Chocolate-face By Sephora!

image

 

hej Fina! Till vardags sminkar jag mig ALDRIG! Jag är uppe alldeles för tidigt (ca 05:00) jag Är för lat, trött och bekväm 🙂 Men, jag försöker håll brynen plockade och relativt nyfärgade, plus att jag har fransförlängning som jag gör hos Fransförlängning i Kalmar :) Då behövs ingen make… Men nu var jag och blev sminkad inför en gala…. Jag blev så otroligt nöjd att jag köpte både fondation och skuggorna! -WOW vilka färger! 

image

Nu som mörkhårig… Brunett. Hmm… Måste lära mig att kalla mig brunett 😉 Lite ovant faktiskt! Men Anyway, som brunett så kan jg smink mig mer, lägga lite mörkare skuggor, anvönda att något mörkare läppglans 🙂 Såhär blev resultatet :

image

“Chocolate face by Sephora”

image

Tack snälla Marre (tror jag att du hette) på Sephora i Stockholm.

Jag hittade dit för första gången ganska nyligen. Men defenitivt inte sista gången 🙂

Det ligger på Bibloteksgatan och har ett BRETT urval från budget till lyx 🙂

Kram & Gonatt! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *