Att vara köpt eller inte köpt!

IMG_5300

Hej Fina!  Här kommer ett långt inlägg! Enjoy!

Återigen, STORT GRATTIS till dom två lyckliga vinnarna som får följa med mig och Springtime till Portugal. Vinnaren ser du i FÖRRA inlägget!

Jag kommer precis ifrån David. Som jag tränat med och även haft ett möte med.

Nästa vecka så kommer David  mer känd som ”D-Flex” att ha Öppet hus i sitt nya gym på Östermalm. Där du får chansen att prova på hans klasser och träffa honom personligen samt spana in hans nya gym. Självklart är detta främst till dig som bor i Stockholms området som har möjligheten att eventuellt börja träna där. Hans måtto är effektiv, långsiktig hållbar träning.

Såhär såg det ut sist jag testade en gruppträning! Full fart, högt tempo med en regäl träningsvärk redan samma kväll 😉 hehe! 

FullSizeRender 4

Öppet hus:
När: Onsdag 30/3
Var: D-Flex Fitness, Skeppargatan 28
Tid: 19.30-21.00
Anmälan: info@dflex.se, uppge kod ”MARTENS” för att boka din plats. Då det är gratis och begränsat antal platser, så säger jag  -Först till kvarn 😉

Jag kommer också att vara där.. 

Det dom bla erbjuder just nu är träningsprogram, 6 veckor, inklusive kostschema: 2 495 SEK. för mer info läs HÄR 

Efter träningen idag tog jag en bar. Det är VIKTIGT att fylla på depåerna efter träning. Jag testar dessa olika barer ifrån Better You. (se bilden längre ner) Jag ska inte prata ner något annat märke. Men med tanke på mitt immunförsvar och mina tidigare värde så har jag gjort en radikal förändring i min kost och träning. ( mer om det i ett senare inlägg ) 

Många barer innehåller riktigt mycket skit!!! Inte dessa. Dessa produkter är svenska och helt naturliga kosttillskott. Du kan också testa deras produkter eller lösa på mer om dom HÄR. 

Här inne på bloggen diskuteras det emellanåt om samarbeten och ”köpta” inlägg. Bloggen är ett jobb. Ett sjukt roligt jobb! Självklart driver jag bloggen som ett företag, ett AB. Det finns en portal bakom, en revisor, ett säljteam, tekniker, och en j*kla massa jobb! Det förekommer sponsrade inlägg och inlägg med ”i samarbete med” Annars skulle denna bloggen inte finnas.

men saken är den att detta är en lifestyle blogg.

Jag skriver om MIN vardag, där jag befinner mig just i skrivande stund. Oavsett vad det innebär. Det är en bred variation, som företagare, som mamma, som träningstok, som florist. Ibland är livet på topp, ibland är livet på bott. Precis som för alla andra.

Om jag INTE tipsar om produkter så ordagrant spammar ni mig med frågor, OM jag tipsar om produkter så ifrågasätter ni om jag är köpt. Så hur jag än gör så tycker vissa av er att jag gör fel. Helt okay för mig, orkar bara inte kommentera det längre. 

Låt mig säga såhär, jag bestämde mig tidigt i min blogg-karriär att jag BARA kommer att tipsa om produkter som jag genuint kan stå för. Det är för mig viktigt och ensjölvklarjet!  Då var bloggen väldigt liten.

Jag hade då aldrig kunnat drömma om hur stor den faktiskt skulle bli. Men jag är en stolt ”lant-lolla” från Öland. Med dyslexi. Som ni får stå ut med här inne. Särskrivningar, konstiga formuleringar osv.. hehe! jag bjuder på det!

Tack vare bloggen så har jag börjat skriva extremt mycket bättre… då kan du ju tänka dig hur det var innan.

Men ingen är perfekt, definitivt inte jag!

Alla är vi bra på olika saker… detta är ett utav mina största problem. Men jag har kämpat HÅRT för att komma dit där jag är idag. Både med butiken My’s Blommor på Öland och med bloggen.Med min tidigare vikt på 100kg.  Men inte allra minst med mig själv som person, och med det bagaget jag har med mig och bär på!

Jag är någonstans i mitten utav min resa mot ett mer hälsosamt liv. Någon gång ska ni få ”hela” min historia. Denna kommer så småningom i en självbiografi som jag jobbar parallellt med. Alla har vi vårar bagage. Du och jag.

Jag ÄR mycket om och kring mig. Nyfiken och drivenhet ligger i min natur… i vardagen ligger resor mig varmt om hjärtat. Reser jag så får alltså du följa med mig, gebom bloggen.

Men också som TRENDSPANARE för Hälsa & Fitness Magasin och får därför testa och prova på mycket nya produkter…. Där jag gärna delar med mig utav dessa såklart. Det INGÅR i mitt jobb!

Jag står för min åsikt och brinner för det jag gör.

Även att tipsa, peppa och motivera andra. Du behöver inte tycka som jag, du har rätt till din åsikt. Men vi ska behandla varandra med respekt här inne på bloggen. Glädje och mer nätkärlek ska vi sprida!

 Du får ställa frågor till mig =) Det tycker jag bara är roligt. jag försöker att svara i mån om tid. 

IMG_5074

Imorse så var jag även ute på en PW. Strax efter klockan 06:00. Jag möttes utav ett mindre charmig väder… MEN det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder…  Dock så tycker jag att snön var VÄLDIGT onödig! Jag längtar efter vår och värme! Men snart så 😉

 jag börjar VARJE morgon med en kopp varmt citronvatten och en låååång PW. För vet du, efter en brokig höst med sjukt mycket jobb, OCH en flytt som höll på att knäcka mig mitt itu och privata bekymmer så har jag lyckats att gå upp 13 kg i vikt. Visste du det? har du sett det på mina bilder???

Jag vet faktisk inte varför jag inte vågat skriva om det… men saken är den att så är det.

Jag har extremt lätt för att gå upp i vikt. Ta då även med i vetskapen att jag har hållt igång träningen HELA tiden, förutom dom gångerna som jag varit sjuk. Men annars ca 3-5gg/veckan.

Nu efter regelbunden provtagning så har jag ett utav svaren på detta. Bla kortisolen och min kraftiga näringsbrist. Kortisol ÄR stressrelaterad. Jag VET. Men jag går inte in djupare på det här inne.. det är en hel vetenskap att förmedla vad min läkare informerar mig om. Jag är frisk nu, jag har tagit tag i mina problem, och vet vad jag ska fortsätta jobba på. 

Men därför har jag tagit hjälp utav bla Better You. och David, D-flex. Ibland är det väldigt svårt att våga be om hjälp. Nu har jag gjort det. jag ÄR stolt över min viktresa ner ifrån 100 kg. Absolut. Men jag vill också blotta om detta bakslaget.

Jag är för feg just nu för att lägga upp ”före bilder” från när det var som värst… men jag kommer lägga upp dom om nån månad eller två.

Ni kommer att få ta del utav min fortsatta resa, i både vardagen träningen och med tips och råd. Men det är frivilligt. DU följer bara bloggen om du vill =) IMG_5279 IMG_5283

Här ser ni en riktig tröttmössa, vindbiten, osminkad och en ansträngd My. men målmedveten! Kan jag så kan du 😉 IMG_5278 IMG_5301

Just precis just nu…. sitter jag på Saturnus och jobbar. Det är en utav mina absolut främsta fördelar som egenföretagare. Jag kan ta med mig kontoret vart jag än är! Nu ska jag njuta utav en chiapudding! IMG_5303

VI hörs senare min vän! Kramar / My Martens 

26 Komentarer

 1. Mitt absolut bästa tips för dig som vill gå ner i vikt är att styrketräna. Vet inte varför ingen annan säger det till dig av alla pt’n som du verkar ha varit i kontakt med men styrketräning är bäst för att undvika löshud, få muskler, gå ner i vikt, bli starkt och formar kroppen. Kolla med David, vet inte hur han jobbar men säg att du vill köra mer vikter. LOVAR dig resultat. vem är jag? En som vet, ingen pt, ingen utbildad inom det, bara en som vet.
  Lycka till fina du, håll ut och snart är du av med de där 13 extra du drog på dig. <3

 2. Mitt absolut bästa tips för dig som vill gå ner i vikt är att styrketräna. Vet inte varför ingen annan säger det till dig av alla pt’n som du verkar ha varit i kontakt med men styrketräning är bäst för att undvika löshud, få muskler, gå ner i vikt, bli starkt och formar kroppen. Kolla med David, vet inte hur han jobbar men säg att du vill köra mer vikter. LOVAR dig resultat. vem är jag? En som vet, ingen pt, ingen utbildad inom det, bara en som vet.

  Lycka till fina du, håll ut och snart är du av med de där 13 extra du drog på dig. <3

 3. Har skrivit det innan, det är just detta som gör din blogg så bra. En ärlighet, humor, en gnutta glamour. Liksom en påse ”Gott o blandat” hehe. Kram

 4. Har skrivit det innan, det är just detta som gör din blogg så bra. En ärlighet, humor, en gnutta glamour. Liksom en påse ”Gott o blandat” hehe. Kram

 5. Fina My..du behöver verkligen inte be om ursäkt för någonting….både DU & din blogg är toppen. Du är enastående som fixar allt. Kram

 6. Fina My..du behöver verkligen inte be om ursäkt för någonting….både DU & din blogg är toppen. Du är enastående som fixar allt. Kram

 7. Ja, tack verkligen! Det behöver inte alltid vara så att man äter helt fel mat utan som tex kortisol som ger viktuppgång. Gillar din blandade blogg. Keep up thé Good Work!

 8. Ja, tack verkligen! Det behöver inte alltid vara så att man äter helt fel mat utan som tex kortisol som ger viktuppgång. Gillar din blandade blogg. Keep up thé Good Work!

 9. Riktigt bra inlägg! Jag förstår inte varför folk ska vara så buttra och negativa? Sprid kärlek och uppmuntran istället, vem skulle inte driva sin blogg som ett AB om man hade chansen? Det är ju bara avundsjuka.

 10. Riktigt bra inlägg! Jag förstår inte varför folk ska vara så buttra och negativa? Sprid kärlek och uppmuntran istället, vem skulle inte driva sin blogg som ett AB om man hade chansen? Det är ju bara avundsjuka.

 11. Känner så väl igen mig i det du skriver… Jag har också gått ner och mådde jättebra ända tills vad jag trodde var mannen i mitt liv inte tyckte jag var kvinnan i hans… Så nu har jag gått upp en massa kg. Har hållt i träningen men det hjälper inte när jag äter onyttigt o kroppen har en hög stressnivå… Nu försöker jag hitta tillbaka till ett lugn och en sund kosthållning igen ? Bara kämpa på ? Kram o tack för en härlig, ärlig blogg

 12. Känner så väl igen mig i det du skriver… Jag har också gått ner och mådde jättebra ända tills vad jag trodde var mannen i mitt liv inte tyckte jag var kvinnan i hans… Så nu har jag gått upp en massa kg. Har hållt i träningen men det hjälper inte när jag äter onyttigt o kroppen har en hög stressnivå… Nu försöker jag hitta tillbaka till ett lugn och en sund kosthållning igen 🙂 Bara kämpa på 🙂 Kram o tack för en härlig, ärlig blogg

 13. Vad duktig du är som verkligen tagit tag i din hälsa och lever ett härligt sunt liv!
  Jag älskar Saturnus, antar att du prövat deras bullar förut – men om du inte gjort det så måste du ?

 14. Vad duktig du är som verkligen tagit tag i din hälsa och lever ett härligt sunt liv!
  Jag älskar Saturnus, antar att du prövat deras bullar förut – men om du inte gjort det så måste du 🙂

 15. Hej!
  Snälla du fortsätt vara du och framför allt gör precis det som blir bäst för dig och din blogg! Det måste vara upp till mig som följer din blogg att avgöra om jag vill följa eller ej, eller kanske t.o.m skaffa en egen blogg och lägga ner tid, enagemang, fota, få följare, lämna ut mig, ta emot alla avundsjuka/elaka komentarer. Det är ju bara att sluta läsa om det inte skulle passa mig. Sen vad du får eller inte, ja för min del gärna kungen och halva kungariket!

 16. Hej!
  Snälla du fortsätt vara du och framför allt gör precis det som blir bäst för dig och din blogg! Det måste vara upp till mig som följer din blogg att avgöra om jag vill följa eller ej, eller kanske t.o.m skaffa en egen blogg och lägga ner tid, enagemang, fota, få följare, lämna ut mig, ta emot alla avundsjuka/elaka komentarer. Det är ju bara att sluta läsa om det inte skulle passa mig. Sen vad du får eller inte, ja för min del gärna kungen och halva kungariket!

 17. Hej My
  Vad härligt att du är sååå ärlig, jag förstår dig om vikten, har själv gått upp och
  ska försöka gå ner på lång sikt som jag sagt innan ska jag äta 5-6ggr/dag
  kaloriintag på ca1600,men jag är inte lika duktig som dig med motionen ,jag tränar hemma med pilates och cirkelträning några gånger i veckan och promenader, ja det va lite från mig och till sist en stor kram och Glad påsk

 18. Hej My
  Vad härligt att du är sååå ärlig, jag förstår dig om vikten, har själv gått upp och
  ska försöka gå ner på lång sikt som jag sagt innan ska jag äta 5-6ggr/dag
  kaloriintag på ca1600,men jag är inte lika duktig som dig med motionen ,jag tränar hemma med pilates och cirkelträning några gånger i veckan och promenader, ja det va lite från mig och till sist en stor kram och Glad påsk

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...