Morgon jogg Benidorm! New York i’m ready!

Image 07-05-16 at 14.26 Image 07-05-16 at 14.26IMG_8417 IMG_8415 Hej! Sista morgonen i Benidorm. Vi reser tillbaka inatt kl 02:30 kommer våran buss att hämta oss här på Meliá Hotel. Känns faktiskt väldigt skönt. ÄVEN om det varit fantastiskt och jag och Åza har haft det helt underbart! Så längtar jag efter min Lilleman. GALET mycket! På måndag börjar ”mamma veckan” jag jobbar i butiken, My’s Blommor innan vi åker upp till Stockholm och hem till Sigtuna igen=) IMG_8424Nu har vi kört en joggingrunda igen! Dra mig baklänges vad glad OCH stolt jag är att jag klarar milen! New York i’m ready!

 Tiden skiter vi i, hahaha! Det var INTE mitt mål att springa tjejmilen i New York i juni på en ”bra” tid. Mitt mål är att överhuvetaget ta mig runt. Jag bestämde mig för att hoppa på denna utmaningen tillsammans med min partner SPRINGTIME och tog då tag i lämningen. jag hade för ett par månader sedan inte löptränat på många år. Nån gång på sin höjd. Förr, när jag spelade handboll, då sprang jag 1-2mil varje söndag… förutom 4-5dagars träning/veckan. Jag var en riktig sportnörd! 😉

MEN det är så längesen att det typ är preskriberat, jag kan inte leva på det längre 😉

Styrketräning, crossfit och lätt that-boxning (hobby nivå med thai)  har jag roat mig med senaste åren. Jag har inte kört mycket cardio och som sagt knapt någon löpning. Men nu j*klar är jag på gång. Jag vill ha löpningen som ett komplement till övrig träning. Först hatade jag det. Sen utvecklades en hat/kärlek… Nu tar det fortfarande emot ibland. Men när jag väl är igång så händer det något magiskt, jag får ett glädjerus och ger järnet! BÄSTA KÄNSLAN! Jag lovar dig, jag tvivlade starkt på att jag ens skulle klara av ett par kilometer, och att jag någonsin skulle tycka att löpning var roligt! Men det är det! -kan jag så kan du 😉 IMG_8427

image

Efter träningen så gick vi direkt till frukost buffén, UTAN att duscha. men vi är så hungriga när vi kommer tillbaka att vi inte kan vänta! Så vi håller oss istället på behörigt avstånd från alla andra för att inte förstöra deras aptit med våra genomsvettiga stinkande kroppar! IMG_8428

image

Lite bilder från våran middag i gamla stan måste jag ju Visa dig. Jag som inte vågar testa på nya grejer, beställde in det enda jag kände igen på den spanska menyn en hamburgare! (Fniss) den var INTE god! Så jag ångrade genast min feghet!  Åza har hela veckan suktat efter paella, men då det endast gick att beställa för två personer så gjorde hon det, trots att jag fegade ur! imageMen hon åt….. Notan altihoppa själv! Jag har aldrig sett en så liten, späd kvinna kunna äta så mycket!!! Hon var som ett barn på julafton 😉imagevi hörs sen! Kram <3

/My Martens

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...