Sovmorgon, frukost och träning!

IMG_8305 IMG_8309Hej fina du! Har du sovit gott? Det har vi! (Snaaaark)

Godmorgon från Benidorm! Jogging, träning och frukost avklarad! Nu börjar jag slappna av mer. Det tar mig alltid ett tag att kunna göra det, ”släppa” allt runtomkring…

Vi tog liiiite sovmorgon idag. Förklarar sen 😉 Stor kram!imageimageimageimageBlomman jag du ser ovan på bilden som jag håller i heter lantarna, den finns i butiken snart! Den är en utav mina favoriter, den blommar från nu till sen höst!  <3 /

My Martens

5 Komentarer

  1. Så härligt ni har det…det verkar jättefint i Benidorm! Klart du ska unna dig god mat, pizza och bubbel på semestern, du tränar ju mycket dessutom och inte behöver du gå ner i vikt, du är alldeles precis lagom och fin som du är, njut på!

  2. Så härligt ni har det…det verkar jättefint i Benidorm! Klart du ska unna dig god mat, pizza och bubbel på semestern, du tränar ju mycket dessutom och inte behöver du gå ner i vikt, du är alldeles precis lagom och fin som du är, njut på!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...