Mårbacka & Vårkänslor!

imageHej! Jösses vilken härlig dag Igår!  Solen skiner, fåglarna kvittrar, det är vår i luften!

 Jag började dagen med en frukost i Vasastan där jag kramats och sagt hej då till Maggan, bebis, och hela familjen <3 dom reser till Spanien imorgonbitti, så underbart! Resten utav dagen spenderade jag i butiken My’s Blommor på Öland. Planering, schemaläggning, inköp, vårstädning och en mega leverans med både inredning och växter.

Vi har precis tagit emot årets första leverans utav Mårbacka och andra special pelargoner. -UNDERBART!

Vi kör kampanj nu i helgen 59:90:- 2 för 100:- 

imageimageimage Nu Hinner jag inte det….  Men jag lovar att inom kort, så kommer jag lägga upp ett   ”Bästa sättet att lyckas med dina pelargoner inlägg”

och andra ”bra att ha tips” på vårblommor som tål minusgrader…. Lilleman och jag är hemma i Sigtuna nu. Imorgon kommer Madde (Ilmrud) upp till oss. Vi ska ta med ungarna och gå på genrepet på melodifestivalen 🙂 Hon tar dock bara med sig två barn, vilket underlättar hemma hos mig…. För VART skulle jag fått plats med hennes alla nio barn!?! Hehe! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum, visst 😉 Jag har inte varit hemma på en vecka, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, så nu Ska jag stöda! 🙂imageimageimage

Trevlig helg! Kramar <3

image

/My Martens

Posted in: Blomstertips
Kommentarer (7)
 • Ulrika

  Har läst något inlägg nu å då tidigare men nu blivit en daglig följare. Jag ”beundrar” ditt entreprenörskap och ditt driv. Du verkar va en härlig tjej som står stadigt på jorden. Heja dig.

 • Ulrika

  Har läst något inlägg nu å då tidigare men nu blivit en daglig följare. Jag ”beundrar” ditt entreprenörskap och ditt driv. Du verkar va en härlig tjej som står stadigt på jorden. Heja dig.

 • Eva-lotte Johansson

  Hej! Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är toppen ? Sen måste jag bara få fråga vad skorna/ stövletterna är ifrån som du har på dig på bilden med blommorna. Bara älskar dom ? Tack på förhand. Mvh Eva-lotte

 • Eva-lotte Johansson

  Hej! Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är toppen 🙂 Sen måste jag bara få fråga vad skorna/ stövletterna är ifrån som du har på dig på bilden med blommorna. Bara älskar dom 🙂 Tack på förhand. Mvh Eva-lotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.