En utmaning till dig! ;) -Är du med mig?

image

 

Good morning!

Hoppas du sovit gott! Klockan ringde halv sex, jag körde en halvtimme på crosstrainern..  -SKÖNT!!!

Ska se om jag kan ”smyga igång” efter att jag varit sjuk! Kokade ägg och gjorde macka och frukttallrik till Lilleman. Gjorde gröt till mig själv.

IDAG börjar jag med #30dagarsockefritt en utmaning du får haka på om du vill 😉

Ingen konstig diet, bara stopp på småätande, godis, kakor, glass och annat! Jag kommer att vara extremt konsekvent då ja känner att jag är påväg att fastna i sockerträsket igen! Vet du vad, man kan inte träna sig till bra matvanor, därför kör jag en månad helt sockerfritt, för att ta kontrollen över mitt blodsockerfall, för att sluta små-äta och istället fokusera på att äta REGELBUNDET och nyttigt 🙂 

-Är du med mig???

ju fler vi är ju roligare är det! DELA detta inlägget på din Facebook 🙂

tipsa dina grannar, syskon, svärföräldrar, barnbarn, vänner … Ja eller vill du vill! 

Du kan börja vilKen dag du vill, och själv hålla koll på dina 30 dagar. Vill du ha support och hejarop så använder du taggen på instagram #30dagarsockerfritt 😉 Hittade dess TOK-SNYGGA tights i veckan, vad tycker du?

image 

Rent trendmässigt så är det blandade material som är i trend-toppen! -i like it! Du hittar dom hos By Shape me up! 

idag är ingen vanlig dag, idag är Lillemans första dag på sitt nya dagis 🙂 så nu syrax dyker hans pappa, papps tjej och hans lillebror in hos oss.. Dom ska också följa med på inskolningen, vi hörs senare!

image image

Kram <3 /My Martens

42 Komentarer

 1. God morgon ?
  Hoppas Lilleman får en fin start på nya dagiset och många nya vänner ?
  Tänkte prova och se om jag kan hänga med på utmaningen! Är ju bara bra om man lyckas en hel månad, men jag sätter som första delmål 1 vecka, då jag vet att min karaktär sviktar bitvis. Bor ju ensam så jag har ingen som peppar mej här hemma när man skulle behöva det :-/
  Meeen jag ska försöka mitt bästa! Skönt med taggen på insta ifall man skulle behöva lite hjälp ?
  Jag tycker ditt kaffe ser så himla gott ut och jag skulle gärna vilja göra det själv, men jag minns bara hasselnötssmak på kaffet, vilket låter jättegott! Hittar inte inlägget med receptet igen :'( så om du hinner får du gärna ge det till mej. Men det är ingen brådska! Jag vet ju hur mycket du har att göra ?
  Och vilka jättevackra lyktor du har på frukostbordet idag! Dem är jag nyfiken på vart jag kan hitta ?
  Många frågor idag från mej haha.
  Hoppas du och lillkillen får en härlig dag i solen <3
  Sköt om er och tack för en jättefin blogg! Den enda jag följer kontinuerligt faktiskt för du
  skriver om så bra saker som man kan relatera till! Det är aldrig tråkigt att titta in här och hälsa på en stund.
  Kram från Småland <3

 2. God morgon 🙂
  Hoppas Lilleman får en fin start på nya dagiset och många nya vänner 🙂
  Tänkte prova och se om jag kan hänga med på utmaningen! Är ju bara bra om man lyckas en hel månad, men jag sätter som första delmål 1 vecka, då jag vet att min karaktär sviktar bitvis. Bor ju ensam så jag har ingen som peppar mej här hemma när man skulle behöva det :-/
  Meeen jag ska försöka mitt bästa! Skönt med taggen på insta ifall man skulle behöva lite hjälp 🙂

  Jag tycker ditt kaffe ser så himla gott ut och jag skulle gärna vilja göra det själv, men jag minns bara hasselnötssmak på kaffet, vilket låter jättegott! Hittar inte inlägget med receptet igen :'( så om du hinner får du gärna ge det till mej. Men det är ingen brådska! Jag vet ju hur mycket du har att göra 🙂

  Och vilka jättevackra lyktor du har på frukostbordet idag! Dem är jag nyfiken på vart jag kan hitta 😀

  Många frågor idag från mej haha.

  Hoppas du och lillkillen får en härlig dag i solen <3

  Sköt om er och tack för en jättefin blogg! Den enda jag följer kontinuerligt faktiskt för du
  skriver om så bra saker som man kan relatera till! Det är aldrig tråkigt att titta in här och hälsa på en stund.

  Kram från Småland <3

  • När jag slarvar med kosten så är det främst stt jag äter oregelbundet! När jag som nu haft en period där jag ätit mer ”onyttigt” Ludvigs födelsedag, jul, nyår osv.. Så är jag kontant sötsugen och behöver då vara väldigt konsekvent under en period då jag annars fastnar i sockerträskey igen.. Det som händer är att om jag äter oregelbundet och ätit mycket fika i perioder är att jag får blodsockerfall, och då blor panik hungrig, trött och matt.. Så för att undvika det och ta kontrollen över det så satsar jag på regelbunden kost och kör en sockerfri månad. Det är så lätt att man i ett blodsockerfall slänger i sig vad man kommer över ?

  • När jag slarvar med kosten så är det främst stt jag äter oregelbundet! När jag som nu haft en period där jag ätit mer ”onyttigt” Ludvigs födelsedag, jul, nyår osv.. Så är jag kontant sötsugen och behöver då vara väldigt konsekvent under en period då jag annars fastnar i sockerträskey igen.. Det som händer är att om jag äter oregelbundet och ätit mycket fika i perioder är att jag får blodsockerfall, och då blor panik hungrig, trött och matt.. Så för att undvika det och ta kontrollen över det så satsar jag på regelbunden kost och kör en sockerfri månad. Det är så lätt att man i ett blodsockerfall slänger i sig vad man kommer över 😉

 3. Hej hur kan man bli frisör på äldredagar? Var gjorde du magoperationen ? Kostnad? Har du ont idag och hur ont har du haft? Tack för du är en människa som delar med dig av ditt liv! Vart är ljuslyktor a köpta?

  • Vad det gäller frisör yrket så har jag noll koll! ? magioerationen gjorde ont, absolut… Men för min del så var det värt det! Jag har beskrivit det mer utförligt i tidigare djupa inlägg som jag skrev både ifrn sjukhuset och under rehab.. Googla my Martens- bukplastik. Idag har jag inte ont, men är fortfarande svag…. Det är vad jag kämpar med i min träning, stt styrka bukmuskulaturen ? tack snälla du! Kram

 4. Hej hur kan man bli frisör på äldredagar? Var gjorde du magoperationen ? Kostnad? Har du ont idag och hur ont har du haft? Tack för du är en människa som delar med dig av ditt liv! Vart är ljuslyktor a köpta?

  • Vad det gäller frisör yrket så har jag noll koll! 🙂 magioerationen gjorde ont, absolut… Men för min del så var det värt det! Jag har beskrivit det mer utförligt i tidigare djupa inlägg som jag skrev både ifrn sjukhuset och under rehab.. Googla my Martens- bukplastik. Idag har jag inte ont, men är fortfarande svag…. Det är vad jag kämpar med i min träning, stt styrka bukmuskulaturen 🙂 tack snälla du! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...