imagehej fina du! Just nu njuter vi av sista soltimmarna i Benidorm, det var lite kyligt och molnigt ett par timmar men nu bröt solen äntligen igenom! Underbart! Som jag brukar säga, borta bra men hemma bäst! Jag längtar verkligen hem!

Denna veckan har varit underbar, Åza är verkligen fantasik! Vi har varvat nytta, med nöje. Skrattat, pratat och utforskat benidorm!

Men just nu lägrar jag hjäl mig efter Lilleman. Så GALET mycket! Jag är forfarande skakig av det som hände förra veckan….. Och otroligt TACKSAM!

Imorgon börjar “mamma veckan”.  Jag kommer jobba eftermiddagen på My’s Blommor nere på Öland! Jag saknar butiken och tjejerna också. jag längtar hem till mina rutiner, mina morgonpromenader med Tezz, min vardag…. Men nu ska jag njuta av sista soltimmarna och sista kvällen här nere! 🙂

Min super söta tunika är ifrån FRONTROW du hittar den HÄR imageimage

 

imageKram <3

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *