Veckans #StyleByMartens -Trendspaning!

16012016-MyMartens-HermanCaroan-018470733

Hej från sjukstugan!

Denna bilden är INTE tagen idag… Här var jag och tränade på SAST i Märsta. Gjorde samtidig en plåtning som ni ser mer utav i nya numret utav Hälsa & Fitness.

 Idag, satsar jag på att för första gången på en vecka ta mig ur sängen komma ut och ta en LUGN promenad  i eftermiddag och njuta utav solens underbara, efterlängtade strålar…

Men trots att jag är sjuk så ska ni ändå få se veckans #StyleByMartens =) Som Hälsa & fitness Trendspanare så är jag om och kring mig både vad det gäller träningsmode & träningstrender. Allt som rör just tärning och hälsa. -Sååå kul! 

16012016-MyMartens-HermanCaroan-018670754 16012016-MyMartens-HermanCaroan-019700856Outfit: Jacka Adidas, Tights slim fit Adidas, Skor Nike, Linne Nike, Lurar Urbanears.

Älskar tights där man vågar blanda material, så snyggt! Den trenden har kommit för att stanna! Retro mönstrad jacka, därför väljer jag dessa tights då båda detaljerna kommer fram bättre. Genom skorna får jag ändå in lite färg som lyfter det grå/svarta. -Les is more!

2 Komentarer

  1. Härligt att du börjar vara på benen igen. Har ss aldrig haft influensan men bara av ”vanliga” förkylningar och feber e man ju helt slut och brukar då tänka att hur mår en gamnal med samma krämpor?
    Mot influensan (säsongsinfluensa) måste man vaccinera sej varje år. Det är alltid svårt när vaccinet ska tas fram för de vet ju aldrig säkert vilka virus som den består av och hur den ändrar på vägen hit.

  2. Härligt att du börjar vara på benen igen. Har ss aldrig haft influensan men bara av ”vanliga” förkylningar och feber e man ju helt slut och brukar då tänka att hur mår en gamnal med samma krämpor?
    Mot influensan (säsongsinfluensa) måste man vaccinera sej varje år. Det är alltid svårt när vaccinet ska tas fram för de vet ju aldrig säkert vilka virus som den består av och hur den ändrar på vägen hit.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...