imageHej fina! Öland är verkligen “solen & vindarnas ö”  Solen skiner för fullt, men det blåser halv storm! Det underbara här nere i södra Sverige är att våren kommit SÅ mycket längre än uppe i 08-området! Knoppar och grönskar för fullt! Underbart! imageimageimageimageimageimageimage imageInnan vi lämnade Öland så passade vi på att tvätta “pärlan” min splirans nya Mini Cooper, som jag dessvärre inte fått köra själv, ÄN! Hehe;) Hos Tvättcenter får man alltid GRYM service! Samtidigt som pärlan tvättas så passade jag och Hannah på att njuta utav en kaffe i solen innan bilfärden….image imageNu sitter jag, Hannah, Tezz &  Lilleman påväg hem mot Sigtuna! Vi hörs senare!imageKraaaaaam /My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)
 • Liisa

  Kör/ åk försiktigt!! Hur är det med din fina Tezz? har du fått något besked ön? Håller tummar o tår för henne <3. Kram

 • mams

  Öland är verkligen solens Ö, det blir nog sommarens resmål. Måste fråga. Kanske kan bli ett eget inlägg. Bärbuskar, har du det oxå? Björnbär, har jag hört har hemska rötter, stämmer det, drar de iväg? Finns det något, bra för naturen, som kan stoppa rötternas framfart?

 • Margot

  Hoppas att du inte tar detta som kritik. Läser din blogg ibland och jag tycker du verkar vara en fantastisk person. Det ser ut som om din hund sitter löst i bagageutrymmet, informerar dig om detta av omtanke om både djur och människor.

  Utdrag från dognews.se
  “Allt fler får betala böter för lös hund i bilen, polisen har bötfällt flera hundägare med 1500 kr per lös hund under transport i bilen.

  År 2010 infördes av Jordbruksverket en regel som säger att din hund måste sitta säkert i bilen. Många låter sina hundar sitta löst i framsätet eller på hatthyllan i bilen, trots att det är olagligt och livsfarligt för både hunden och passagerarna!

  En fastspänd bur, ett galler, nät eller en sele gör att hunden sitter säkert, det minskar också olycksrisken i trafiken, då en lös hund åker som en projektil ut genom rutan vid en kraftig inbromsning. Både du, dina medpassagerare och hunden kan dö pga ditt slarv.”
  Lycka till från hundvännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *