Godmorgon! Måndag, ny vecka nya möjligheter!

Alltså WOW! Jag bara måste dela med mig utav detta super grymma recept som min väninna tipsade mig om! Så gott!!!!!image

Saftiga bärbollar med nötter, bär, frön och fiberberikade havregryn. Perfekta när sötsuget sätter in, som mellanmål eller som snabb påfyllnad efter träning. Mixa ingredienserna och rulla bärbollarna i kokosflingor. Det BEHÖVER inte vara tråkigt att äta nyttigt 😉 -Så det så! 

125 g nöt och bärmix, 1 dl fiberberikade havregryn, 1/2 dl solrosfrön, 1 dl kvarg (10 %)

Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa ihop Garnering: Häll kokosen på en tallrik. Rulla bollar av smeten och rulla dem i kokosen. Det bästa är att dom håller i flera dagar i kylskåpet! Detta blir ca 16-18st

Image 29-04-16 at 22.37

Nu ska jag packa ihop det sista, sen åker jag ner till Öland. Med bil även denna gång… SUCK! Ska köra ner lite greber och har hunden med mig 🙂 Lilleman ska till sin pappa ikväll, ÅNGEST! Jag har häcken full denna veckan, förberedelser och inköp inför morsdag <3 Imorgon börjar jag morgonen i butiken, sedan bilar vi ner till Köpenhamn och flyger vidare till Holland till mina kollegor 🙂 vi hörs sen! Kram

/My Martens

Posted in: Recept
Kommentarer (7)
 • Helena

  Hej My ! Har en fråga till dig.Vet att du har en jacka från Frontrow Living,undrar bara hur de är i storlek ? Vilken storlek har du på din ? Tack för en jättebra blogg. Ha en fin dag.

 • Diana - "La madre"

  Det här ska jag ju helt klart testa till helgen!! Jag älskar såna recept, vill ju äta gott men nyttigt, perfekt. 😀

 • Caroline

  Såg supergott ut med bärbollarna! 🙂
  Måste testas!

 • Therese

  Du har alltid så snygga träningskläder! Tycker bara att dom borde va billigare så man kunde köpa fler haha 😉 Det är ju roligare att träna med fina färgglada kläder 🙂

 • Linnéa

  Hej! Undrar bara om du inte har kontakt med Magdalena mer? Du skriver ju aldrig om det längre… Bloggen blev genast fylld av tokigheter och riktigt rolig att läsa! Menar givetvis inte att den inte är det nu. Men det är liksom det där lilla extra med Maggan inblandad. 🙂

 • Katti

  Vad är det för nöt-/bärmix du använt?
  Ser jätte gott ut! Tack för kul blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *