Godmorgon! Måndag, ny vecka nya möjligheter!

Alltså WOW! Jag bara måste dela med mig utav detta super grymma recept som min väninna tipsade mig om! Så gott!!!!!image

Saftiga bärbollar med nötter, bär, frön och fiberberikade havregryn. Perfekta när sötsuget sätter in, som mellanmål eller som snabb påfyllnad efter träning. Mixa ingredienserna och rulla bärbollarna i kokosflingor. Det BEHÖVER inte vara tråkigt att äta nyttigt 😉 -Så det så! 

125 g nöt och bärmix, 1 dl fiberberikade havregryn, 1/2 dl solrosfrön, 1 dl kvarg (10 %)

Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa ihop Garnering: Häll kokosen på en tallrik. Rulla bollar av smeten och rulla dem i kokosen. Det bästa är att dom håller i flera dagar i kylskåpet! Detta blir ca 16-18st

Image 29-04-16 at 22.37

Nu ska jag packa ihop det sista, sen åker jag ner till Öland. Med bil även denna gång… SUCK! Ska köra ner lite greber och har hunden med mig 🙂 Lilleman ska till sin pappa ikväll, ÅNGEST! Jag har häcken full denna veckan, förberedelser och inköp inför morsdag <3 Imorgon börjar jag morgonen i butiken, sedan bilar vi ner till Köpenhamn och flyger vidare till Holland till mina kollegor 🙂 vi hörs sen! Kram

/My Martens