IMG_8305 IMG_8309Hej fina du! Har du sovit gott? Det har vi! (Snaaaark)

Godmorgon från Benidorm! Jogging, träning och frukost avklarad! Nu börjar jag slappna av mer. Det tar mig alltid ett tag att kunna göra det, “släppa” allt runtomkring…

Vi tog liiiite sovmorgon idag. Förklarar sen 😉 Stor kram!imageimageimageimageBlomman jag du ser ovan på bilden som jag håller i heter lantarna, den finns i butiken snart! Den är en utav mina favoriter, den blommar från nu till sen höst!  <3 /

My Martens

Kommentarer (2)
  • anna

    Så härligt ni har det…det verkar jättefint i Benidorm! Klart du ska unna dig god mat, pizza och bubbel på semestern, du tränar ju mycket dessutom och inte behöver du gå ner i vikt, du är alldeles precis lagom och fin som du är, njut på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *