Morgon träning, stress och press! veckas #stylebymartens

16012016-MyMartens-HermanCaroan-019940879 16012016-MyMartens-HermanCaroan-020530939 16012016-MyMartens-HermanCaroan-020600946

 Hej Fina du!

Usch inatt har jag INTE sovit gott! vaknade strax efter 04:00 av att Tezz ville gå ut!?! nödig mitt i natten!?! Hmm… Efter det kunde jag inte somna om! Jag har ångest! Kraftig ångest!  

Jag är alltid positiv och ”tjejen som klarar allt” men just nu är det  tungt! Många deadline och måsten på schemat… jag känner mig otillräcklig på ALLA plan!

jag ringde min mamma. Vi har tagit upp kontakten i vuxen ålder. Vi har en fin relation. Jag älskar min mamman Snart ska jag hälsa på henne.. Det stressar mig också, att jag förlorat så många år! Hmm, detta låter lite konstigt, det är en lång historia som jag inte tar upp här. Men poängen är att jag är känslig och inte på topp just nu! Av ca 10 anledningar! Ibland kommer allt på samma gång… Möte i stan om en stund… 

Efter en teledejt med mamma och några koppar kaffe kände jag mig lugnare. Papper penna och struktur ska rädda denna veckan! Jag har lovat dig en ärlig blogg, just idag mår jag inget vidare! Jag hör det bästa av det  och kavlar upp ärmarna och lägger i en 6:e växel! Lugnt och sansat….

Jag var tiiiiidigt på gymet idag… kände ingen lust till löpning idag, ingen energi! Men jag kan ju inte åka till gymmet och sen inte träna! Så jag körde ben, rumpa, och mage. Avslutade med cykling i 20 min! Även om jag inte presterade på topp så kom jag ändå dit och gjorde någonting! Jag försöker fokusera på det jag gör istället för det jag INTE gjorde! 😉 i veckans #stylebymartens så ser ni tights och träningstopp ifrån Adidas. Skor adidas boost supernova sequence, Hoddie Nike. Vill man inte träna i bara träningsstopp så är det jätte snyggt med ett enfärgat linne över!

Det ska bli så Kul att få höra vad du tycker om mitt första uppslag som trendspanare i Hälsa & Fitness!

Vi hörs sen! Kram / My Martens

Foto Herman Caroan

26 Komentarer

  1. Ger dej en styrkekram och säger det är ok att vara låg ibland. Tack för att du är så ärligt, då känner ju en annan sej åxå normal ?

  2. Har själv en komplicerad mamma-relation, hon är alkoholiserad, bipolär, har haft en eländig uppväxt själv, men ändå så full av kärlek och glädje mot mig, när hon orkat. Har periodvis inte haft kontakt med henne, bor utomlands sedan många år. Nu har hon fått cancer, och vill att jag ska bo hos henne, vilket jag inte orkar av, men jag talar om för henne att jag älskar henne varje gång vi pratar, även fast hon inte förstår det. Skulle aldrig klara av att mista henne som ovän.
    Mamma har gett mig ohyggligt mkt ångest, eftersom hon aldrig kunnat ge mig den trygghet som jag behövde. Men jag har haft många fina vuxna runt omkring mig, och en fantastisk grannfru som barn som tog sig an mig. Vi har kontakt än idag. Ibland betyder blodsband ingenting. Har själv inga barn ännu, tror att det grundar sig mycket i att jag ej har en sund, frisk mamma att se upp till. Du verkar vara en sådan ömsint, kärleksfull och rar mamma och människa, My. All cred och kärlek till dig. You go girl!

  3. Ger dej en styrkekram och säger det är ok att vara låg ibland. Tack för att du är så ärligt, då känner ju en annan sej åxå normal 🙂

  4. Har själv en komplicerad mamma-relation, hon är alkoholiserad, bipolär, har haft en eländig uppväxt själv, men ändå så full av kärlek och glädje mot mig, när hon orkat. Har periodvis inte haft kontakt med henne, bor utomlands sedan många år. Nu har hon fått cancer, och vill att jag ska bo hos henne, vilket jag inte orkar av, men jag talar om för henne att jag älskar henne varje gång vi pratar, även fast hon inte förstår det. Skulle aldrig klara av att mista henne som ovän.
    Mamma har gett mig ohyggligt mkt ångest, eftersom hon aldrig kunnat ge mig den trygghet som jag behövde. Men jag har haft många fina vuxna runt omkring mig, och en fantastisk grannfru som barn som tog sig an mig. Vi har kontakt än idag. Ibland betyder blodsband ingenting. Har själv inga barn ännu, tror att det grundar sig mycket i att jag ej har en sund, frisk mamma att se upp till. Du verkar vara en sådan ömsint, kärleksfull och rar mamma och människa, My. All cred och kärlek till dig. You go girl!

  5. Ja livet går upp och ner , är också i en tungsam tid just nu med väntan och oro massa jobbigt som duggar runt om . Hoppas du snart mår bättre och att allt faller på plats så du får postivt energi det mesta brukar lösa sig men man kan känna frustration och oro / ångest innan man vet hur allt blir . Ta hand om dig och önskar dig allt gott ! Kram

  6. Ja livet går upp och ner , är också i en tungsam tid just nu med väntan och oro massa jobbigt som duggar runt om . Hoppas du snart mår bättre och att allt faller på plats så du får postivt energi det mesta brukar lösa sig men man kan känna frustration och oro / ångest innan man vet hur allt blir . Ta hand om dig och önskar dig allt gott ! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...