image

 

Hej fina du! Alltså guuuud Vad jag är trött! Jag packat UPP nyheter i butiken om dagarna… -Vilket är galet roligt! Jag packar NER grejer om kvällarna, då näst flyttlass går imorgon efter jobbet 🙂

Igår när Lilleman kom till mig så förvarnade jag honom och förklarade att det enda som ginks kvar i lägenheten är grejer i skåpen, våran säng, kläder och det absolut nödvändigaste, alltså inga möbler… Han tog det med ro och vi tittade på bilder ifrån nya lägenheten. Plötsligt håller han sig för snoppen och utbrister

“Mamma, Mamma! har du tagit med toan till Stockholm också?!”

-Hahaha! -Nej svarade jag och log samtidigt som jg gjorde mitt bästa för att inte bryta ihop av skratt!

Då svarar Lilleman: Bra Mamma, för jag behöver den verkligen NU!

-söta, goa, underbara unge! <3

Just nu känner jag mig som sju svåra år! Men börjar se ljuset i tunneln…  Dubbla boenden till årskiftet, Thailand om knappt två veckor, ett jobb… Men Gud vad skönt med miljöombyte och fullt fokus på träning och hälsa. -det är balsam för själen!

Här kommer lite bilder från butiken

image

Enar i vackra “slitna” korgar…

image

image

Plättar i luften i våran nya krukserie…

image

Samma kruka, större storlek… Här med en Corokia 🙂 Eller som alla inrednings magasin kallar för “spökträd” 

image

Vita vackra, EFTERLÄNGTADE hyacinter

image

image

en adventsljusstake… Hel-bild kommer imorgon 🙂 Nu ska vi sova, Lilleman är glad och förväntasfull inför sitt premiär besök i våran nya lägenhet 🙂 Natti Natti!

image

Kramar /My Martens <3

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *