjukskriven sen Nov-2014, gick in i den sk ” väggen” . Hade kört på med jobb, sömnlösa nätter och inge mat, kroppen sa bara ifrån en dag. Vägen tillbaka är lång, kämpar på och får proffesionellt hjälp. Vill med detta säga att lyssna på din kropp, ta hjälp. Inget att skämmas för att man inte är på topp. Tycker du är stark som skriver så öppet om hur du mår och har det. Jag hoppas allt löser sig till det bästa och att du inte glömmer bort att ta hand om dig. Din son behöver sin fina mamma. Tack för att jag får följa dig. Kram

 • eva

  jag äter atarax. har blivit beroende av stesolid. håller sakta på att trappa ner. är nere på en per natt. 25 augusti ska läk ta bort dom helt. har ätit dom i säkert 20 år. och nu var det tvärstopp
  lika bra det.
  men testa atarax och trevlig fortsatt dag;)

 • Karin

  Hoppas det vänder snart. En undran, har du någon plats där du känner dig hemma och trygg. Det kan vara viktigt att känna att det finns en plats att vila och hämta kraft på. Får en känsla av att du inte så ofta är hemma när du är på fin bostadsort. Kanske det kan vara positivt om du känner dig mer hemma? Viktigt att kunna återhämta sig och känna trygghet oavsett varför man inte mår bra.

 • Lena

  Kram <3 Du fixar detta !!

 • Nathalie

  Ta hand om dig fina du, vad du än beslutar så kommer det bli bra 🙂 <3
  Vi kanske springer på varandra på Hotell Skansen eller på My's blommor. Mamma och jag ska dit på onsdag på en mor & dotter- spa-weekend.

  Varma Kramar Nathalie

 • Kristiina

  Hej. Känner igen mig i ditt mående. Har varit sjukskriven sen Nov-2014, gick in i den sk ” väggen” . Hade kört på med jobb, sömnlösa nätter och inge mat, kroppen sa bara ifrån en dag. Vägen tillbaka är lång, kämpar på och får proffesionellt hjälp. Vill med detta säga att lyssna på din kropp, ta hjälp. Inget att skämmas för att man inte är på topp. Tycker du är stark som skriver så öppet om hur du mår och har det. Jag hoppas allt löser sig till det bästa och att du inte glömmer bort att ta hand om dig. Din son behöver sin fina mamma. Tack för att jag får följa dig. Kram

 • eva

  jag äter atarax. har blivit beroende av stesolid. håller sakta på att trappa ner. är nere på en per natt. 25 augusti ska läk ta bort dom helt. har ätit dom i säkert 20 år. och nu var det tvärstopp

  lika bra det.

  men testa atarax och trevlig fortsatt dag;)

 • Karin

  Hoppas det vänder snart. En undran, har du någon plats där du känner dig hemma och trygg. Det kan vara viktigt att känna att det finns en plats att vila och hämta kraft på. Får en känsla av att du inte så ofta är hemma när du är på fin bostadsort. Kanske det kan vara positivt om du känner dig mer hemma? Viktigt att kunna återhämta sig och känna trygghet oavsett varför man inte mår bra.

 • Lena

  Kram <3 Du fixar detta !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.