Bildbomb! Nyheter påväg till My’s Blommor! #formex2016

image

imageimageHär är en liten sneak-peak på liiiite utav alla nyheter som kommer att dyka upp i butiKen My’s Blommor inom kort. många nya leverantörer och märken på ingång 😉

MEN inte bara detta, utan helt ny butiks inredning också, en inredning som kommer att passa utmärkt till det som vi på My’s Blommor vill stå för och också förmedla en speciell känsla till er! image

Små vackra glasflaskor, kommer i olika strl och former.. Lika fina att ha på en bricka/ett fat som att hänga upp 🙂

image

denna vackra vägg dekoration kommer eventuellt även i vitt.. vad tycker du om dom? Ska vi köpa in? Ca pris kommer att ligga på 379:-imagejag tillsammans med fiiiina Ingela i hennes monter.image 

stora utomhus krukor ät ett möte! I år satsar vi på grått, svart och rost ut denna serien. Så snyggt till medelhavs växter tex… imageLjusstakar, i både vitt och svart 🙂imageimagePlåt krukor i olika färger och modeller står också högt upp på ”must-have” listan 🙂imageimageVackra vaser med matchande ampel! Jag äääälskar designen! imageimage imageMånga nya lyktor ifrån Maja Cottage, där vi alla bidrar med pengar till barncancerfonden genom att köpa deras produkter <3image

image

 

Som sagt… Detta är en sneak-peak på allt fint vi har köpt in! 🙂 vad tycker Du? Stor kram /My Martens

23 Komentarer

 1. Snyggt snyggt snyggt !!! Den med väggdekorationen hade jag lätt kunnat köpa. Ooo vad jag önskar att din butik låg närmare eller att du hade en webshop.

  • Webbshop är en framtidsplan, men först 10-års jubileum, ombyggnation med allt vad det innebär ? MEN man kan ringa till butilen (info finns på instagram och våran Facebook sida) och beställa varor som vi skickar mot porto. Tex vägg dekorationen som kostar 379:- plus porto … När den kommer in ? lite stenålders metod, men funkar ju bättre än inget iallfall ? kram

 2. Snyggt snyggt snyggt !!! Den med väggdekorationen hade jag lätt kunnat köpa. Ooo vad jag önskar att din butik låg närmare eller att du hade en webshop.

  • Webbshop är en framtidsplan, men först 10-års jubileum, ombyggnation med allt vad det innebär 🙂 MEN man kan ringa till butilen (info finns på instagram och våran Facebook sida) och beställa varor som vi skickar mot porto. Tex vägg dekorationen som kostar 379:- plus porto … När den kommer in 🙂 lite stenålders metod, men funkar ju bättre än inget iallfall 😉 kram

  • En fin damplantering kanske.. med lättskötta fetbladsväxter. Stilrent, snyggt och enkelt. Håller chuuuur länge som helst! Om man vill ha något blommande så tycker jag att campanulan ger lite vårkänslor =) Kram

  • En fin damplantering kanske.. med lättskötta fetbladsväxter. Stilrent, snyggt och enkelt. Håller chuuuur länge som helst! Om man vill ha något blommande så tycker jag att campanulan ger lite vårkänslor =) Kram

 3. Hej fina My!
  Vill börja med att säga att du är supersnygg som blond igen! Ler…
  Kan inte du ge lite mer tips på inredning med blommor, blomsterarrangemang, vart och hur det passar olika ljus rum mm…du som jobbar med, det skulle vara så intressant då jag själv älskar inredning och just blommor!!

 4. Hej fina My!
  Vill börja med att säga att du är supersnygg som blond igen! Ler…
  Kan inte du ge lite mer tips på inredning med blommor, blomsterarrangemang, vart och hur det passar olika ljus rum mm…du som jobbar med, det skulle vara så intressant då jag själv älskar inredning och just blommor!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...