Sköldpaddor mitt i Central Park

_DS_2670Godmorgon!  jag ber om ursäkt för att inläggen kommer huller om buller. Men vi har helt olika dygnsrymt just nu OCH det är svajigt när och wifi till och från =)

Men poängen är att du ska få följa med på denna resan, oavsett vad klockan är eller i vilken ordning du få hänga med på allt jag får vara med om! =) -Enjoy!

Vi vaknade tidigt, samlades utanför hotellet Beacon, där vi bor.  Sedan  joggade gemensamt ner till Central Park där vi har vårat dagliga morgonpass. Sämre start på dagen kan man ha 😉_DS_2677_DS_2714

förberedelserna inför loppet på lördag är i full gång! Nu är inte detta någon marathon. Men jag är ändå nervös 🙂 image

 

image

Efter träningen tog jag och Mirka och Pavel en sväng till I parkem. Då, Mitt i stan, mitt i parken så hittar vi en annan lite sjö, med en lätt nyans av grönt! Och en MASSA   sköldpaddor! WOW!!!OI000258Det är så häftigt att det trot statsmiljön med buller och ljud, syrener och tutande ändå är som en ”oas” inne i parken. Man glömmer bort vart man befinner sig… OI000240 OI000235OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5392OLYMPUS DIGITAL CAMERABrandbilar, ambulanser, poliser passerar HELA tiden. en man märker det inte ens efter ett litet tag…OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

NU dags för frukost, på ett litet mysigt ställe precis intill där vi bor =)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kraaaaaam / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...