5DS_6675-Redigera

Hej fina! idag är det dags! 

Du vet att jag både privat, här på bloggen och i träningsmagasinen förespråkar en aktiv livstil. Inte bara för det faktum att man rent utseende mässigt “håller sig i form” Utan för att man mår bättre, sover bättre, stärker upp immunförsvaret. Man blir mer stresstålige, får mer energi och det förebygger även depression. jag skulle kunna fortsätta HUR länge somhelst….

En tredjedel av all cancer går att förebygga med hjälp av en hälsosam livsstil, och därför utmanar vi på Cancerfonden dig att delta i eventet 30 dagar – 30 Nej. Gör som Kakan och Musse, säg Nej till en ovana varje dag i april och minska risken att drabbas av cancer. Därför utmanar Cancerfonden alla till att vara med genom deras event som du kan läsa om HÄR  #nejtillcancer

Jag är självklart med på detta! Nu vill jagvha DIN hjälp att sprida budskapet, DELA gärna detta inlägget! -Tack på förhand! <3

Det finns få saker som skrämmer mig så mycket som att själv drabbas utav cancer, eller ännu värre att mina nära ska drabbas utav cancer. Vi kan påverka och minska risken radikalt! 

image002

Stor kram! / My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *