Primeboots, Af Klingberg, Rosemunde -PlainVanilla!

IMG_7634Godmorgon! Inatt har jag sovit som en stock, helt slut efter gårdagens katastrof situation som slutade bra som tur väl var. Jag har sovit tätt intill min Lilleman och kramat honom hela natten! Han tycker nog att jag är fånig, men det spelar mig ingen roll! Det är mitt ”jobb” som mamma att vara ”töntig, tjatig, orolig, och fånig” så det så! Idag tog det emot extra mycket att lämna holm till dagmamman och acceptera att det är pappa vecka! ”Varannan vecka livet” är INTE lött normalt sett! JagjJag skapat någon form av ”konstgjord andning” under mina barnfria veckor. Dubbelt med jobb, massa träning, minimerat egentid och fyllt upp den med vänner och fullspäckat schema! Rätt eller fel? Det är MITT sätt att få vardagen att bli dglig och fungera….

-Tack fina du för din omtanke <3

imageFrån det ena till det andra, nu har jag som sagt lämnat Lilleman hos dagmamman här nere på Öland, idag börjar ”pappa veckan” Vi vaknade upp hos våra vänner och åt frukost innan vi begav oss iväg.

Jag ska nu köra mot Växjö. jag och min vän och kollega Åza ska Till Benidorm. En vecka med både jobb och njutning i solen förhoppningsvis! Jag älskar när man kan kombinera Business & Pleasure!

image

Gårdagens outfit: Min nya ubersnygga jacka av märket Primeboots hittar du HÄR 

jag äskar att den inte är kritvit, utan gräddvit! Annars ser kritvita skinjackor lätt ”plastiga ut”

Sen att dragkedjor och annat är i gulddetaljer är SÅ min stil! Detta är iof inte min första Primeboots jacka, men grejen är att jag har haft min andra i över två år och använt den HUR mycket som helst! Den blir bara snyggare med åren! =)

Då tycker jag att man kan klassa det som en investering!

-Visst? 😉  Frågan är vem jag försöker överguga, dig eller mig själv? Hehe!IMG_7647Skorna: WOW sa jag när jag fick syn på dom! Vad är det för märke? Humpf, självklart Af Klingberg (Svindyrt) Vaför ska det alltid vara så att man hittar det dyraste?! 

MEN så snygga! Jag provade dom, och sa till mig själv jag ska ”bara” prova dom! Nehe, dom här tänker jag aldrig ta av mig! Jag älskade dom från första stund! Så nu får jag leva på nudlar och vatten resten utav månaden! MEN det är det värt! Ibland måste man få unna sig… en försenad födelsedagspresent till mig själv ( Nov 26:e) Du hittar dom HÄR atn1024_AfKlingbergBrownSuede5

Jag och min älskade Lilleman <3 Guud vad rädd jag var igår!!!!!!!! Evigt tacksam för att det gick så bra som det gjorde! IMG_7632Klänningen är en beige spetsdröm från märker ROSMUNDE som är en klockad modell som ger är smickrande för den kurviga kvinnokroppen! Du hittar den HÄR  

image

Detta var bara ett kort hej innan jag ska med flighten till varmare breddgrader! Hoppas du fick lite inspiration utav min outfit! =) Kram

/ My Martens 

4 Komentarer

  1. Sååå fina kläder/skor!
    Men du, usch så hemskt det som hände igår med din fina lille kille!! Tack gode gud att det gick bra.
    När jag var liten så satte jag i halsen av en godis också. Jag slog min pappa på benet i panik och då såg både mamma och pappa att jag var blå, det var RIKTIGT nära. Lika som din fina kille så handlade det om sekunder. Glömmer aldrig paniken.
    Varma kramar till er!!!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...