VINNARE TILL TRÄNINGSRESAN MED SPRINGTIME TILL PORTUGAL!

Hej! Nu äntligen kan vi presentera två lyckliga vinnare som ska få följa med mig och SPRINGTIME till Portugal för sol, värme, träning och ett minne för livet!

-Det kommer bli GRYMT!

STOR TACK till alla som har tävlat. Ju fler ni är som tävlar ju fler roliga tävlingar kan jag köra…. IMG_5059

STORT GRATTIS säger vi till dessa två lyckliga vinnare! 

Bloggens vinnare: 

Detta är en riktig drömresa! Jag har som mål att kunna springa 1 min till sommaren och hade verkligen behövt lite boost för att ta träningen till nästa nivå. Jag inspirerar och peppar andra till en hälsosam livsstil, på min blogg och i min roll som gruppträningsinstruktör och det hade varit så härligt att få bli peppad och inspirerad av andra. Så kul vi skulle ha! Hoppas, hoppas jag vinner!

 
Instagram Vinnare: 
 hammarstenDet är en drömresa att få kombinera träning, sol & bad med ett tjejgäng med samma fokus – Tjejmilen! ”When women support each other, incredible things happen! @septemberflikkan @frucamillazander@viviroseforever @folka30 @jessies72@karin.viktoria @teresehammarsten@chammarsten @elin_hammarsten Lycka till tjejer! 
NU vill jag att ni båda mailar era uppgifter, bild på pass, adress, mob nr till Pernilla Eriksson pernilla.eriksson@springtime.se Jag ser verkligen fram emot att träffa er! Syns i Portugal!
Stor kram / My Martens 

10 Komentarer

    • GRATTIS! =) Vi har jagat dig ? Har du mailat kontaktpersonen som jag skrev? Nej, det är ”pappa vecka då” så Ludvig kommer inte att vara med… Ser fram emot att ses! Du måste komma fram och presentera dig så jag känner igen dig! Kram

    • GRATTIS! =) Vi har jagat dig 😉 Har du mailat kontaktpersonen som jag skrev? Nej, det är ”pappa vecka då” så Ludvig kommer inte att vara med… Ser fram emot att ses! Du måste komma fram och presentera dig så jag känner igen dig! Kram

  1. Jag förstod det! Har varit off line stora delar av påsken. ? Jag fick med mig hela familjen på resan så jag tror det blir svårt att missa oss. ? Jag har två tjejer, en på 15 mån och en på 4 år. Vi ses på lördag!

  2. Jag förstod det! Har varit off line stora delar av påsken. 🙂 Jag fick med mig hela familjen på resan så jag tror det blir svårt att missa oss. 🙂 Jag har två tjejer, en på 15 mån och en på 4 år. Vi ses på lördag!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...