image

 

Hej!

Efter en intensiv dag, med leveranser, blommor, krukor, inredning och upp-uppackning och exponering utav alla nyheter!  som du senare kommer att få bilder ifrån… Det har varit en galet kreativ dag på alla sätt!  Sjukt kul!

-Jag ÄlSKAR verkligen mitt jobb! 

Men nu så lämnar vi @mysblommorofficial för ett oar dagar och kör ännu ett flyttlass mot Sigtuna! Lilleman ska äntligen få se sitt nya rum och våran lägenhet för första gången…. <3

Tezz är också med… Det Ska bli såååå spännande atr se vad dom tycker om vårat blivande hem <3

Ikväll eller imorgon bitti ska du få Ett riktigt blomster/inrednings inlägg med tips, skötselråd och min alldeles egna trend-topp OM du vill ha det, vill säga?  Nu är det båda händerna på ratten som gäller… -Vi höra sen! Kramar My

#lycka #tröttmamma

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Ulle

  Hej hej! Ja de vill vi se:). Kan du inte visa fler bilder på vad du har för blommor i dina fönster? Behöver lite inspiration!;) kram

 • Sandra

  Ja kom gärna med tips 🙂 jag skulle verkligen önska tips och bilder för inspiration hur man får fint i fönstrena. Får verkligen inte till det och älskade din bild häromdagen med ditt fönster men behöver mer inspo då jag har fler fönster att fylla 🙂 välkommen till Sigtuna förresten!

 • Bibbi

  Hej!
  Jag är nyfiken på att se mera ifrån din/er lägenhet.
  Har du köpt lägenheten eller är det en hyreslägenhet?

  Du fixar allt! Du är stark. Men glöm inte ladda batterierna, ett par dagar i solen med en drink 🙂

  • mammamy

   Hej Bibbi! Lägenheten hyr jag. jag hade turen och fick ett förstahands kontrakt =) Den passar oss utmärk. Men då vi har kvar lägenheten och barnomsorgen i Kalmar tills årskiftet så är den inte 100% färdig än =) tex är min säng kvar i Kalmar.. så jag sover i lillemans säng med spindelmannen täcke =) Bilder kommer mer och mer ju mer jag får iordning =) kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *