En vardag i vardagen….

image

Hej!

En vardag i vardagen, vädret, grått, blött och trist …

Flera möten i stan idag… “Stan” är för mig Sthlm. Efter en intensiv förmiddag så blev jag klar lite snabbare än jag räknat med då sista mötet var nästa vecka, INTE idag 😉 kom på det innan jag åkte dit… TUR!

Tog en snabb-kaffe med Maggan innan kag körde tillbaka till Sigtuna .. tänkte sitta kvar på cafèt och jobba, men glömde kvar datorn hemma på laddning! Lite snurrig idag 😉

 imageimage

Tezz blev uppvaktad utav en stilig Schäferhane …. Men 40kg horny schäfer var ingenting för henne! Så hon ordagrant hoppade in i bilen igen! Hahaha!  Hämtade Lilleman på dagis, som överaskade  mig med en JÄTTE fin teckning…. <3 Vi åkte hem till en väninna, playtime för Kidzen, gemensam middag och bakning på det! -Mysigt! 

image

Imorgon vänrar en lååååång intensiv dag! Med massor av skoj! Så jag ska gå och lägga mig typ bums! Är helt slut efter gårdagens bilresa!

Kram & gonatt…

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *