image

 

Godmorgon från bilen! Jag passerade just Norrköping, nu full fart mot @mysblommorofficial och Vickan! Min rosabandet termos är fulladdad med kaffe, andra termosen sedan start vid 05:15 😉 -syns vi i butiken idag? 

imageKramar <3

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)
  • Ann

    Ville bara lämna en liten kommentar om dina dubbla förskoleplatser som en del verkar reta sig på. Jag själv är över 50 år och har därför lite erfarenhet både från min egen uppväxt och mina barns. Mitt största problem i livet har inte varit att jag har bytt skolor hela livet eftersom mina föräldrar ville ha ett större boende, utan det har varit brist på kärlek och en deprimerad mor. Jag gick gärna hem till min kompis efter skolan för där fanns hennes föräldrar som alltid var glada och kärleksfulla. Har själv öst kärlek över mina barn och det har gjort dem till starka individer. Vill bara med detta säga att så länge ett barn får mycket kärlek klarar dom att vara väldigt flexibla i sin vardag. Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *