Lunch på Kvartetskrogen!

imageHej igen!

Här ser ni ett av våra favvo ställen som vi brukar gå till 🙂 där åt vi lunch igår….

trevligt, litet, charmigt, med en massa gott på menyn! Italienskt, pizza Och pasta är deras specialité!  😉 imageimageimage image image

kramar från mig till dig! Nu ska jag pch Springtime åka till Higline och gå en liten tur 🙂 vi hörs sen! Kram

/My Martens

 

 

7 Komentarer

  1. Lycka till My med allt vad du tar dig för! Du är en driven ung kvinna, med många järn i elden+ att din kropp är supersnygg, ingen mager ”skrangla” utan kurvorna på rätta ställen. Du är en stor förebild för unga tjejer. Kram o var rädd om dig!

  2. Lycka till My med allt vad du tar dig för! Du är en driven ung kvinna, med många järn i elden+ att din kropp är supersnygg, ingen mager ”skrangla” utan kurvorna på rätta ställen. Du är en stor förebild för unga tjejer. Kram o var rädd om dig!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...