Sista träningen innan Portugal! =)

Sommarbild_Testagram

Hej Fina! 

Som du vet så tycker jag om testa nya grejer. Jag fick nyligen i samarbete med Testagram prova på en box ifrån dom. Det det går ut på är att man få möjligheten att prova på utvalda produkter till ett lägre pris än om du hade handlat dom själv. Man kan beställa hem en box som kommer en gång/månaden.

Då får man hem en mix utav prisvärda produkter och rabattcheckar som man kan välja att utnyttja. Testagram kostar 99kr/box inklusive frakt och innehållet är värt ca 200 kr. Såhär såg min första box ut. FullSizeRender 12

En bra mix utav ”vardagliga” produkter som man kanske redan använder eller produkter som man inte tidigare testat… Är du nyfiken på Testagram så kan du läsa mer om det eller prova på det HÄR 

Lite annan vardagslyx isorm utav underbara rokoko (stavas det så?!) Tulpaner. Det är bara några veckor kvar sen är tulpansäsongen över…. Lika bra att passa på att njuta! =) FullSizeRender 6Imorse tog jag en mysfrukost med morfar/pappa innan han hämtade Ludvig. Även om detta är ”pappa veckan” så känns det alltid lite värre att lämna ifrån mig honom när jag själv ska ut och resa. Nu är detta en kombinerad jobb/träningresa. Som ALLA mina tidigare resor också varit. Därför har jag planerat in en ren och skär semester resa där Ludvig och jag ska flyga ner till Maggan och hälsa på! Det kommer blir grymt! Charlie & Ludvig trivs så bra ihop!

Jag har  just kört ett träningspass på SATS. Löpning på band, ca 5km, crosstrainer ca 15 min. Rodd ca 15 min. några magövningar på det….. Så nu är jag DÖD! Tror att detta blev sista träningspasset innan vi landar i Portugal imorgon… kanske hinner med en PW eller två 😉 Jag vill alltid vara lite halvtröst när jag sätter mig på en flight. Nu är detta inte en ”lång flight” men jag tycker om att sova när jag flyger…… Min väninna Mikeala bokade med sig i sista minuten! SÅ kul! Jag behöver, verkligen denna resan, lite små jobb på plats men ändå! Hur egoistiskt det än låter så behöver jag VERKLIGEN denna kvalitetstiden!  Sova, träna, sola och BARA tänka på mig själv! Komma hem med nya krafter, mer energi och pigg och glad! =) outfitnr3-1:3outfitnr3-2:3outfitnr3-3:3Outfit: Jacka ADIDAS, Linne: NIKE, Tights: ADIDAS Skor: NIKE ,Fotograf: Herman Caroan

Nu ska jag packa, förbereda inför resan och titta på Let’s Dance! Vem tror du åker ut ikväll?

Om du missade mitt förra inlägg, kika gärna in på det. Det är ett budskap ifrån Cancerrfonden, där vi vill ha med så många som möjligt som också säger #NEJTILLCANCER 

/ My Martens 

 

 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...