Fredagsmys

image

 

Hej! Efter en lång arbetsdag som började strax efter 05:00 imorse så är jag heeeelt slut! Flera timmar gick åt att leta parkering, byta parkering, hitta parkering! Hahaha! Jag MÅSTE verkligen lära mig att åka kommunalt! Jag har ALDRIG åkt tunnelbana! jo, en gång i London för längesen, jag hamnade helt fel, var 16år och fick spendera en förmögenhet på att ta mig hem! Hahaha! (Bodde där då) 

innan jag åkte hem ifrån stan så stannade jag hos Maggan, vi beställde Thai-mat och myste en stund… Alltså den magen! Sååå söt!  Nu är det verkligen nära, bara några veckor kvar! Jag tror att hon kommer föda tidigare än beräknat, men det är bara min magkänsla 🙂 Jag ska faktiskt sluta ögonen nu! Så trött! Fredag kväll, barnfri, singel… Men ingenting kan få mig att lämna min onepeace eller säng ikväll! 😉 ikväll lägger kag undan, mobilen, datorn och sätter på ljudlös! Imorgon ska jag sova ut, länge!

önskar dig en skön fredagkväll! Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *