IMG_0255

Godkväll! 

Nu har jag läst bok, Super Charlie för Lilleman som somnade bums.

Jag har precis stekt ägg, plockat fram frukt, drick-yoggi (till Lilleman) och laddat kaffe bryggaren. Klockan ringer strax innan 05:00 imorgon. Vi måste lyckas ta oss ur Stockholm INNAN rusningstrafiken, OM vi inte gör det så kan det ta upp till TVÅ timmar längre tid…. Därför ställer jag klockan så tidigt!

Jag har packat väskorna, och förberett så jag bara kan bära ut Lilleman till bilen. Extra kudde, snuttefilt och nallebjörn är redo att följa med in i bilen.

I längden när han ska pendla 1gg/veckan ner till sin pappa på Öland så kommer vi att flyga. Så j*vla mycket skönare! att köra i mörkret så tidigt är både fysiskt och psykiskt påfrestande!

Men nu när vi indirekt är mitt i flytten så behöver jag lasta ilen full VARJE gång jag kör. Så jag har laddat upp datorn så när han vaknar nån gång strax efter Norrköping gissar jag, så är den redo med en film. Jag kommer ihåg själv när jag reste runt med min pappa i hans lastbilar som barn, att jag kunde tycka att det var ganska mysigt. Jag hoppas verkligen att Lilleman också tycker det 😉 På min tid så hade jag knappast en dator i lastbilen! -haha!

Idag har vi matat änderna… 

IMG_0242 IMG_0241

Många frågar om Ludvigs jacka, den kommer ifrån Nova star och finns även i andra färger. Varm, go och skön! =) Du hittar den här

IMG_0234IMG_0237 

Så himla mysigt! Jag trodde att änderna skulle vara svåra att komma nära. Ack så fel jag hade! Änderna flockade sig runt mig, Lilleman och vovven. När brödet tog slut fick jag ta kopplet, hunden och Ludvig i handen och springa därifrån då dom började jaga oss! -haha! Andfådda stannade  vi ett par hundra meter bort och skrattade åt fåran egna reaktion. Änderna i Sigtuna är inte skygga det kan jag verkligen stryka under!

Guuuud vad dessa dagarna har  varit viktiga för både mig och Lilleman. Lite lugn och ro, lite mer ordning i lägenheten och sakta men säkert börjar jag se ljuset i tunneln…  

NU ska jag tipsa dig om någonting. Min goda vän Terece på Love Forever har ett erbjudande på 50% på ALLT i webbshoppen med start från midnatt och 24h framåt…. Så in och kika HÄR 

IMG_0233

Puss & Kram / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Tess

    Hej, har du tittat på alternativet att åka över Enköping, Strängnäs, Södertälje istället? Det är kanske något längre men du slipper ju trafiken genom Stockholm i gengäld? Kör försiktig imorgon ❤️

  • Ulle

    Hej! Får man fråga hur mycke du la i i dina bröst? Hade du stora innan ingrepp? Har du lyft dom också?:)
    Va fin du är i hårfärgen förresten;) passar både i ljust o mörkt:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *