Because i’m worth it! Tavern on the green -Central Park!

imageBecause i’m worth it! Jag har hoppat över party kvällar…. inte druckit en droppe denna veckan! Lagt ni först, gått upp LÅNGT före alla andra! (lite pensionärsvarning på mig)

Jag har fullt fokus på jobb, träning och samtidigt försökà smälta alla nya fantastiska intryck som jag får av NYC. Detta är för mig en dröm som gått i upplevelse! Att få springa mitt första ”riktiga” lopp och att göra det med Springtime i NEW YORK!

Men nu, har jag hittat ett mysigt litet ställe Taverna on the green som ligger i ena sidan om Central Park. Söder eller norr har jag ingen aning om men mot 50:e avenyn. hmm… då borde det vara södra sidan, tror jag 😉 Så här beställde jag in en gigantisk hamburgare och ett glas bubbel! SÅ gott! Datorn är med…. så efter lunchen blir det att jobba i denna underbara miljö. Det är banen mig en fördel med att vara egen företagare. Att jag kan ha med mig ”kontoret” när och vart jag vill =) imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAStrosade runt lite i Central Park. Den är mycket större än vad jag trodde! Det är lätt att gå vilse även här inne ( fniss) jag har alltid tyckt mig ha ett ”okay” lokalsinne! Men jag tor bestämt att jag glömde det i Stockholm! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATrump! HJÄLP Donald Trump pampiga skyskrapa uppenbarade sig mitt framför näsan på mig. En fantastisk skyskrapa i helt rätt läge! Men jag är livrädd att Mr Trump ska få komma till makten i nästa presidentval. DÅ blir det ett tredje världskrig! Måtte Amerikanarna vara klokare än så!!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERABaseboll. Det ser så kul ut! Men svårt att förstå reglerna tycker jag =) Typiskt amerikansk. Folk satt och tittade och hejade runt om hela området…stämningen är på topp här i parken! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOM jag hade varit nykär så hade jag tvingat ut honom i en sån där mysig roddbåt, det ser ju HELT fantastiskt ut!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄlskar kombinationen av Hosta & hortensia i rabatterna. Snyggt, stilrent, lättskött och skuggvänligt =) Mer hosta åt folket! Då det är en personlig favorit så har jah bog ca 5-6 olika sorter i butiken…OLYMPUS DIGITAL CAMERANU ska jag ta t-banan in till Time Square. Vi Hörs senare! OM jag inte åker vilse!!!!! Kramar <3 / My Martens 

7 Komentarer

  1. Älskar NY! Men, om du är vid Trump Tower varför ska du då åka tuben ner till TS?? Det är ju promenadavstånd?? Gå 5:an rakt ner bara, eller ta någon av de mindre avenyerna mellan 3,4,5:de av. Finns hur mycket som helst att se! Är också egen företagare och vet att det är svårt att inte jobba även när man är ledig. Och nu vet jag inte om du är sponsrad eller om du betalat resan själv, men oavsett så är det en del pengar det handlar om och då skulle jag aldrig i mitt liv sätta mig och jobba. Slå ihop datorn och ut och upplev världens bästa stad!

      • Jo, men du var ju vid Trump, vad kan det vara, max 58-60. Sist så bodde vi på 46 och gick ända ner till ground zero för att köpa en specifik sak, men när vi kom fram så ångrade vi oss.. ?

  2. Älskar NY! Men, om du är vid Trump Tower varför ska du då åka tuben ner till TS?? Det är ju promenadavstånd?? Gå 5:an rakt ner bara, eller ta någon av de mindre avenyerna mellan 3,4,5:de av. Finns hur mycket som helst att se! Är också egen företagare och vet att det är svårt att inte jobba även när man är ledig. Och nu vet jag inte om du är sponsrad eller om du betalat resan själv, men oavsett så är det en del pengar det handlar om och då skulle jag aldrig i mitt liv sätta mig och jobba. Slå ihop datorn och ut och upplev världens bästa stad!

      • Jo, men du var ju vid Trump, vad kan det vara, max 58-60. Sist så bodde vi på 46 och gick ända ner till ground zero för att köpa en specifik sak, men när vi kom fram så ångrade vi oss.. 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...