Vilse i NYC! Hamnade i Bronx! Trodde jag åkte ”hem”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej! I förrgår var vi på utflykt. Vi samlades utanför Hotelet för gemensam utflykt till Higline. Det äe en nerlagt tågbana från förr som man tagit vara på och gjort till en fin grönskande plats som också blivit ett populärt område för både New-york bor och turister… OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har en tunnelbane station precis utanför där vi bor…. eller typ två tre gator bort. Och det min vän är NÄRA här i New York! Jag har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv som jag gjort här nere! Då räknar jag inte ens in våran gemensamma träning med Springtime!  MEN det är några av dom ”äldre” damerna som slår alla rekord och ordagrant går chuuuur långt som helst!

Här ser du ”våran” station här på Broadway.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASom har ett mysigt litet cafè precis utanför. Perfekt när man vill köpa med sig en kaffe på t-banan! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fina Anna =)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är rödljus och stopp överallt. MEN förutom det så står det även trafik poliser i var och varenda korsning…  Har inte riktigt förstått varför. Förmodligen för att effektivisera det. Men det går ju åt galet mycket folk!? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uppskattade små juice & smoothie barer som serverar allt möjligt gott! MER sånt i Sverige! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin outfit Linne och MISS ME short från Plainvanilla HÄR Shortsen är på rea för 495:- ord 995:- först till kvarn 😉

Som den blomsterbörd jag är så kastade jag mig in bland buskarna när jag fick syn på denna. Jag kände, klämde, och luktade…. men blev inte riktigt klok! VAD är det?! Ananas? OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHärliga Johanna med familj <3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hillevis framför en väldigt annorlunda bil helt gjord i däck, med ett träd planterat i sig…. =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla in detta garaget!!!!! Ser du att bilarna står i luften. typ. Alltså man åker hiss upp med bilen! Coolt! Kan dock inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte… =) -Gör du? OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla trappor längsmed husväggarna påminner om alla scener ur olika filmer där ”brottslingen rymmer” hehe! Typiskt New York!  

IMG_5789

Vi avslutade med att ta oss ner från Highline till Chelsea Market.  GUUUUD vad mycket shopping för den som gillar det! Coolt att ha sett det! Jag avvek ganska snabbt därifrån. Tänkte ta mig ut på egna äventyr. Vilket slutade med att jag först gick vilse, sen tog jag den röda linjen som jag TRODDE skulle ta mig hem. Den tog mig till Bronx! Efter MÅNGA om och men så lyckades jag ta mig tillbaka till Time Square. MEN då gick jag vilse i vad jag gissar en av världens största t-bane stationer. Jag hittade inte ut!!! (skratt) när jag väl hittade ut så stod jag mitt vid time square, DÅ öppnar sig himlen. Inte lite duggregn utan ett rent skyfall. Så innan jag han gömma mig under tak så var jag genomblöt! Från skor/strumpor inpå trosorna! Lite smått tillfälligt uppgiven satta jag mig under tak på gatan med en kaffe i handen. Då kom det fram en polis och sa att man inte fick sitta där? jösses, förlåt sa jag och började gå tillbaka till den enorma t-bane stationen igen! Tillslut hittade jag RÄTT linje och lyckades ta mig hem. Blöt, trött i fötter och ben men SÅ mycket mer erfaren att åka t-nbana! NU kan jag detta… Bättre sent än aldrig 😉 hehe! 

Kram från NYC! / My Martens 

 

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...