imageGodmorgon från Hotel Melid Benidorm! Om du frågar mig så sov vi liiite för länge idag. Men jag var helt slut efter olyckan med Ludvig, separationsångesten och resan ner hit. Så det behövdes! Innan frukost gav vi oss ut på löprunda, ÅZA protesterade något… Hon löptränar INTE! Jag tjatade och lyckades övertyga henne att hänga på! Jag menar om man kan välja på att stå inomhus i ett litet “wellness rum” eller ut och springa i stats OCH strandmiljö i solen…. Det talar för sig självt! hehe! Åza kämpade på riktigt bra!!! -Jag är grymt imponerad! imageTränings outfit Rohnisch ljusblåa leo-rpint (Här ) Med matchande tights (HÄR) Skor Salming race 3 (HÄR)imageimage Som dom “Blogg horor vi är” Så hade vi självklart mobilerna i handen 😉 Dock är bildkvalitet något sämre, då vi INTE springer med våra system kameror… hehe! Jag tycker det är så enormt roligt att jag dagligen får mail och fb meddelanden där ni skriver att jag inspirerar, det gör mig glad och varm i hjärtat. <3 DÄREMOT så har jag stängt kommentarsfält av en anledning. Tyvärr drabbar det alla er goa, underbara, genuina läsare…. MEN jag har TRE olika ip-nr som skriver såna sjuka meddelande så man tror knappast inte att det är sant! Den ena är någon “vän” i den yttre kretsen… Den andra är en stalker sedan flera år och den tredje är förmodligen helt sinnesjuk! Trist men sant! Jag får ta emot, hot, trakasserier, elaka påhopp m.m.  Därför går alla kommentarer för granskning (inte bara av mg) INNAN publicering… vilket såklart gör att det inte heller blir diskussioner här inne eller samma överfyllda kommentarsfält som innan. Så får det vara till vi har fått kontroll över knäppisarna, och ser att hotbilden minskar! Tjockis, blogg hora, dålig mamma, egoistisk, psyksjuk, misslyckad,  patetisk är ord jag får skrivet till mig DAGLIGEN! Jag låter det rinna av mig och fokuserar istället på det positiva… =) Så VILL du skriva en kommentar en fråga eller vad som… GÖR DET! Den kommer igenom men det tar en stund innan den syns bara =) Jag svarar i den mån jag hinner och era kommentarer är alltid uppskattade från min sida! Just för att jag vill visa att jag tar avstånd till NÄTHAT så håller jag kommentarsfältet tills vidare låst! imageimageJag försöker le på bilden men är helt slut! Svetten rinner, benen värker, men hjärtat slår dubbelvolten av lycka! IDAG klarade jag milen!!!!! ÄNTLIGEN! Wow så glad jag är! Snart är det dags för New York med Springtime. Mitt mål var INTE att prestera en viss tid, mitt mål var att KLARA av milen… Från en soffpotatis till en löperska! =) Nu ligger fokus närmast på att fortsätta hålla mig frisk, fortsätta hålla den kvalitet på löpningen och hitta “mitt tempo” som gör att jag klarar av milen även där. Denna veckan kommer löpningen vara min huvudträning. Sen kompletterar jag såklart upp med lite styrka också. Det går hand i hand och hjälper mig även i min löpning…   imageimageNär vi kom tillbaka till hotellet så gick vi direkt till frukostbuffen, jag stannade till vid en vagn där det serverades champagne, jordgubbar, nutella, croissanter m.m. GUD vilken frestelse!!! Men icke! Nån måtta får det vara, denna veckan ska gå i hälsans tecken, vi är här nere för att göra vissa jobb också. Pizzan igårkväll räddade mig från att behöva lämna hotellrummet….. SKÖNT!!! Men den var JÄTTE äcklig och extremt onyttig 😉

Fasen också när man väl unnar sig vill man ju att den ska vara god! 😉 SUCK! 

jag boostar fortfarande med mitt citronvatten INNAN frukost. Kaffet är svart och tråkigt, ingen cappuccino eller lattè just nu…. 😉 Nu lägger jag i en sjätte växel inför New York! Resan dit är fullbokad, och jag ser verkligen fram emot att få träffa alla er som bokat med er =) 

imageimage   Jag har sedan ett par månader biostat med Better You produkter, självklart är dom med på resan! Dom har hjälpt mig hityls att styrka upp mitt immunförsvar med bla Bär boost  ekologisk Gurkmeja och spenatkapslar ingår också i min morgonrutin. Min storfavorit just nu är BETAKAROTEN  HÄR som funka såhär:  “Betakaroten är ett förstadium till Vitamin A och bidrar till att bibehålla en normal hud och ger en fin färgnyans när solen nuddar vår hud. Bra naturliga källor är exempelvis morötter, ägg, mjölk och gröna och gula grönsaker. Innehåller otroliga 50mg betakaroten per kapsel” Jag har fått JÄTTE fin grundfärg och har verkligen märkt stor skillnad på mitt pigment =) -rekomenderar varmt!  image   Nu ska jag ner till poolen, och njuta av känslan att klarat av milen! Vi hörs senare! Kram / My Martens 

Kommentarer (14)
 • Fia

  Heja ER!!! Inte dåligt sprungit. Tack vare ditt tidigare tips om ljummet citronvatten innan frukost har jag inte lika mycket sug efter salt/sött och jag tycker det fungerar jättebra! KRAM på er båda från ett soligt Växjö / Fia

 • Diana - "La madre"

  Men åh vad trist att det ska vara så finis. Beklagar verkligen och SPECIELLT att det är en “vän” i yttrekretsar eller vad du skrev, alltså va? Det går inte att lite på NÅGON känns det som, alla är avundsjuka på någon eller något, för många vill en ont, för mycket hat baserat på självförakt egentligen. Stackars krakar som inte mår bra. Men hoppas det blir bättre här inne. Trodde nästan du skulle stänga ner helt där ett tag, puh!

  Grymt bra jobbat tjejen! Ni är så duktiga, kör bara kör!
  Kram

 • Prettyhomeblog

  Duktig du är. Grattis till milen, bra presterat! Supersköna bilder som är roligt att följa!
  //Berith

 • Anna

  Grattis till uppnått mål – visst är det en härlig känsla!!
  Jag har själv lärt mig bli en löpare i vuxen ålder och kan nu inte ha ett fungerande liv utan 2-3 rundor i veckan minst, tänk ändå vad häftigt man kan förändra och forma sitt liv och välmående.

  Jag tycker du är en härlig och genuin förebild som vågar visa livet som det är utan att försköna allt. Trist med troll, hat o negativitet! Varför ska det vara så?? Härligt att du står på dig på ett moget sätt och hoppas du känner stödet av oss som gillar dig i ryggen. Njut av en härlig resa kram Anna

 • Terece Almering

  Du är för UNG, FRÄSCH, SNYGG, DRIVEN, DUKTIG, FRAMGÅNGSRIK, för många! Därav näthat! Låt skiten rinna av! Säkert är bl a mitt nättroll här och stökar runt! Eller kanske rentav bägge :-). Puss på er

 • Sandra

  SNYGGO!!
  FINIS!!
  SÖTIS!!
  Du är grym!!
  Precis som just du!
  <3 <3 <3
  🙂

 • Karin

  Du är en inspirationskälla för mig och många andra. Hoppas du får en fortsatt härlig vistelse och GRATTIS till att du nu klarat att springa milen 🙂

 • ÅsaC

  Grattis till att du klarade milen. 🙂
  Måste få fråga, men går ni direkt till frukosten utan att ha duschat först? Jag menar inte att vara elak eller så, men det känns lite ofräscht. Men ni kanske inte svettas som jag gör när jag har varit ute och motionerat.

  • My

   Haha! Jag erkänner, jag duschat INTE innan frukost, jag är så hungrig bär vi kommer tillbaka att vi går direkt dit och äter innan dusch och ombyte till poolen 🙂 men jo, vi är svettiga! Vi sätter oss en bit ifrån all andra! Kram

 • Pernilla

  Hej My,
  Tycker du verkar vara en helt fantastisk och väldigt driven tjej, keep up the good work!
  Jag har läst din blogg ett tag och jag har samma problem som du haft med envetna infektioner, influensa, känner mig inte på topp etc. Detta har hållt på i flera månader och jag håller på att bli galen. Ska jag aldrig mer få vara frisk och kunna ge järnet med träningen funderar jag på. Så min fråga är om ngt av kosttillskotten du börjat med hjälpt? Eller om du har ngt annat tips för ett obefintligt immunförsvar? Vad som jag är desperat. Så fort jag börjar träna efter jag vart sjuk blir jag sjuk igen så fruktansvärt tråkigt! Hoppas du får vara frisk och att löpningen fortsätter gå lika bra! Kram till dig

  • My

   Ahhhh! Tack fö fina ord! Självklart så är det svårt för mig att veta varför du är sjuk.. jag har själv tampats med mitt immunförsvar. Jag har tom varit mer sjuk än jag bloggat om. Det jag fokuserat på, som har funkat för MIG (vet ju inte om det kan hjälpa dig) Men är ändå värt ett försök. Jag har försökt att lägga mig tidigare om kvällarna och få mera sömn. Jag började med Better Yous Bär boost, den är en riktig klippa för immunförsvaret som hjälpt mig. Förutom det så börjar jag varje morgon med citron/ingefära vatten som också hjälper till regelbunden träning och kost utöver detta… Hoppas det kan hjälpa! Kram

 • Carro

  Grattis till milen! Svårslagen känsla det där! Jag minns när jag klarade milen under 60. Det var en otrolig morot till att kämpa vidare med långpass och intervaller.

  Trist med ej rumsrena kommentarer. Hoppas det ger med sig.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *