Hej! Nu äntligen kan vi presentera två lyckliga vinnare som ska få följa med mig och SPRINGTIME till Portugal för sol, värme, träning och ett minne för livet!

-Det kommer bli GRYMT!

STOR TACK till alla som har tävlat. Ju fler ni är som tävlar ju fler roliga tävlingar kan jag köra…. IMG_5059

STORT GRATTIS säger vi till dessa två lyckliga vinnare! 

Bloggens vinnare: 

Detta är en riktig drömresa! Jag har som mål att kunna springa 1 min till sommaren och hade verkligen behövt lite boost för att ta träningen till nästa nivå. Jag inspirerar och peppar andra till en hälsosam livsstil, på min blogg och i min roll som gruppträningsinstruktör och det hade varit så härligt att få bli peppad och inspirerad av andra. Så kul vi skulle ha! Hoppas, hoppas jag vinner!

 
Instagram Vinnare: 
 hammarstenDet är en drömresa att få kombinera träning, sol & bad med ett tjejgäng med samma fokus – Tjejmilen! ”When women support each other, incredible things happen! @septemberflikkan @frucamillazander@viviroseforever @folka30 @jessies72@karin.viktoria @teresehammarsten@chammarsten @elin_hammarsten Lycka till tjejer! 
NU vill jag att ni båda mailar era uppgifter, bild på pass, adress, mob nr till Pernilla Eriksson pernilla.eriksson@springtime.se Jag ser verkligen fram emot att träffa er! Syns i Portugal!
Stor kram / My Martens 
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.