imageWiiiii! Första träningspasset sedan innan jag blev sjuk. En mjukstart, men ändå så skönt! Bästa känslan! imageNär jag kom hem till familjen Graaf/Larsson var det fullt av folk som gratulerade till lilla Louie och samtidigt sa hej då, då dom flyttar till  Spanien nu på lördag! Jössse, jag har hört Maggan prata om det sååå länge! Men då har det känts så avlägset! Och nu är det redan i övermorgon! Dubbla känslor, glad för deras skull såklart, men tomt utan dom i vardagen! Tur att det finns FaceTime och lätt Kommunikation 🙂

imageDjupa grönsaksdiskussioner och kost/mat diskussioner med Katrin och Maggans tidigare granne … massa fina paket och kläder till Louie <3 allt är så sött till dom små! 

image

Nu har Mumin gjort carbonara…. SÅ gott!!! Bästa Mumin! 

imageimageimageNu ska vi strax iväg på en grej…. Men innan jag lämnar er  på bloggen så bara låste jag tipsa om en TRENDIG och tålig vår plantering! image

Hyacinter, Ljung (Erika gracilis) helleborus (julros) vide kvistar, coryllus 🙂 frosttåliga och snyggt! Men jag hade personligen satt i en tålig utomhusmurgröna också! Hörs imorgon!

Kram /My Martens

Posted in: Blomstertips
Kommentarer (22)
 • Andrea

  Stackars Maggan som aldrig får en lugn stund! Skönt för henne och Filip att få rå om varandra och knyta an till Louie i lugn och ro. Förstår verkligen att de ”flyr” Stockholm! För även om vänner vill väl så kan det bli för mycket av det goda!

 • Andrea

  Stackars Maggan som aldrig får en lugn stund! Skönt för henne och Filip att få rå om varandra och knyta an till Louie i lugn och ro. Förstår verkligen att de ”flyr” Stockholm! För även om vänner vill väl så kan det bli för mycket av det goda!

 • Lena

  Vad skönt att du börjar få tillbaka energin. Tror nog att Maggan o Filip kan säga ifrån själva om dom inte vill ha folk hos sig. Har du fått svar på dina prover ännu ?

 • Diana - "La madre"

  Men Gud så härligt att de flyttar till Spanien, helt klart en dröm. Vad mysigt med bebis måste jag säga. Även om jag inte vill ha fler egna barn så måste jag säga att jag saknar efter att få hålla i en liten krabat som är så liten och inte alls lika tung som mina är idagsläge. ? Ser så mysigt ut på bilderna!
  Härligt att du är igång med träning igen!! wohoo, kör på men försiktigt ?

 • GC

  Häng inte upp ditt liv på andra så mycket. Vänner är bra att ha, men inte i stort sett bo ihop med dom. Klart har inte vi dina bloggläsare med det att göra, men läser man en blogg varje dag så är det lätt att börja lägga sig i. Tyvärr är det så ?! ?

 • Lena

  Vad skönt att du börjar få tillbaka energin. Tror nog att Maggan o Filip kan säga ifrån själva om dom inte vill ha folk hos sig. Har du fått svar på dina prover ännu ?

 • Diana - "La madre"

  Men Gud så härligt att de flyttar till Spanien, helt klart en dröm. Vad mysigt med bebis måste jag säga. Även om jag inte vill ha fler egna barn så måste jag säga att jag saknar efter att få hålla i en liten krabat som är så liten och inte alls lika tung som mina är idagsläge. 😀 Ser så mysigt ut på bilderna!

  Härligt att du är igång med träning igen!! wohoo, kör på men försiktigt 😉

 • GC

  Häng inte upp ditt liv på andra så mycket. Vänner är bra att ha, men inte i stort sett bo ihop med dom. Klart har inte vi dina bloggläsare med det att göra, men läser man en blogg varje dag så är det lätt att börja lägga sig i. Tyvärr är det så ?! 🙂

 • Maria

  Hej fina du! Hur har det gått för dig efter läkarbesöken, har du fått veta något om det är diabetes? Tänker på dig…:-) ha en trevlig helg //Maria

 • Maria

  Hej fina du! Hur har det gått för dig efter läkarbesöken, har du fått veta något om det är diabetes? Tänker på dig…:-) ha en trevlig helg //Maria

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"

  Ja visst är det en härlig känsla att äntligen få börja träna igen!
  Jag håller också på att smyga igång nu.
  Man vill mer än kroppen orkar i början med det kommer ?

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"

  Ja visst är det en härlig känsla att äntligen få börja träna igen!
  Jag håller också på att smyga igång nu.
  Man vill mer än kroppen orkar i början med det kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.