imageGodkväll! En dag fylld med möten, planering och härliga människor 🙂 lunch med härliga Susanne, på Villa Godthem… Älskar miljön där ute, solen gjorde jublande salen sämre! 

Wallenbergare fick det bli. Vi bytte dock ut potatispurèn mot kikärtspuré 🙂 satan i gatan vad gott!!!!!! imageimageNågra fler möten… innan jag mötte upp nästa sköna böna, Alexandra på Cafè Saturnus 🙂image En givande dag, på många sätt 🙂 Spämnande saker på G 😉 efter jobbet åkte jag ut till Sigtuna igen, hämtade Lilleman på dagis för att åka direkt till affären (viktigt) för på fredagarna har vi fredagsmys….. Då handlar vi godis, så får skrutten själv välja om han vill äta det idag eller spara det tills på lördag….. Han valde att spara det, tills imorgon!

Jag är ganska imponerad, jag själv kan aldrig spara godis! Jag är en allt eller inget tjej! Köper jag godis, så äter jag upp det, tills det tar slut! Jag kan verkligen inte spara!!! Det är dock ingen bra egenskap! Hehe! Den som spar han har 😉imageimageFredag den 13:e. Har du haft Otur? Jag tror inte på att fredag den 13:e betyder otur…… Eller? Jag har hittills fått TVÅ parkeringsböter idag! Fastnat med handväskan i ett dörr handtag, så att en rem gick av! Jag trampade sönder mina solglasögon när jag tappade dom samtidigt som jag klev ur bilen! SUCK!!! Sist men inte minst, jag kastade pinne med Tezz ute på Djurgården, jag fastnade i en gren och slet sönder min favorit skjorta! WTF?! Fredag den 13:e eller bara ett nytt klantighetsrekord för fröken Martens?!  imageMEN jag tänker inte slänga min Itelienska skjorta!!! Jag tänker riva sönder den lite till så har jag skapat en topp-modern skjorta! Hehe! Nu ska vi goda ner oss i soffan och titta på Let’s Dance! -Heja Bianca!

Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Diana - "La madre"

  haha WOW vilken dag, det där var nog höjden av otur!! Sorry att jag garvar men lite kul låter det. 😀 Stackare. Hoppas kvällen vart bra. 🙂

 • Julia

  Alltså snälla My!!!! Kan du inte sluta skriva i kursiv stil???? Går verkligen inte att läsa!!!! Mvh Julia plus 4!!!!!!! Tack:):):)

 • kaisa

  Har bara en undran…… hur har du råd med alla dessa uteätningar och fika? Skulle inte fungera hos oss att leva så, trots att vi har ganska normala löner. Kan du ge mig ett tips hur jag ska göra?!
  Låter lite larvigt men när jag läser bloggar så äter visst alla uteluncher och middagar samt fikar ofta ute.
  Men vi kanske lever i olika världar
  Ha en fin helg, kram

  • My

   Hej! Oj, svårt stt formulera detta svaret på ett kort meddelande. Men jag gör ett försök! 🙂 först och främst så driver jag tre företag, och har en anställning. Det är inte ett enligt jantelagen “normal liv”. Orsakerna till varför jag lever som jag gör är många. MEN 80% av alla möten är ute på resturang, caféer eller liknande. Ibland bjuder leverantören/kunden/samarbetspartnern ibland bjuder jag. Ibland tar man varsin separat nota. Ibland är det privat ibland är det jobb. Jag lagar i stort sett aldrig hemma 🙂 så jag har ju heller inte mycket utgifter på maten hemma….. När jag väl handlar så storhandlar jag och fryser in i små portioner… Det är ju trots allt bara Lilleman och jag i våran familj 🙂 jag har inget bra svar på din fråga…. Men så funkar det för mig 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *