Hej från öland!

image Godmorgon! Eller förmiddag rättare sagt! Vaknade vid 03:30, kunde INTE somna om! VAD är det för fel på mig!?! jag, vred och vände någon timme innan jag tillslut gav upp och gick upp! Tittade mig i spegeln, ser ut som 7 svåra år, svullen, påsig under ögonen! Dessutom har jag slagit av en nagel. SUCK, jag som sparat ut mina egna naglar med hjälp av förstärkning…. “börja om från början”.  Jag tvättade ansiktet i kallt vatten och tog med mig Tezz ut på lååååång promenad längsmed kalmarsund från Ölandssidan…. Lugnt, fridfullt och skönt! men jag är ändå lite små stressad inombords… image image

Nu är vi på plats i butiken efter morgonmöte med tjejerna…… 🙂 Om ett par timmar ska jag till Holland för möte och inköp! SOM jag längtar, detta är första året som jag inte är schemalagd där nere varannan vecka. Men jag jobbat forfarande med det hemifrån, men jag har saknat det som f*n!!! Det kommer GALET mycket växter till butiken nu på ons/Tors! 

image

Kramar från Öland!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *