Hej från Balkongen!

image

Hej! En svettig, suddig, osminkad selfie från balkongen! Jag har precis kommit tillbaka från gymmet. Det blev lite molnigt på eftermiddagen så jag ställde mig på löpbandet och körde  5km. Efter det utfallssteg, squats, armhävningar, burnes och air-squat. Damn vad trött jag är! Men med tanke på gårdagens middag (fniss ) så fick det bli ett bonus pass! Jag är helt mat fixerad just nu, kan inte sluta tänka på mat. VI ska strax gå iväg till restaurangen, och jag har redan bestämt mig för att äta en carbonara =) SÅ GOTT! Men snart är jag tillbaka i min vardag igen, och som du vet är jag ingen höjdare i köket… så det gäller att passa på 😉 Visst är utsikten magisk! Vi hörs senare! KRAM <3

image

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...