trendspanare hälsa & fitness, Margot Vs Lily, Nike, better for it,

Hej!

Detta inlägget kommer att vara lite längre, så läs gärna detta i lugn och ro. =)

Igår skev jag “ikväll” ska jag äntligen berätta om mitt nya jobb! MEN jag var helt slut då klockan ringde 05:00 och jag hade jobbat hela dagen, så när jag väl var hemma gjorde jag ett kort inlåg och somnade strax efter på soffan framrör en film 😉 -sorry!  

Men nu ska jag berätta!

När jag gick i högstadiet i Vadstena så förändrades mitt liv drastiskt. Denna mörka och turbulenta tid har med distans och perspektiv format mig till det jag är idag.  När man skulle söka in till gymnasiet kunde man fylla i tre val. Mitt såg ut följande Nr 1: Journalistik (media) 2: Florist gymnasiet (Norrköping) 3: Frisör.

Men då jag flyttade hemifrån redan i 8:e klass och sedan dess fått stå på egna ben med allt vad det innebär så fans det inte möjlighet för mig att gå något gymnasium. Istället hade jag tre jobb och kämpade för at överleva. (Detta kommer i min självbiografi) 

MEN i mitt nya jobb så är jag så nära man kan komma mitt förstahands val jag hade då! Nu är det officiellt, då tidningen kommit ut till prenumeranterna =)

Jag är från och med nästa nummer Hälsa & Fitness nya Trendspanare!

Jag är sååååå glad över detta! Lycklig, lycklig lycklig! 

NU kanske du undrar vad en trendspanare är… I varje nummer utav Hälsa & Fitness så kommer du kunna läsa mina sidor som trendspanare. Trendspanare är ett brett begrepp, jag kommer alltså att tipsa om alla trender inom just hälsa & träning! =)

Kläder, mode, recept, träningsformer, utländska trender som ligger låååångt före oss här i Sverige, osv.

På senaste tiden så har ni sett att jag varit på press-möten och press-releaser. För att vara med på det “senaste” för att kunna följa utvecklingen inom detta forum så är jag alltså med på dessa saker som representant för just Hälsa & Fitness.

Jag är extremt stolt, glad och tacksam över detta jobbet.

För er som inte vet det sedan tidigare så har jag dyslexi och kämpar DAGLIGEN med det i vardagen. Framförallt här inne på bloggen 😉

Ni som följt mig länge kan se att det blivit bättre under dessa åren… -hehe!

Anyway, att jobba som trenspanare är hittills extremt lärorikt, jag sitter på möten antecknar, frågar, studerar, iakttar och lär mig HELA tiden. Det är SÅ kul! Jag känner någonstans att det är en dröm som gått i upplevelse. Jag “jagar” letar och fölet upp trender förväg då mitt mål och ambition är att hitta det INNAN det kommer till Sverige.

Mitt första nr är nu inlämnat. Jag satt uppe och fin-justerade, läste igenom allting om och om igen innan jag skickade in det. Jag satt uppe till långt efter midnatt faktiskt. Detta var i förrgår natt, dvs innan klockan ringde 05:00, igår morse. -dålig kombo!

Men jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna, jag vill kunna stå för det jag gör till 100%! Jag somnade med ett leende på läpparna och en bra magkänsla… 

Jag fick en rätt taskig bloggkommentar häromdagen. Jag är ganska förskonad från dessa, men ibland trillar dom in. 

Det gällde sammarbetspasrtner och sponsrade inlägg. Självklart förekommer det sådana också, bloggen ÄR ett jobb. Ett jobb jag brinner för och älskar! Det är så otroligt mycket mer jobb “bakom” bloggen än vad man kan föreställa sig om man själv inte har erfarenhet. Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan “är det ett jobb?”

Men detta innebär inte att man kan “köpa” mig till vad som helt. Jag tog tidigt ett beslut i min bloggkarriär att jag INTE tänker mig låta köpas hur som helst!

Jag vill kunna stå för det jag skriver om, jag vill veta vad jag rekommenderar och jag vill inte bli som “alla andra” utan behålla min personliga stil! Ibland läger jag inte upp länkningar eller märken på vad mina kläder kommer ifrån tex… då får jag massor utav frågor om VART dom kommer ifrån. När jag då lägger upp länkningar och märken så blir jag ifrågasatt om jag är sponsrad… Vilket jag givetvis låååångt ifrån alla gånger är. 

Jag har en revisor som sköter löpande bokföring och ser till att allting sker efter “konstens alla regler” . Så till er läsare som kommenterar saker kring detta, “tar du emot gratis produkter nu igen” “sponsrat inlägg, hoppas du skattar för det” osv, så med andra ord, DET GÖR JAG!!!

Nu har det varit en tid med mycket tränings inlägg, ganska naturligt då jag jobbat dygnet runt med nya numret som trendspanare. Men för dig som INTE tränar, oroa dig inte….. Min blogg kommer ALDRIG bli en renodlad träningslogg! 😉

Det är en personlig “lifestyle” blogg! Här inne får ni följa min vardag, som mamma, florist,  trendspanare,  singel,  tränings-freak. När jag är i butiken, My’s Blommor då blir det naturligt mycket blomsterbilder, är jag med Lilleman då blir det familjebilder osv… Bloggen återspeglar mig, min vardag och det jag gör.

Har du några frågor kring just detta, att vara bloggare, eller frågor kring mitt nya jobb, tveka inte på att ställa dom. Även om jag inte svarar direkt så försöker jag att gå in och svara på dom flesta kommentarerna =) Jag blir bara glad om du kommenterar.

Är det någonting som jag brinner för så är det att peppa och motivera andra! Kan jag göra DIG glad, då blir jag själv glad. För hur mycket man än vrider och vänder på detta…

Utan dig så hade varken jag eller bloggen varit någonting!

Från hjärtat… -Tack <3

Igår började jag dagen med en pressfrukost som NIKE anordnat, #betterforit.

Vi började morgonen med ett Soma Move pass! Sjukt kul OCH jobbigt! 

Sedan kikade vi på nya klädkollektioner och en förhandstitt på den nya webbserien Margot Vs Lily, som återspeglar en jätte stor YOUTUBE-profil som har extremt mycket fans och följare, men inte många vänner in real life! Samtidigt som hennes syrra är tvärt om, massa vänner irl, men lyckas inte i sociala medier…

Extremt passande med tanke på hur socialmedier på bara et par år har fullkomligt exploderat och påverkar oss alla, mer eller mindre!

Denna webbserie rekommenderar jag varmt! Speciellt till den lite “yngre” målgruppen som kan behöva en insyn “bakom” dessa stora profiler!  

NU kommer en bildbomb ifrån igår: 

FullSizeRender 5 trendspanare hälsa & fitness, Margot Vs Lily, Nike, better for it, trendspanare hälsa & fitness, Margot Vs Lily, Nike, better for it, IMG_3323 trendspanare hälsa & fitness, Margot Vs Lily, Nike, better for it, FullSizeRender 6 FullSizeRender 7 FullSizeRender 8 IMG_3307

 

Efter ett svettigt men roligt Soma Move pass så minglade vi en stund, kände och klämde på NIKE nya kollektioner… Under tiden så förvildade “träningssalen” till en frukost buffé från URBAN-DELI. Sååå mycket gott! Snacka om att jag var i sjunde himlen!

En annan bonus med mitt nya jobb är att man träffar så otroligt mycket nya människor.. jag har redan hittat nya vänner ibland dessa =) 

IMG_3333 FullSizeRender trendspanare hälsa & fitness, Margot Vs Lily, Nike, better for it, urbaneli, urban deli sveavägen,  

Detta var ett väldigt uppstyrt, givande och mysigt event som NIKE hade roddar med =) Långt ifrån alla är så givmilda eller uppstyrda! =)

Nu ska jag packa väskan, imorgon kör jag nämligen ner till Kalmar/Öland, för att jobba i butiken, mysa med mina vänninor, hämta både Lilleman och vovven Tezz <3

Som jag längtat efter båda! Men Tezz har varit hos sin extra husse alldeles för länge, men när Lillemans pappa erbjöd sig att hämta och lämna Lilleman påväg ner/upp från Åre så slapp jag några hundra mil på det… det visste jag inte när jag lämnade Tezz hos sin extra husse. Det värsta är att jag inget kan ringa och prata med henne… även om jag försökt! -hihi! 

Snart slipper jag köra och istället börja flygpendla. Det är ju därför jag bosatt mig här ute i Sigtuna, nära till Arlanda. Jag vill inte heller att Ludvig ska behöva sitta så många timmar i bilen… 

Så fort min nya bil har kommit så kan jag börja med det. Nu är jag ju beroende utav bilen på båda ställena så då får jag sondera några hundra mil i veckan i väntans tider…. Stor kram!

Hörs imorgon… /  My Martens

PS Här ser ni Margos Vs Lily

IMG_3351

Posted in: Style by Martens
Kommentarer (37)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *