-Lycka till ”Pontus in the air” Arlanda Terminal 5!

IMG_7317

Hej! Full fart idag också  =) Det är så skönt att Lilleman är hemma <3 Mitt mamma hjärta är helt! 

Jogging, photosession, jobb, Trendspaning för Hälsa & Fitness, för att sedan åka ut till Arlanda för lunch och pressinvigning utav Pontus nya resturang  ( Läs HÄR

Entreprenören och krögaren Pontus Frithiof är en nyfunnen god vän! Driven, målmedveten och fokuserad!  Jag älskar kreativa, målmedvetna drivna entrepenörer! SÅ inspirerande!!!

Jag fick chansen att besöka restrangen för en vecka sedan, mitt i ett kontrollerat kaos inför öppning, såhär såg det ut då:

FullSizeRender FullSizeRender FullSizeRender

 WOW vilken skillnad när jag kom dit idag! 

Den nya restaurangen ligger på Arlanda, Terminal 5.  – Pontus in the AirHär kommer resenärerna erbjudas förstklassig mat, dryck och hög service. Vilket JAG anser oftast saknas på flygplatser rent generellt…. Mycket halvfabrikat sämre viner och tråkigt utbud, som man dessutom alltid betalar extremt överpris för! Så detta konceptet tror jag mycket på! 

Det ligger en trappa upp, ljusa fräscha lokaler. Man kan dessutom både förbeställa mat och boka bord genom hans nya APP. Jag som reser mycket gillar tanken på att kunna förbeställa mat att ta med sig på flighten, olika alternativ för både kort/långflyg. Det finns dessutom nyttiga alternativ! -Me like!

VARJE gång jag flyger lite längre och får maten serverad så suckar jag för mig själv, VARFÖR har jag inte tagit med någonting! Det är 9 av 10 gånger värdelös! Jag brukar få äta mig mätt på bröd varje gång! Inte bra! 😉 Så jag kommer definitivt att prova detta!

Snabbt, enkelt, smidigt och super fräscht! Jag laddade hem appen idag när den blev officiell…FullSizeRender

Med Pontus in the Air får resenärerna på Arlanda terminal 5 ett nytt kvalitetsalternativ med stark personlighet. Maten, servicen och paketeringen är av hög nivå och ska inte lämna någon gäst oberörd. Det blir den första restaurangen på Arlanda terminal 5 med ett eget produktionskök där allt tillagas från grunden, vilket bäddar för en spännande matupplevelse. En bra start på sin resa med andra ord 😉 

Pontus in the Air  Rymmer tre delar med tre olika koncept som kompletterar varandra. Gemensamt är, förstklassig mat och dryck, utmärkt och snabb service som erbjuder något för alla plånböcker. Det blir också stort fokus på viner och restaurangen får två barer.

Dessutom finns det skärmar med avgångstider så att man inte behöver lämna lokalen för att hålla koll på sin flight! Vi fick idag prova på en del utav deras trevliga lunchmeny. Mycket gott! imageimageimageimageBrasserie1Brasserie2Brasserie4Mario_Pontus1Pontus tillsammans med hans kollega Mario =) Jag älskar när människor får en ide, satsar och gör verklighet utav den!  -Stort Lycka till, till er båda, Detta kommer bli GRYMT! Vinkällar_2 Efter lunchen åkte jag vidare in till stan för ett möte….. Spännande projekt på gång 😉 Sen vidare mot Sigtuna för att hämta upp Lilleman. Älskade goa lilla skitunge! <3FullSizeRenderVi hörs imorgon fina du! Kram

/ My Martens 

 

 

2 Komentarer

  1. Vilken bra ide.Tror det kommer gå jättebra för dem.Instämmer att många flygplatser har dålig mat till skyhöga priser.Betalar gärna lite mer ,men då ska det vara bra mat.

  2. Vilken bra ide.Tror det kommer gå jättebra för dem.Instämmer att många flygplatser har dålig mat till skyhöga priser.Betalar gärna lite mer ,men då ska det vara bra mat.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...