Underbara Djurgården!

imageHej fina! Lilleman på dagis….. Lång PW runt vackra Djurgården. Djurgården är verkligen magiskt vackert!

Solen skiner, just nu njuter jag av egentid en stund. Snart sätter dagen igång med spännande och intressanta möten som avlöser Varandra 🙂 önskar dig en skön dag! Missa inte alla erbjudanden i butiken image

 

puss!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • Sandra

  Ska du och Lilleman titta på eurovision imorgon då?☺ De ska jag göra medans sonen sover☺

 • Felicia

  Förskolan är inte till för att du ska “njuta” av egentid….

  • My

   Felicia…. Utveckla gärna 😉 Med tre företag, X-antal anställda, som skribent och frilansajournalist så är egentiden A & O!

   • Felicia

    Att när han är på förskolan ska du jobba. Punkt! Njuta av egentid kan du göra på kvällen när han sover, eller veckorna du är barnledig. Inte belasta förskolan för att du ska få göra det på dagtid. De flesta människor jobbar, du ska inte lämna bort ditt barn dagtid för att “bara vara”. Njut av lugnet på kvällen när han sover. Det är lite så livet ser ut för de flesta. Jobbar som as för att ha råd med livet, hämtar barnen efter jobbet är klart, har kvalitetstid med dom, lägger dom och sedan antingen däckar på soffan eller njuter av egentid. Ta av dig offerkoftan och ta ansvar och framförallt följ de regler som finns angående förskolan.

    • My

     Felicia, det finns ingen offerkofta här! Min “egentid” ser inte ut som din egentid…. Sen att jag valde att formulera mig med just ordet “egentid” och att du tolkar det som att jag inte jobbar, det får stå för dig 😉

  • Sara

   Tänker samma sak angående förskolan…Njuta av egentid…du har precis varit på semester en vecka…

   • My

    Semester vecka? Jag jobbade ifrån Benidorm….. “Take a Walk in My shoes, before You judge Me”

    Med mina företag och anställda så har det inte funnits utrymme för semester eller lediga dagar på LÄNGE! Men snart ska jag få en vecka Of, då blir det med Lilleman <3 inte lätt att förstå om man inte är företaget själv… Jag har dessutom fyra jobb, hur många har du? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *