Outfit inlägg-Plainvanilla!

IMG_7638

Hej! Här kommer ett outfit inlägg!

Jag är helt kär i denna Cape av märket BUSNEL från Plainvanilla ! Så snygg både till vardags och till fest! Tidlös, klassisk och så kvinnlig! Du hittar den HÄR Skor: Af Klingberg som jag bott i senaste veckan. Jag har gått in dom… haft på mig dom en stund, varvat med sandaler och nu sitter dom som gjutna på mina fötter också dom ifrån Plainvanilla IMG_7639

Någon som jag är mer än kär i, som jag älskar över allt annat i hela världen är min Lilleman! Med risk för att låta skrytsam, honom har jag gjort riktigt bra! Så stolt över honom, omtänksam, givmild, nyfiken, och så otroligt kärleksfull! <3 -Puss mitt hjärta! 

IMG_7643 IMG_7644

 

Nu mot stan, möten och spännande projekt!

Love / My Martens

16 Komentarer

  1. Fantastisk fin cape☺ Idag har jag fått min efterlängtade vita klänning från Plainvanilla☺ Ska snart hämta ut den. Kram Sandra.

  2. Fantastisk fin cape☺ Idag har jag fått min efterlängtade vita klänning från Plainvanilla☺ Ska snart hämta ut den. Kram Sandra.

  3. Skulle vara roligt att få spendera några timmar på stan med dig, där du hjälper till att hitta snygga outfit till både vardags och fest för ett rimligt pris ☺ Kram Sandra. Klänning från Plain Vanilla är helt underbar, förälskad i den☺ Hoppas på en fin sommar så man får chansen att bära den.

      • Ja, skulle vara så roligt och spännande☺ Även om jag inte bor i sthlm utan uppe i Hälsingland så kan jag nog ta mig ner☺ Skulle få vara en ära att få träffa dig och framförallt få hjälp till att hitta något snyggt inom min budget och vilka färger jag passar i och stilar☺

  4. Skulle vara roligt att få spendera några timmar på stan med dig, där du hjälper till att hitta snygga outfit till både vardags och fest för ett rimligt pris ☺ Kram Sandra. Klänning från Plain Vanilla är helt underbar, förälskad i den☺ Hoppas på en fin sommar så man får chansen att bära den.

      • Ja, skulle vara så roligt och spännande☺ Även om jag inte bor i sthlm utan uppe i Hälsingland så kan jag nog ta mig ner☺ Skulle få vara en ära att få träffa dig och framförallt få hjälp till att hitta något snyggt inom min budget och vilka färger jag passar i och stilar☺

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...