Bästa starten på dagen <3

My Martens blogg frukost
Godmorgon!

Har haft den bästa starten på dagen! Joggingtur och sen en kaffe och frukostdejt med en vän! Hemma igen nu för lite fix…. Senare idag ska köra trädgårdsarbete hemma hos en vän som INTE (!) har gröna fingrar! Har lovat att hjälpa till att röja, det är ju inget “roligt” jobb som fix med blommor men ett nödvändigt ont innan man kan fixa det roliga 🙂My Martens blogg lilleman
När jag lämnade Lilleman på dagis så GLÖMDE han pussa mig hej då! Jösses vilken mamma ångest! Men bra betyg när han rusar in till sina kompisar 😉 idag jobbar jag hemifrån, efter trädgårdsarbetet! Osminkad i träningskläder, SÅ skönt! My martens mamma blogg allt för föräldrar

Vi hörs senare!

Kram/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *