ShapeMeUpbox, sjukstuga deluxe!

shapemeupbox
Hej fina du!
Du som har följt mig ett tag vet att jag gillar att prova nya saker och alltid är nyfiken och framåt av mig =)
Här kommer ett tips från mig till dig. Detta är helt nytt på marknaden.
En gång i månaden kommer ShapeMeUpBox som är en box fullproppad med produkter inom träning, hälsa, kost och skönhet. Boxen speglar den moderna och aktiva kvinnan oavsett aktivietsnivå.
Första boxen har jag anlänt till mig, och det jag tycker är roligt är att man får testa på olika produkter som jag förmodligen inte skulle ha testat annars =)  Du hittar både boxen och en gullig intervju om mig på deras sida  HÄR
Denna intervju kunde inte komma lägligare när jag ligger här och är sjuk och halvt deprimerad på kuppen. Vet du, det är faktiskt en utav dom gångerna som luften verkligen går ur mig. Jag är normalt sett en problem lösare en glädjespridare och vänder alltid majoriteten till något positivt! Men när jag är sjuk så tappar jag lixom gnistan helt! 

jag är ju såklart inte döende… Men jag hade ingen aning om att influensan var så här vidrig! 

Smärtan i mina ben går inte över, den tar knäcken på mig! Febern ger inte med sig. den var som minst nere på 39,2 tidigare idag =(

Jag nyser emellanåt, och det gör så ont i kroppen att jag bara vill skrika! Jag våndas redan inför natten, dom två tidigare har varit rent ut sagt för j*vliga!

Jag har lyckats sova ett par omgångar idag. Men jag sover inte djupt. jag vaknar av en smärta som är en blandning mellan EXTREM träningsvärk (inte på ett skönt sätt) , en molande växtvärk och kramp! jag vill krypa ut skinnet på mig själv! FRUKTANSVÄRT! Jag gråter verkligen av smärtan! 

 Du förresten, stort tack för alla era kommentarer och tips, jag läser dom allihopa men orkar inte svara just nu <3  Mina värktabletter var helt slut… men jag fick precis hemleverans till dörren. TACK Hannah & Peter <3 

IMG_4445 IMG_4446
Min lurviga vän Tezz är just nu HELT fantastisk! Hon ligger brevid mig hela dagarna… puffar på mig när jag är ledsen. Accepterar att jag inte orkar med några lång promenader. Om jag ska vara helt ärlig så har jag ordagrant bara gått precis runt huset. morgon, lunch och kväll. Pågränsen till djurplågeri!
Tack gode gud för parken utanför dörren. Med stapplande steg har jag tagit mig ca 100 m. USCH!
Men hon har accepterat det också. Det är egentligen helt fantastiskt vad djuren förstår och stötar. Sååå mycket villkorslös kärlek! Då jag fortfarande inte har några tv kanaler, så har jag bara datorn eller dvd filmer. så idag har jag gått igenom hela sex & the City boxen! ÄLSKAR DEN!!!
FullSizeRender 2 FullSizeRender 3
Påtal om Sex & the City.. New York. Senar ikväll kommer det upp ett inlägg med mer inför om NEW YORK! det är ju flera månader dit, så då ska jag banne mig vara frisk och kry! Det hade varit så kul om du velat följa med dit! 
IMG_4448
Vi hörs senare!
Stor kram / My Martens

22 Komentarer

  1. Vad härligt att din hund är hos dig. Hon märker klart att du inte är som vanligt och promenaderna tar ni igen sen. Krya på dig o hoppas att influensan börjar ge med sig snart.

  2. Krya på dej! Har aldrig haft influensan *peppar peppar* och heller aldrig vaccinerat mej. Som vårdpersonal rekommenderas det att man vaccinerar sej men jag har alltid varit så kluven och tveksam.

  3. Vad härligt att din hund är hos dig. Hon märker klart att du inte är som vanligt och promenaderna tar ni igen sen. Krya på dig o hoppas att influensan börjar ge med sig snart.

  4. Krya på dej! Har aldrig haft influensan *peppar peppar* och heller aldrig vaccinerat mej. Som vårdpersonal rekommenderas det att man vaccinerar sej men jag har alltid varit så kluven och tveksam.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...