Ansiktsmask, hårinpackning, paus i jobbet, lansering ADIDAS Pureboost x =)

adidas pureboost x, lansering, adidas, adidas performanse, trendotraning, my martens, my martens viktresa, trendspaning, hälsa och fitness magasin,

Godkväll!

Jag har gått i morgonrock heeeela dagen! Men jag har ju det privilegiet att jag kan jobba hemifrån. Dessutom är det grått och trist ute, det har regnat hela dagen… Jag gick ut på en kort prommis vid lunch, var helt blöt när jag kom tillbaka.

Ansiktsmasken på, hårinpackningen i, nya fransar från Fransförlängning i Kalmar. Gjorde dom sist jag var nere. Det är faktiskt flera veckor och det är INTE många fransar jag tappat. Dessa tjejerna är fantastiska! Dom ställer alltid upp med kort varsel, pusslar och för att man alltid ska kinan få en tid! -Guld värda! Det är min driftiga vän som driver salongen. Hon är verkligen grym! Massa bollar i liften, ett företag som expanderar för fullt och har täckt upp i stort sett hela marknaden där nere… Trots att hon är nyförlöst och mamma ledig! -Jag är imponerad utav dig gumman <3

Jag rekommenderar dom från hjärtat, du hittar deras sida och info HÄR 

Hur har din dag varit?

Guuuuud vad roligt att ni ändå är så många som vill följa med mig till New York i juni och spinna tjejmilen. Alltså jag läääängtar så galet mycket! Skräckblandad förtjusning dock! Min kondition lyser med sin frånvaro! MEN jag ska göra någonting åt det, jag har styrkan och grund konditionen ifrån träningen i övrigt, och intervallen men jag måste jobba på långdistans.

-Kan jag så kan du 😉

Jag fattar att det är ekonomin det också hänger på får vi nu bara tillräckligt stort intresse så är bollen i rullning. Därefter så ska vi göra allt vi kan för att försöka få denna weekend med träning i Centralpark att komma i ett prisläge som passar oss dödliga! Har du missat detta så ligger det tre inlägg bakåt. Tipsa dina vänner om detta!

Idag har fokuset legat på  My’s blommor 10-års jubileum och planering utav våren. Samtidigt så har jag jobbat med mitt ”nya jobb” som snart är officiellt 😉 Jag har deadline och inlämning inatt. Så nu ska jag fokusera ett par timmar till och få iväg det sista =)

Såhär ha mitt kontor sett ut…. Nån som missat att jag i mitt ganska ”ruffiga” kök med svarta luckor, tegelsten och rustika rör har plockat in en tjejig stil ale baby rosa? fint va? 😉 

FullSizeRender

Idag klockan 15:00 släpptes denna nya löpskon ifrån ADIDAS på marknaden. Tror ni i’m in love!

Denna modellen heter PureBoos X.

adidas pureboost x, lansering, adidas, adidas performanse, trendotraning, my martens, my martens viktresa, trendspaning, hälsa och fitness magasin, adidas pureboost x, lansering, adidas, adidas performanse, trendotraning, my martens, my martens viktresa, trendspaning, hälsa och fitness magasin,

Adidas lanserar PureBOOST X en helt ny löparsko skapad för kvinnor, av kvinnor! Bara det gillar man ju 😉 

Baserat på åratal av forskning och tester tillsammans med kvinnor över hela världen har adidas skapat en tight och smidig löparsko, perfekt för en energifylld och aktiv livsstil. Till skillnad från de flesta damlöparskor som är anpassningar av herrmodeller, har PureBOOST X tagits fram just för den kvinnliga löparen, resultatet är en unik löparsko där hög teknologi möter stil. 

Den nätta, flexibla silhuetten hos PureBOOST X omsluter foten som vilar på en mellansula fylld med tusentals energirika BOOSTTM-kapslar. Varje steg ger energi och gör löpningen till en njutning… Så nu j*klar ska det tränas inför tjejmilen! Denna modellen är en utav flera print, MIN favorit! Ca butiks pris är 1200:-

En annan utav modellerna ser ut såhär:

SS16_PureBOOST_X_2hires_AQ6693

Vilken är din favorit? Nu ska jag jobba vidare… skönt at få ta en paus och skriva lite till dig…

Tack för att du finns <3

Kram My Martens

11 Komentarer

 1. Paus mot betalning hehe.. Väldigt vad många samarbetspartners du har nu, mycket du marknadsför, det ger bra klirr i kassan för dig, härligt, Men tänk på att skriva ut sponsrat inlägg/i samarbete med (även om det ger mindre pengar) så du ej åker dit o får massa böter, var om det på nyheterna häromdagen. Fin bild på dig för övrigt, tycker mig känna igen den, visst har vi sett den förr? ?

  • Eva… har jag inte behövt att försvara mig och förklara mig till dig tidigare? DET känns trist! Men nu gör jag det en sista gång. Först och främst så driver jag bloggen som ett Aktie Bolag. Detta är alltså mitt jobb. Jag är genuint och extremt tacksam för att jag får jobba med det jag brinner för. Det är ett privilegium. MEN det har inte kommit gratis, jag har kämpat mig dit. PÅ många fler sätt än vad som framgår i bloggen, det ligger många års hårt arbete med blod svett och tårar bakom.
   Att få jobba med det man brinner för är ingen självklarhet, idag är jag bloggerskan, trendspanare och skribent (framgår i nästa blogginlägg) utöver det så har jag också min handelsträdgård My’s Blommor sedan 10 år tillbaka med x-antal anställda.
   Detta sköter sig inte självt. Jag har innan mina drömmar slagit in jobbat som brevbärare (reklam) servitris, diskare, personlig assistent, städerska m.m Men mina ambitioner har drivit mig framåt! Vissa saker som kommer fram i min självbiografi.
   Jag driver alltså bloggen i ett Aktie Bolag, jag har en auktoriserad revisor som sköter årsbokslut OCH en revisor som sköter löpande bokföring månadsvis ifrån LRF.
   För det första om man gör ett lagbrott i sammanhangen som du beskriver ovan (förstår vad du menar, även om du inte uttrycker dig korrekt) Så handlar det om skatte-tekniska saker, som har med redovisningsskyldigheter att göra.
   Samarbetspartner kan förekomma på olika sätt. Det är alltså köpta inlägg, som man alltså fakturerar för, tar upp i bokföringen, momsår skattar OCH betalar in arbetsgivare avgift OM man tar ut lön.
   Där är vi alla bloggare olika och jag pratar BARA för mig själv.
   Men I min uppväxt och bakgrund så hade jag en pappa (som jag älskar högt) som lös med sin frånvaro till och från, pga utav att satt inlåst bakom lås och bok för just skattebrott!
   Bla för att han då var en utav sveriges högsta eko-brottslingar.
   Tror du att detta eventuellt kan ha präglat och påverkat mig? Ja det har det gjort, till det bättre!
   Eko-brottslighet handlar alltså om just skattebrott. Detta har påverkat mig på många sätt, bla att jag ska göra allt som står i min makt för att vara 100% mer närvarande för min son och helt enkelt göra om och rätt!
   Jag är 28 år idag, drivit bolag i över 10 år. Stått på egna ben och jobbat mig uppåt på ett sätt som du inte kan föreställa dig! Ett sätt som jag inte önskar min värsta ovän att behöva gå igenom…
   Från 13års ålder. Jag är inte ledsen över det idag, tvärt om ”livets hårda skola” Har gjort mig extremt tuff, målmedveten, självsäker och stark kvinna!
   Vad det gäller mina samarbeten så marknadsför jag det HELT efter konstens alla regler. DET finns ingenting att anmärka på.
   Hur vet jag det? Jo för att BÅDA företagen har reviderats vid två tillfällen.
   -Vet du vad det innebär?
   Att skatteverket gör en skållad revision och alltså går igenom HELA bokföringen x-antal år bakåt. Dessa revisioner är vad du skriver om ovan, fast du kallar det ”böter” det heter alltså inte böter. Man blir eventuellt sköntaxerad eller upptaxad om det är så att ma inte tagit upp alting på det sätt som man borde, eller bokfört fel, eller inte als.
   I MITT fall, så var dessa revisioner helt utan anmärkningar!
   Jag brukar normalt sätt ignorera kommentarer som dessa, då jag inte har tid eller lust att lägga min energi på att förklara mig…
   Men då du kommenterar med jämna mellanrum så gjorde jag alltså ett undantag, För din skull.
   Hoppas att du blivit något klokare utav det jag skriver, kanske också lärt känna mig lite bättre och fått svar på dina frågor….. =)
   Mvh My Martens

 2. Paus mot betalning hehe.. Väldigt vad många samarbetspartners du har nu, mycket du marknadsför, det ger bra klirr i kassan för dig, härligt, Men tänk på att skriva ut sponsrat inlägg/i samarbete med (även om det ger mindre pengar) så du ej åker dit o får massa böter, var om det på nyheterna häromdagen. Fin bild på dig för övrigt, tycker mig känna igen den, visst har vi sett den förr? 😉

  • Eva… har jag inte behövt att försvara mig och förklara mig till dig tidigare? DET känns trist! Men nu gör jag det en sista gång. Först och främst så driver jag bloggen som ett Aktie Bolag. Detta är alltså mitt jobb. Jag är genuint och extremt tacksam för att jag får jobba med det jag brinner för. Det är ett privilegium. MEN det har inte kommit gratis, jag har kämpat mig dit. PÅ många fler sätt än vad som framgår i bloggen, det ligger många års hårt arbete med blod svett och tårar bakom.

   Att få jobba med det man brinner för är ingen självklarhet, idag är jag bloggerskan, trendspanare och skribent (framgår i nästa blogginlägg) utöver det så har jag också min handelsträdgård My’s Blommor sedan 10 år tillbaka med x-antal anställda.

   Detta sköter sig inte självt. Jag har innan mina drömmar slagit in jobbat som brevbärare (reklam) servitris, diskare, personlig assistent, städerska m.m Men mina ambitioner har drivit mig framåt! Vissa saker som kommer fram i min självbiografi.

   Jag driver alltså bloggen i ett Aktie Bolag, jag har en auktoriserad revisor som sköter årsbokslut OCH en revisor som sköter löpande bokföring månadsvis ifrån LRF.

   För det första om man gör ett lagbrott i sammanhangen som du beskriver ovan (förstår vad du menar, även om du inte uttrycker dig korrekt) Så handlar det om skatte-tekniska saker, som har med redovisningsskyldigheter att göra.

   Samarbetspartner kan förekomma på olika sätt. Det är alltså köpta inlägg, som man alltså fakturerar för, tar upp i bokföringen, momsår skattar OCH betalar in arbetsgivare avgift OM man tar ut lön.

   Där är vi alla bloggare olika och jag pratar BARA för mig själv.

   Men I min uppväxt och bakgrund så hade jag en pappa (som jag älskar högt) som lös med sin frånvaro till och från, pga utav att satt inlåst bakom lås och bok för just skattebrott!
   Bla för att han då var en utav sveriges högsta eko-brottslingar.

   Tror du att detta eventuellt kan ha präglat och påverkat mig? Ja det har det gjort, till det bättre!

   Eko-brottslighet handlar alltså om just skattebrott. Detta har påverkat mig på många sätt, bla att jag ska göra allt som står i min makt för att vara 100% mer närvarande för min son och helt enkelt göra om och rätt!

   Jag är 28 år idag, drivit bolag i över 10 år. Stått på egna ben och jobbat mig uppåt på ett sätt som du inte kan föreställa dig! Ett sätt som jag inte önskar min värsta ovän att behöva gå igenom…

   Från 13års ålder. Jag är inte ledsen över det idag, tvärt om ”livets hårda skola” Har gjort mig extremt tuff, målmedveten, självsäker och stark kvinna!

   Vad det gäller mina samarbeten så marknadsför jag det HELT efter konstens alla regler. DET finns ingenting att anmärka på.

   Hur vet jag det? Jo för att BÅDA företagen har reviderats vid två tillfällen.
   -Vet du vad det innebär?

   Att skatteverket gör en skållad revision och alltså går igenom HELA bokföringen x-antal år bakåt. Dessa revisioner är vad du skriver om ovan, fast du kallar det ”böter” det heter alltså inte böter. Man blir eventuellt sköntaxerad eller upptaxad om det är så att ma inte tagit upp alting på det sätt som man borde, eller bokfört fel, eller inte als.

   I MITT fall, så var dessa revisioner helt utan anmärkningar!

   Jag brukar normalt sätt ignorera kommentarer som dessa, då jag inte har tid eller lust att lägga min energi på att förklara mig…

   Men då du kommenterar med jämna mellanrum så gjorde jag alltså ett undantag, För din skull.

   Hoppas att du blivit något klokare utav det jag skriver, kanske också lärt känna mig lite bättre och fått svar på dina frågor….. =)

   Mvh My Martens

 3. Önskar jag kunde hänga på dina sockerfria dagar, men jag klarar det inte!
  Skulle gärna ha sprungit i New York men skulle behöva träna lite mer inför det, men ni får säkert ihop häftigt gäng som kan åka dit och ha kul. Bara vi får följa er här hemma och få lite inspiration!
  En annan fråga, har ni delad vårdnad om hunden också? Vad är det för ras?
  I ”headern” eller vad det nu heter på din blogg, längst upp så står det: sonen Ludvig tre år, visst fyllde han väl fem nyligen?

 4. Önskar jag kunde hänga på dina sockerfria dagar, men jag klarar det inte!
  Skulle gärna ha sprungit i New York men skulle behöva träna lite mer inför det, men ni får säkert ihop häftigt gäng som kan åka dit och ha kul. Bara vi får följa er här hemma och få lite inspiration!

  En annan fråga, har ni delad vårdnad om hunden också? Vad är det för ras?

  I ”headern” eller vad det nu heter på din blogg, längst upp så står det: sonen Ludvig tre år, visst fyllde han väl fem nyligen?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...