Frontrow-sweden! Mot middagen…

DSC_5913

Hej fina! Ännu en solig dag går mot sitt slut! Vi har kört tre pass idag… ”Prinsessan & Primadonnan” har varit med på alla tre!

Citat ”Primadonnan”- Fan, jag vill ha en glass… eller en flaska vin (ifrån solstolen) MEN detta är ingen ”rolig resa” vi ska träna, komma isorm och jobba! Jag köper en cola Zero

Citat ”Primadonnan” ca 2 timmar tidigare: -My, du MÅSTE vara hård mot mig, jag vill inte äta en massa skit! Var hård och tuff, se till att jag kör mina pass & bara äter nyttigt! okay?!

Jag svarar lite försynt… Jag försöker! hehe! 😉 Men det är ju inte för min skull, utan för din egen skull…

Sanningen är den att vi alla tre är lika i denna frågan. Vi skulle kina leva på bröd, godis och sötsaker! Så vi försöker peppa varandra.. Ingen utav oss går på någon diet eller utesluter allt… Men saken är den att jag som är en riktig sockertorsk, som inte KAN sluta äta godis om jag börjat försöker att ta kontrollen över just detta.. Du som följt mig länge vet att jag kör en utmaning #30dagarsockerfrittmedmartens  ibland. Just för att jag fastnat i det berömda träsket. Jag går upp i vikt av att bara titta på en chokladkaka. Nu är min långsiktiga strategi att hålla en balanserad kost och träning. Inte extremt åt något håll. Äta sunt, sova bra, träna hårt och leva och ha kul! Blir stark, hålla mig frisk och sprida energi och pepp!DSC_5914Efter en hård träningsdag ska vi nu ut och äta en god middag. För mig som inte äter fisk eller skaldjur vilket Portugal erbjuder mest så lever jag på kyckling! MEN den är grymt god!!! Mör, saftig, och alldeles perfekt! DSC_5932Kvällens Dinner-outfit kommer ifrån FRONTROW, ( HÄR ) Vad tycker du om min ”snygga” bränna?! Grisrosa hud och en riktigt bonna-bränna! Som vi östgötar skulle uttryckt oss! Haha!

MEN åter till outfiten, jag älskar sidenkänslan, shortsen som sitter löst OCH bekvämt med sköna fickor att stoppa händerna i när man inte vet vart man ska göra av dom =) Dessutom gillar jag fjärilarna också! Sen behöver man ju inte bära det som en outfit, man kan ha var och en för sig… 

 VI hörs sen! Kram

/My Martens 

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...