Magnesium, bär boost och vardags motion!

my martens, better you, magnus hedman, bär boost, magnesium, naturliga kostilskott,

Hej! Måndag, eller egentligen tisdag. Men första vanliga jobb dagen på veckan! Min mail-inkorg blev överfull innan lunch, så nu har jag att göra reste utav dagen. Jag promenerade till dagis med vovven och Ludvig. Ludvig brukar inte åka vagn. Men nu ett par veckor framåt får han göra det. Jag försöker att göra det till en rolig grej, jag går och springer med vagnen.

Måste se sjukt roligt ut då jag har vagnen i ena handen och Tezz i andra. Ludvig skrattar så han kiknar. Vad är det med barnskratt som gör att man blir så lycklig? -älskart!

Imorse var det dock inget ”mys väder” Det regnade, blåste och var svinkallt. Men så fort jag trappade ner tempot och slutade springa för att gå raskt en stund så skriker Ludvig ”mamma spriiiing, igen” så jag var ändå helt genomsvettig när vi väl kom fram.

Jag parkade barnvagnen och lämnade Ludvig på dagis. Fortsatte min runda långsmed strandpromenaden. Grått, trist, men ändå vackert. Det är så lugnt och skönt här ute i Sigtuna. Jag älskar kontrasterna, varva mina träningspass och promenader i stan och på landet. 1.5 timme senare kom jag tillbaka hem. Kokade upp en stor kopp vatten, pressade i färsk citron och satte mig vid datorn. 

FullSizeRender 5

För ca två veckor sedan tog jag hjälp utav Better You. Mitt immunförsvar har varit i botten och jag med hjälp utav läkare, pt och Better You har bestämt mig för att styrka upp det inifrån och ut. Vintertid så får vi i oss mycket mindre sol och ljus. Det är många ämnen man kan ha brist på just pga utav det. För att bättra på immunförsvaret så har jag sedan ett par veckor bostat med bär-boost. Bär boosten är GRYM för just immunförsvaret. Du hittar den HÄR.

Sen hänger såklart allting ihop, man kan inte stoppa i sig en kapsel eller en skopa bär boost och tro att det löser allt. Jag försöker strukturera upp mer för att insak stressen. Jag prioriterar sömnen. OCH jag tränar. Allting hänger ju faktiskt ihop. =) Här ser ni en blandning av gurkmeja, d-vitamin, spenatkapslar, betakaroten. Bara naturliga kosttillskott! Sen tack vare er så har jag även kvällstid börjat med magnesium. TACK för det tipset! jag hade magnesium brist, och det har verkligen hjälpt mig! Nu sover jag hela nätterna utan att vakna med kramper i benen. ( du hittar dom HÄR )

my martens, better you, magnus hedman, bär boost, magnesium, naturliga kostilskott, Nu ska jag pussla ihop dom sista bitarna innan inlämning för min Trendspaning i Hälsa & Fitness. =) Vi hörs sen. Stor kram

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...