Framför Gladiatorerna…. Myshelg med Lilleman

Namnlös

Godkväll!  Här med mina resekamrater från Portugal, Mikalea & Marie-therese.

För en vecka sedan lämnade vi Portugal! Efter en vecka med träning och sol tillsammans med Springtime. Alltid kul när man är ute och reser, man får lära känna nya människor….

DSC_7252Min ubersnygga outfit hittar du HÄR, flera modeller, långa, korta, olika färger med en sak gemensamt! Dom sitter som en smäck! =) Smickrande för kroppen! Man ska inte jobba mot sina kurvor, man ska jobba MED sina kurvor! image

Idag har vi bara tagit det lugnt… promenerat lite med vovven. Jag Tog en tupplur mitt på dagen ( när hände det sist!?!)

 Det har varit grått och mulet, så med gott samvete har vi tittat på film, byggt lego, spelat spel  och gjort ingenting!  -Skönt! imageNu tittar vi på Gladiatorerna! Ludvig hejar på sina kompisar 🙂image

Önskar dig en skön kväll. Kram

/My Martens

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...