Bästa starten på dagen <3

My Martens blogg frukost
Godmorgon!

Har haft den bästa starten på dagen! Joggingtur och sen en kaffe och frukostdejt med en vän! Hemma igen nu för lite fix…. Senare idag ska köra trädgårdsarbete hemma hos en vän som INTE (!) har gröna fingrar! Har lovat att hjälpa till att röja, det är ju inget ”roligt” jobb som fix med blommor men ett nödvändigt ont innan man kan fixa det roliga 🙂My Martens blogg lilleman
När jag lämnade Lilleman på dagis så GLÖMDE han pussa mig hej då! Jösses vilken mamma ångest! Men bra betyg när han rusar in till sina kompisar 😉 idag jobbar jag hemifrån, efter trädgårdsarbetet! Osminkad i träningskläder, SÅ skönt! My martens mamma blogg allt för föräldrar

Vi hörs senare!

Kram/ My Martens

5 Komentarer

    • Mogen kommentar ”anonym” 😉 varför byter Du namn och skriver kommentarer Om och Om igen? Sluta spamma mig med dina elakheter ochfokusera på någonting som GER dig energi istället för att TA din energi 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...