Jobb, lunch, träning och långpromenader!

IMG_3504

 

Hej!

Idag skiner solen och jag känner mig piggare av bara känslan av ett tillfälligt break i den gråt (sjukt) trista vardagen just nu.. Studsade ur sängen imorse då hantverkarna oss när vi sov som bäst! Hehe! Men men…

Mysfrukost med Lilleman, tända ljus, fruktfat och smörgåsar till honom. Kokta ägg och grönsaksdryck till mig 😉

 En frisk promenad med vovven längs med strandpromenaden efter lämning på dagis, -skönt! 

Det är verkligen en underbar känsla att se hur mycket Lilleman gillar sitt nya dagis på så kort tid! Det värmer gott i mamma hjärtat! <3 

Idag  jobbar jag hemifrån, mail, beställningar, telefonmöten, planering osv.. På lunchen tränade jag med min PT Danne. En ren och skär investering i både kropp och själ! VI tränade på SATS i Sigtuna idag. Ett litet, charmigt och mycket personligt gym. 

FullSizeRenderIMG_3511IMG_3521

Idag låg fokus på ben, bröst oohi mage. Den sista övningen är för mig som att försöka bestiga Mount everest! Min bukmuskulatur och bålstabilitet är fortfarande svag (efter bukplastik) Detta känner jag ju ostort sett av i ca 80% av alla övningar jag kör… Men rena magövningar är DÖDEN! Envishet är mitt andra namn! Så inom ett par månader räknar jag med att vara helt återställd och stark som en oxe! -hehe!

Jag är nu någonstans i mitten gav min resa mot mitt ”nyttigare & hälsosammare liv”. Men bron byggdes inte på en dag, allting tar sin tid. Jag har förändrat en hel del, och jobbar mot nya mål och utmaningar. Skillnaden nu och gentemot tidigare år är att jag INTE stressar, utan gör det sakta, men säkert i min egna takt. Med en skön balans då jag är målmedveten och fokuserad utan att hamna i någon form utav hysteri! Jag tränar för att må bra, inifrån och ut. 

Kyckling och grönsaksdryck till lunch idag. Gjorde det enkelt för mig och köpte det färdigt på Valvet här i Sigtuna. Senare ikväll ska jag göra storkok och förbereda matlådor för resten utav veckan! =) Billigare, smidigare och sååå skönt att ha ett ”lager” hemma i kyl och frys! 

Nu ett par timmars jobb innan jag ska hämta Lilleman från dagis och ta nästa långpromenad med vovven Vi får ju passa på när solen lyser för en gångs skull!

IMG_3527 2

Kram / My Martens

14 Komentarer

 1. Vad mysiga bilderna var på dig och hunden. fina bilder. (blir dock nyfiken på vem som tar dina bilder!)
  Skönt att sonen redan vant sig så bra och allt, det gör så mycket i ens vardag som förälder, att släppa den oron.
  Kör på nu bara, ha en fin dag. ?

 2. Vad mysiga bilderna var på dig och hunden. fina bilder. (blir dock nyfiken på vem som tar dina bilder!)
  Skönt att sonen redan vant sig så bra och allt, det gör så mycket i ens vardag som förälder, att släppa den oron.
  Kör på nu bara, ha en fin dag. 😀

 3. Vad brukar du göra för storkok till matlådor? Är ju jättebra att ha hemma! Men ibland står fantasin still. Ser gärna lite recept

 4. Vad brukar du göra för storkok till matlådor? Är ju jättebra att ha hemma! Men ibland står fantasin still. Ser gärna lite recept

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...