Öppet hus, D-Flex, lego-bygge!

IMG_5838Godmorgon! Solen skiner och denna dagen kommer att bli mer än bra!!! Jag har precis kommit tillbaka min vanliga PW varvat med löpning. sakta men säkert gör jag framsteg i löpningen. Inte stora, men det går åt rätt håll! Målet är att klara milen i New York i juni! Nu ska jag snabbt torka håret och packa ihop det sista innan jag drar mig ut mot Arlanda. Snaaaart är jag framme i Portugal! SÅ underbart!

Fick precis en länk skickad till mig, med en intervju för ett Fransk sajt. Jag försökte läsa den om, och om igen… Men Franska är inte min grej! Hittade den även på Svenska, du kan läsa den HÄR =) 

IMG_584330032016-MyMartens-HermanCaroan-088770120

För några dagar sedan var jag & Lilleman hos David D-Flex. Han hade öppet hus på sitt nya gym D-Flex fitness på Skeppargatan 28 på Östermalm. Charmig, personlig och ”hemtrevlig” lokal… D-flex har lite olika upplägg, PT timmar, gruppträning med individuella program med sex veckors upplägg… Han visade före/efter bilder på andra klienter, WOW vilka resultat. Om du är nyfiken på detta så kan du kika in på hans sida… HÄR 30032016-MyMartens-HermanCaroan-089110154

Under tiden som vi tränade och svettades så satt min lilla legobyggare och monterade efter en ritning. Han och morfar har haft ett ”team talk” så nu är Ludvig helt inne i sitt steg-för-steg bygge =) 30032016-MyMartens-HermanCaroan-087920035 30032016-MyMartens-HermanCaroan-087930036 30032016-MyMartens-HermanCaroan-088020045 30032016-MyMartens-HermanCaroan-089400183Efter träningen åkte vi hem… stannad på Mc donalds. Lilleman beställde happymeal och jag vatten! Jag körde inte… det gjorde Herman som även tagit alla fina bilder. Tack min underbara vän & fotograf. Tänk vad roligt det ändå är med alla människor man träffar genom jobb. Vissa blir man ju riktigt bra vänner med =)

 Osminkad, trött men med en grymt skön känsla efter träning, måste jag ju ändå visa upp min nya snygga bombar jacka från Elly Pistol. Älskar den gula färgen! Den gör sig dock lite bättre till en vardags outfit;) 

IMG_5805Min UBER snygga jacka kommer ifrån Elly Pistol du hittar den HÄR Den finns även i lila =) Tightsen HÄR 

Igår morse innan morfar dök upp så tog vi sovmorgon och hade morgonnys <3 Guuuuuv vad jag älskar min lilla kille <3 Denna suddiga lite dassiga mobilbild visar ändå sååå mycket kärlek! IMG_5849Tittade du på let’s Dance igår? Det gjorde jag…. Nån som verkligen imponerade på mig var Bianca. WOW vilken Paso Doble! Galet duktig!!!! heja dej, Bianca! IMG_5848

Kram / My Martens

6 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...