En inspirerande, ung, driven framgångsrik kvinna!

Lisa_Olsson_Collage

1. V-strap body black, HERE 2. Two In One Wrap (available in black too), HERE 3. Flare pants, HERE 4. V-strap body pink, HERE 5. Waterfall top, HERE

Hej igen!

Jag tycker om att lyfta fram kreativa, drivna och ispirerande människor! Måste tipsa Om ursnygga Lisa Olsson som jag inte känner, utan bara har sprungit in i på vimmel. Hon har precis släppt sin EGNA kollektion hos Nelly. Du hittar dit via länkarna ovan. Hela kollektionen föll mig faktiskt i smaken! Wow så mycket fint!

Kika gärna in på hennes BLOGG där hon just nu lagt upp ett inlägg med beridne the scenes bilder och tankar från när hon jobbade med kollektionen =)

 Jag fastnade för hennes WEDGE BOOTS som jag själv klickade hem ifrån Nelly HÄR 

IMG_7177

 

Vi kvinnor borde bli så mycket bättre på att lyfta fram och stötta varandra! Starka kvinnor lyfter fram varandra <3 Kram & Gonatt / My Martens

7 Komentarer

 1. Men glöm inte bort dig själv. Du är likadan, En inspirerande, ung, driven framgångsrik kvinna! Bara i en annan bransch.
  // A-M

 2. Fint av dig att göra ett sånt inlägg! Håller med till hundra procent, vi borde lyfta fram varandra mer! Tack för en toppenblogg och toppenIG!
  Kram Therese

 3. Men glöm inte bort dig själv. Du är likadan, En inspirerande, ung, driven framgångsrik kvinna! Bara i en annan bransch.

  // A-M

 4. Fint av dig att göra ett sånt inlägg! Håller med till hundra procent, vi borde lyfta fram varandra mer! Tack för en toppenblogg och toppenIG!
  Kram Therese

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...